24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    Nem azért de 1 prestige elég sok. Én általában minden játék után kimentem
  • Barrett 50 Cal
    Sajnos ez nem működött.De szerencsére mikor az egész multiit nekem szinte átbarmolta egy ilyen hackes szeró,azóta mindig elmentem.Csak sajnos 1 prestige szinttel előbbi mentésem van:(A f*om kivan az ilyen nyomorékokkal már.Nem tom ebbe mit élveznek,lehet otthon verik a pénisznyúlványukat h megint megszopattak egy embert.Remélem egy tactical nuke elcsattan majd házukon,aztán bb.De ez lett a Call of Duty Modern Warfare 2,büszke lehet rá az Activision.
  • Alien
    Nem tudom, hogy ilyen esetben segít-e, de nekem múltkor segített amit ide beírt nekem valaki: steamen belül menj a játékhoz---properties-->local files--> verify integrity
    Én amikor belefuttoam egy hackelt szeróba, akkor utána minden meccsnél jelezte, hogy mennyi a pingem, nekem elég a csíkokkal alapban. Megcsináltam ezt és jó lett utána.
  • Alien
    Második DLC előrendelve nekem is :) Az elsőt sem bántam meg.
  • elitehun
    Ha van biztonsági mentés akk másold be de gondolom azért kérdezted mert nincs ilyen. Tehát passz
  • toarpad
    MW2 újratelepítés ?
  • Barrett 50 Cal
    Hello!
    Vki tudna segíteni a killstreak beállításáraMert bedobott megint egy hackelt nyomi szeróra és azóta a sentry gun-t nem tom kivenni a killstreak-bőlÉs még az vicces benne,h nem is kell ledobatnom,mert már egyszerre le tom rakni.Többi 2-t be tom állítani,de ezt egyszerűen sehogy sem tom.
  • robotnyk
    vagy a team fortress 2t akcióban. csak egy a bökkenő, sem az, sem a css nem érdekel :p
    csak 5 map, de szerintem vagy 45-50 órát játszottam csak a stimulus packel, időarányosan megéri...
  • AkAfinucsi
    Szerintem is vicces nézd meg a CSS árát és a DLC-ét.....
  • Daell Drow
    En is szivesen jatszanak az uj mapokon, de az ára elriaszt.
    A 2 DLC eggyut mar majdnem a teljes jatek ara, ez azert mar eleg pofatlansag. Es csak mapok vannak, se fegyver, title, emblem, semmi.
  • simonl #19527
    Köszi a válaszokat srácok.....

Ma reggelre "hivatalosan" is fent van a Steam -en, 10 % kedvezménnyel előrendelhető.....
    Döntésem okát ne is firtassuk...:)
    Sokat panaszkodtam a játékra de úgy döntöttem előre menekülök:)

Kellemes és balesetmentes napot mindenkinek
  • Yube
    DNS kiszolgáló nem akar működni,az itt a problem már rájöttem..
  • AkAfinucsi
    Digi netem van.
  • Yube
    t-s neted van?
  • Yube
    akkor csak nálam kedveskedik,a tetves
  • AkAfinucsi
    nekem működik :)
  • Yube
    Nálatok is bedöglött a steam?
  • Daell Drow
    Na vegre tul vagyok mar az 1000-ik meccsen is, a megjelenes napja ota tolom.

Szerintem eleg kevesnek tunik, bar en csak is HQ pro-t jatszok.
  • Gabe18
    Nálam ez a 3 volt legtöbbször:

6th sense 1015 (no deaths from behind)
    Sniper 493 (most sniper kill)
    Magniier 437 (most scoped kills)

417 óra játék.

