24218
Modern Warfare 2
  • SubZero911
    Tudom nem itt kélne, de ha valakit érdekel eladó 1 db. gyári MW2 és 1 db. szintén eredeti BC2. Ár megegyezés szerint, de nem sokat kekeckedek... :)
  • Barrett 50 Cal
    Bocs
  • elitehun
    Ezt mért nekem írtad??
  • Frank99
    fejezzük be ebben a topicban a hack témát jó?
    Nem először írom....
  • elitehun
    Hát igen de ha a VAC elkap ezzel akkor szoptad
  • Barrett 50 Cal
    Pedig nagyon jó lenne:)Végre ki lehetne dobni a nyomorék wh+aimbot noobokat.
  • robotnyk
    fogalmam sincs, hogyan működik
  • Barrett 50 Cal
    Ezt a hacket bárkinek lehet használni v csak akkor mikor te hostolsz?
  • robotnyk
    konzol hack, ja
  • F E R I
    Fent voltam Domination-ben és volt egy-két csaló, akiket tudtak kickelni, ez is vmi hack, vagy tényleg raktak volna be ilyen funkciót, mert én nem találom?
  • bigapó
    nem csak veled kegyes az ég... :)
  • toarpad
    Am ugye nem csak velem cs*szik ki az IW net hogy olyan meccsre rak be , aminek már majdnem vége/ vége/ vesztésre állunk ?
  • FSpofon
    mivel a steam szeret mindig arra a serverre csatlakozni amire először sikerült neki, így lehet hogy vkinek simán fog menni másnak meg épp nem mert az terhelt lesz. clientregistry.blob file törlése tud segíteni, meg download régió állítgatása a beállításokban ha már odaáig eljut.
  • madmanic
    megy semmi gond
  • Frank99
    sima liba, most mentem be, enternet adsl....
    nálad a hiba
  • bigapó
    nekem 17.00 után volt baja, szerintem frissítettek valamit, inkább néztem a vb-t.
  • Daell Drow
    Most mar nekem is szarakodik, nekem is kilep neha, meg szetesik az egesz.
    Ha nem tudsz belepni akkor varj egy kicsit, nem kell ujrainditani a gepet. A steam szerverek nem birjak.
    A nyari akcio miatt, most a jovo hetvegig ez lesz.
  • Majestic01
    Na jo feladom, megyek TV-zni. Szar az egesz.
  • Gabe18
    Pedig be lehet.
  • Majestic01
    Hát ezt komolyan nem hiszem el, megint nem tudok bejelentkezni a steambe...
    mar ketszer ujra inditottam a gepet is, de semmi. Nem hiszem el hogy csak nekem van ilyen bajom....
  • bigapó
    olyan dolgot szerinted beleraknak amitől tönkremegy a játék vagy a géped?
    lehet, hogy Te találkoztál már ilyen játékkal, Én még nem. vírusok és egyéb kártékony programok azok nem játékok, ha esetleg így jártál :)
  • bigapó
    azt hiszem meg tudom különböztetni a dolgokat:) a cache file-ra gondoltam én is és nálam jó volt, akárhányszor csináltam...
  • armageddon666
    TDM, 1v4-re fogyatkoztunk, én voltam egyedül, kb. 12 killel lemaradva, aztán utolsó 5mpre felhoztam magam, és 1 killel nyertem xD nagyon nagy volt...
  • Jacek
    nem a windowson beluli defragra gondolt hanem a steamon belul a mw2 multi reszeben van egy defrag cache file, na nekem erre hanyta el magat a win.
  • Majestic01
    Igen, lehet le volt terhelve a rendszer, mert most be tudtam jelentkezni.
  • Daell Drow
    Nem tudom, nalam jo.
    Bar lehet hogy most mindenki raszabadult a nyari learazasok miatt es most le van terhelve.
  • kBagyula #19551
    Szarakodik a steam... :( pont a hétvége első délutánján.
  • Majestic01
    AZ komoly... beírom a jelszót, majd egy idő után ki irja azt, hogy A steam problémákat észlelt A steam kiszolgálóhoz való kacsolódás során.
  • Daell Drow
    nalam jo egesz nap, nalad van a hiba.
  • Majestic01
    Miért nem lehet bejelentkezni steam en?
  • busman1
    Az elsőt sem vettem meg. Hol ér t ez annyit? Jó hogy nem vetetik meg ujra a játékot.
  • bigapó
    ja, de amúgy a router, meg a töredezettség nem függ össze. azt nézd, hogy milyen a kapcsolat, open vagy strict. erről vannak linkek, hogy hogy kell beállítani, azokat nézegesd.
  • bigapó
    nekem ugyanúgy win7 64 bit és nem volt gondom. egy töredezettségmentesítés nem egyenlő a formatálással, nem kell tőle félni...
  • Jacek
    nalam 2 probalkozas 2 kekhalal:D Win7 64bit
  • ribery7
    Nekem van a ruteres connection to IWNetes problémám a ruterem miatt, a cache fájlok töredezettségmentesítése nem tesz kárt a gameban és mit eredményez, csinálta már valaki?
  • armageddon666
    100-ban... nah, nem is mennék sokra ha visszaolvasnék...
  • armageddon666
    Sok az új hsz, nincs "piros vonal"...

Történt valami így a legutóbbi 10 kommentben? :D
  • bigapó
    a steam oldalán fent van a hirekben. mikor belépsz mw2-be és shift+tabot nyomsz ott mutatja.
  • bigapó
    bár most nem tudom megnézni, hogy melyik accolades-ből van a legtöbb, de a most kill, a switchblade és a kill entire enemy team esélyes a top3-ba :D

nekem kb. 712 órám van a játékban tegnap esti adat szerint, majd csinálok egy szép 24.-ik órás képet:)
  • MatWood
    Helló!

Eladó MW2, steam acc.-al együtt. Nem bannolt, kipróbálható. Azt hiszem 3-as vagy 4-es prestigeig. Bővebb infó privátban vagy e-mailben. [email protected]

Üdv.