24218
Modern Warfare 2
-
simonl #19741 Sziasztok Srácok,
Elővételben vettem meg a Steam -en az új DLC -t.
Ez magától fog töltikézni a gépemre vagy kell valamit machinálni a Steam -en belül?
Egyáltalán elérhető már PC re? -
BIKA95 #19740 Sok szerencsét!
-
Hopsz, igazad van, csak kilépésnél szoktam menteni... :) Holnap államvizsgázok, kicsit összevagyok zavarodva :D -
-
most nézem... BMP??? omg... hogy lehet bitmapet feltölteni az internetre?? -
Ha minden kilépésnél mentesz akkor minek mentesz belépésnél is?
-
Lekopogom, de én sem találkoztam sok cheaterrel eddig:) Úgy látszik szerencsések vagyunk :) Prestige 1 60-as vagyok jelenleg. Egyszer-egyszer láttam aimost, illetve eddig egyszer futottam bele hackelt szerverbe, szerencsére volt mentésem, igaz az régebbi volt, de azóta belépés előtt és után mindig az az első, hogy mentekk -
CTF-et veszik ki, legalábbis Xbox360-on azt olvastam, hogy az került ki a listából. Viszont nem a DLC miatt, hanem a barebones pro és objective barebones módok is most érkeznek majd (ami DLC független, tehát akinek nincsenek meg a pályák, azoknak is elérhető ez a két játékmód) Szerintem a Stimulus-t veszik ki a végéről és helyette lesz a Resurgence. Elvégre úgyis benne vannak a normál playlistekben a dlc-s pályák, ahogy majd a ezek az újak is belekerülnek majd :)
CTF ettől függetlenül marad majd az objective barebones pro-ban, team tacticalban meg még egy vmiben (ami most nem ugrik be, hogy mi :D) -
killerkocka #19733 Ha már linkek, mutatok én is párat :P
96-52
109-49
100-42
Végére pedig a barack
Nem érzem magam pronak, teljesen átlag gamer vagyok. Am egyik játékban sem nooboltam, csak a 100 killesnél p90-nel kicsit :D
Egyik scrapyardnál azért érződik az ok nélküli hackerezés a végén. -
Hali^.^
Stattjaim....
59-32
34-1035-11
29-9
66-19
41-11
23-4
34-11
31-6
28-1
60-2835-5
gondolom senki nem volt rá kiváncsi de mind1 azért ^.^:P -
Jó az 56-32-esen kívül :) -
Ezek mind TDM-es eredmények
-
ropi88 #19729 csáó!
akinek a legkisebb a ping-je az a host, általában... -
ProEvoFan #19728 ügyes vagy:D
nekem a rekordom a 28-3-8
igaz, én csak TDM-et játszok
valaki elmondaná nekem h honnan tudom játék közben h ki a HOST?
ty -
jaja....kb :D végülis már eltünka 3rdperson 1v1 :D mindent kiszednek amin kevesen játszanak....de rem a sima team tactical marad mert nekem ez így bejövős:D -
Kitörlik a régi játékmódokat?
-
simonl #19725 Holnaptól tölthető az új DLC, kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg, mert ha belépünk ott már nincs sok hely?:)
Tippek?
-
JA -
Gabe18 #19723 Ja rájöttem.
Akkor ezt csinálja az a Scrambler...
És akkor közel mentem akinél volt. -
az előző társaság aki azon a mapon játszott ott felejtett egy care package-t amiben egy counter uav volt :D hehehe -
Gabe18 #19721 Az milyen hogy SD-ben betölt a pálya,elindul az első kör,még nem ölt senki senkit,és a radarunk elmegy mint mikor az UAV Jammer-t benyomják? -
Ő nem is mondott semmit az internetről. ^^ -
serdulo #19719 Inernetnek nemhiszem hogy köze van ahoz hogy betölt e a mapp mert fegyverválasztásig bejön és ot kb 0.00001 dps em lesz és disconnecel ha meg igen akkor max a router de azzal mit tudok kezdeni? :S
Gépem tökéletesen megfelel elvileg haverom is játszik neki jóval rosszabb minden a gépében ezért nem értem. Ati kártyám van hd3450 nem vmi jó de bőven mennie kéne de valamikor betölt a mapp ezért nem értem mi van:S -
simonl #19718 Távol áll tőlem mindenféle szemitizmus, egyenruhás gyűlésekre sem járok, 2 gyermekes apukaként teszem a dolgom nap mint nap, mégis:
Nézzetek rá. Vélhetően ezért utálják, utálták történelmük folyamán a zsidókat. Kapzsi, mohó, az istenük pénze sem elég neki....
Mondom ezt úgy, hogy a legjobb barátom is zsidó családból származik.....
és azonos a véleményünk. -
Nem szégyellem én :) Eddig lb 1000 öltem többet mint haltam -
a kis szégyenlős :D -
szerintem mindenkit zavar, csak le kell nyelni a békát hogy eladhassanak pár millió példányt xboxon. -
Gabe18 #19714 Ettől még undorító húzás az MS-től hogy a sima multiplayer játékot megfizetteti. -
Az egy dolog de a többi multiplayeres játék fejlesztőit (pl left 4 dead 2) se zavarja hogy Ők nem kapnak részesedést az Xbox Live-ból az meg már csak a hab a tortán hogy az MW2 a legsikeresebb játék -
az xbox live előfizetésre mondja, azzal van baja hogy a microsoftnak fizetnek hogy az ő játékukkal játszhassanak neten -
Ja igen az idézet maga a mámor. Még hogy nem érzik a pénzügyi bevételek hatását a világ legsikeresebb játékánál -.- Ilyen kapzsi ember egyszerűen nem létezik komolyan -
Kotick még mindig kapzsi és mohó.....de hát tudjátok -
Az még nem olyan szép mivel (gondolom mint mindenki) az elején sokat bénáztam és csak pár hete ölök többet mint halok :P -
szivesen néznék én is képeket
hogyan játszotok ti -
simonl #19707 És persze ellenőrizd, az internet kapcsolatot is. -
simonl #19706 Ha a géped paraméterei megfelelnek az elvárt minimum gépigénynek - bár erről nem tudtunk meg sokat - akkor én egy alapos karbantartást javasolok, majd a legfrissebb directX -et, és a videokártyádnak megfelelő legfrissebb drivert tedd fel.
Mindezeket itt megtalálod.
Sok sikert -
serdulo #19705 Sziasztok! Egy kérdéssel fordulok hozzátok, interneten szeretnék játszani az MW 2 vel megy is rendesen de valamelyik map nem tölt be és nemtudom miért ( pl: invasion, karachi,) egyszer egyszer betölt de nagyon ritka nemtudom miért lehet haveromnak sokkal rosszabb gépe van mégis megy neki rendesen betöltenek a mappok nekem betölt fegyverválasztásnál megfagy:S ha tudtok segitsetek pls! -
mivel a kill/death ratio-t említetted azt hittem egyértelmű lesz. -
nem gáz csak sokáig tart. olyan helyre dobáld be ahol sokan lehetnek és ott robbants vagy mondjuk zászlóvédésnél, mikor hallod, hogy foglalják, akkor is lehet szívatni a bandát, de sokára lesz meg. -
uhhhhh ez elég gáz