Hát igen,szinte csak SD,és 3 prestige végig sniper-el ezt eredményezi...
  • Gabe18
    Mostanában nekem is volt hogy sniper-al a biztosak vélt jó találatra nem halt az ellen,de ezt betudtam annak hogy 3 hónapig nem játszottam...
  • AkAfinucsi
    906 játékórám van ezeket vágom :)Csak régebben ugye nem volt ilyen és azért kérdezem h ti tapasztaltátok-e ezt? :D
  • Gabe18
    És a hangtompítót is felejtsd el...
  • Myrddraal
    Ha minden igaz, akkor július 6-án jelenik meg pc-re és ps3-ra.
  • AkAfinucsi
    Alap h stopping+FMJ máshogy el se tudnám képzelni :)
  • AkAfinucsi
    De igazából teljesen mind1 ,hogy melyik sniper mert a barrett se one shotol :D . Teljesen kezdem föladni a játékot.
  • elitehun
    Én is csak azt használom sniper-ként és nekem általában a one shot bejön. Fontos megjegyezni hogy a one shot csak akkor megy (stopping powerrel + FMJ-vel) ha a felsőtestre lősz (és azt is találod el). De igen nekem is volt egy két furcsa tapasztalatom hogy a nyakát találtam el és nem halt meg de ez csak nagyon kevésszer volt. meg ugye akkor se hal meg egyből ha van last stand vagy final stand. Mondjuk én továbbra is azt használom mert egyszerűen imádom a Bolt Action-ös puskákat
  • ozimak
    Hát én ebben nem segíthetek,mert sosem használom :) olyan béna vagyok sniperként mint egy darab fa... de Elite kolléga kedvenc fegyója majd ő interpellál! ;)
  • AkAfinucsi
    Sziasztok!
    Én elég sokat megyek intervention-nal (kb csak azzal szoktam menni) de az elmúlt 1 hónapban nagyon megutáltam ,mert nem "one shot"-ol :/... erről mi a véleményetek?! :)

Mert gondolom nem csak én tapasztalom ezt.
  • ozimak
    Pontosítanék: Steam szerint 265 óra játékidő A barrack-ban 7 nap mittoménhány óra van írva,először onnan néztem.
  • DarkSector
    azt irták hogy microbiék levédték a dlc-ket, bocs azaz lefizették hogy náluk legyen először, kb gondolom 1-2 hónap és PC-Pisi3 jön, vagyis még legalább 2-3 hetet saccolok neki.
    de eddig nem találkoztam konkrét dátummal...:S
  • simonl #19507
    Sziasztok,

Az új Resurgence Map Pack várhatóan mikor jelenik meg?

Köszi
  • elitehun
    Persze a számokat nem irtam oda :)
    1.Switchblade 368 (Most Knife Kills)
    2.None Spared 356 (Killed Entire Enemy Team)
    3.Nomad 257 (Longes Distance Traveled
  • elitehun
    Nekem 240 óra
    Topp Accolades:
    1.Switchblade (Most Knife Kills)
    2.None Spared (Killed Entire Enemy Team)
    3.Nomad (Longes Distance Traveled
  • Majestic01
    Ezt hol nézitek?
  • Daell Drow
    Most neztem meg nekem meg 190 ora van a jatekban :)
    Top Accolade:
    1. None Spared (345)
    2. Runner (288)
    3. Switchblade (277)

Nekem igy kicsit kevesnek tunik, pedig a megjelenes napja ota tolom.
  • ozimak
    189.5 óra játékidő
    Összesített Accolade Top 3:
    1. None Spared (696)
    2. Trigger Happy (406)
    3. The Feared (336)

Nektek mi a Top 3 ?
  • bigapó
    ez lehetséges:) nem szoktam ilyet csinálni csak miután már 3-szor nyírt ki miközben már elnézést kértem, mert véletlen volt akkor már én is eldurrantam.
  • bgreg
    Állítólag bejelentették az augusztus végi map packot aminek a neve
    Sorent Map pack lesz. További infók később
  • andris003
    lessétek + .) www.xfire.com/video/2e882f/
  • elitehun
    Vagy az is lehet hogy te is killstreak közben lőtted le :)