24218
Modern Warfare 2
-
Tudom nem itt kélne, de ha valakit érdekel eladó 1 db. gyári MW2 és 1 db. szintén eredeti BC2. Ár megegyezés szerint, de nem sokat kekeckedek... :) -
Bocs
-
Ezt mért nekem írtad?? -
fejezzük be ebben a topicban a hack témát jó?
Nem először írom.... -
Hát igen de ha a VAC elkap ezzel akkor szoptad -
Pedig nagyon jó lenne:)Végre ki lehetne dobni a nyomorék wh+aimbot noobokat. -
fogalmam sincs, hogyan működik -
Ezt a hacket bárkinek lehet használni v csak akkor mikor te hostolsz? -
konzol hack, ja -
Fent voltam Domination-ben és volt egy-két csaló, akiket tudtak kickelni, ez is vmi hack, vagy tényleg raktak volna be ilyen funkciót, mert én nem találom? -
nem csak veled kegyes az ég... :) -
toarpad #19566 Am ugye nem csak velem cs*szik ki az IW net hogy olyan meccsre rak be , aminek már majdnem vége/ vége/ vesztésre állunk ? -
mivel a steam szeret mindig arra a serverre csatlakozni amire először sikerült neki, így lehet hogy vkinek simán fog menni másnak meg épp nem mert az terhelt lesz. clientregistry.blob file törlése tud segíteni, meg download régió állítgatása a beállításokban ha már odaáig eljut. -
madmanic #19564 megy semmi gond
-
sima liba, most mentem be, enternet adsl....
nálad a hiba -
nekem 17.00 után volt baja, szerintem frissítettek valamit, inkább néztem a vb-t. -
Most mar nekem is szarakodik, nekem is kilep neha, meg szetesik az egesz.
Ha nem tudsz belepni akkor varj egy kicsit, nem kell ujrainditani a gepet. A steam szerverek nem birjak.
A nyari akcio miatt, most a jovo hetvegig ez lesz. -
Majestic01 #19560 Na jo feladom, megyek TV-zni. Szar az egesz. -
Gabe18 #19559 Pedig be lehet. -
Majestic01 #19558 Hát ezt komolyan nem hiszem el, megint nem tudok bejelentkezni a steambe...
mar ketszer ujra inditottam a gepet is, de semmi. Nem hiszem el hogy csak nekem van ilyen bajom.... -
olyan dolgot szerinted beleraknak amitől tönkremegy a játék vagy a géped?
lehet, hogy Te találkoztál már ilyen játékkal, Én még nem. vírusok és egyéb kártékony programok azok nem játékok, ha esetleg így jártál :) -
azt hiszem meg tudom különböztetni a dolgokat:) a cache file-ra gondoltam én is és nálam jó volt, akárhányszor csináltam... -
TDM, 1v4-re fogyatkoztunk, én voltam egyedül, kb. 12 killel lemaradva, aztán utolsó 5mpre felhoztam magam, és 1 killel nyertem xD nagyon nagy volt... -
nem a windowson beluli defragra gondolt hanem a steamon belul a mw2 multi reszeben van egy defrag cache file, na nekem erre hanyta el magat a win. -
Majestic01 #19553 Igen, lehet le volt terhelve a rendszer, mert most be tudtam jelentkezni. -
Nem tudom, nalam jo.
Bar lehet hogy most mindenki raszabadult a nyari learazasok miatt es most le van terhelve. -
Szarakodik a steam... :( pont a hétvége első délutánján. -
Majestic01 #19550 AZ komoly... beírom a jelszót, majd egy idő után ki irja azt, hogy A steam problémákat észlelt A steam kiszolgálóhoz való kacsolódás során. -
nalam jo egesz nap, nalad van a hiba. -
Majestic01 #19548 Miért nem lehet bejelentkezni steam en? -
busman1 #19547 Az elsőt sem vettem meg. Hol ér t ez annyit? Jó hogy nem vetetik meg ujra a játékot. -
ja, de amúgy a router, meg a töredezettség nem függ össze. azt nézd, hogy milyen a kapcsolat, open vagy strict. erről vannak linkek, hogy hogy kell beállítani, azokat nézegesd. -
nekem ugyanúgy win7 64 bit és nem volt gondom. egy töredezettségmentesítés nem egyenlő a formatálással, nem kell tőle félni... -
nalam 2 probalkozas 2 kekhalal:D Win7 64bit -
ribery7 #19543 Nekem van a ruteres connection to IWNetes problémám a ruterem miatt, a cache fájlok töredezettségmentesítése nem tesz kárt a gameban és mit eredményez, csinálta már valaki? -
100-ban... nah, nem is mennék sokra ha visszaolvasnék... -
Sok az új hsz, nincs "piros vonal"...
Történt valami így a legutóbbi 10 kommentben? :D -
a steam oldalán fent van a hirekben. mikor belépsz mw2-be és shift+tabot nyomsz ott mutatja. -
bár most nem tudom megnézni, hogy melyik accolades-ből van a legtöbb, de a most kill, a switchblade és a kill entire enemy team esélyes a top3-ba :D
nekem kb. 712 órám van a játékban tegnap esti adat szerint, majd csinálok egy szép 24.-ik órás képet:) -
MatWood #19538 Helló!
Eladó MW2, steam acc.-al együtt. Nem bannolt, kipróbálható. Azt hiszem 3-as vagy 4-es prestigeig. Bővebb infó privátban vagy e-mailben. [email protected]
Üdv.