24218
Modern Warfare 2
  • simonl #19741
    Sziasztok Srácok,

Elővételben vettem meg a Steam -en az új DLC -t.
    Ez magától fog töltikézni a gépemre vagy kell valamit machinálni a Steam -en belül?
    Egyáltalán elérhető már PC re?
  • BIKA95
    Sok szerencsét!
  • Alien
    Hopsz, igazad van, csak kilépésnél szoktam menteni... :) Holnap államvizsgázok, kicsit összevagyok zavarodva :D
  • elitehun
  • armageddon666
    most nézem... BMP??? omg... hogy lehet bitmapet feltölteni az internetre??
  • elitehun
    Ha minden kilépésnél mentesz akkor minek mentesz belépésnél is?
  • Alien
    Lekopogom, de én sem találkoztam sok cheaterrel eddig:) Úgy látszik szerencsések vagyunk :) Prestige 1 60-as vagyok jelenleg. Egyszer-egyszer láttam aimost, illetve eddig egyszer futottam bele hackelt szerverbe, szerencsére volt mentésem, igaz az régebbi volt, de azóta belépés előtt és után mindig az az első, hogy mentekk
  • Alien
    CTF-et veszik ki, legalábbis Xbox360-on azt olvastam, hogy az került ki a listából. Viszont nem a DLC miatt, hanem a barebones pro és objective barebones módok is most érkeznek majd (ami DLC független, tehát akinek nincsenek meg a pályák, azoknak is elérhető ez a két játékmód) Szerintem a Stimulus-t veszik ki a végéről és helyette lesz a Resurgence. Elvégre úgyis benne vannak a normál playlistekben a dlc-s pályák, ahogy majd a ezek az újak is belekerülnek majd :)
    CTF ettől függetlenül marad majd az objective barebones pro-ban, team tacticalban meg még egy vmiben (ami most nem ugrik be, hogy mi :D)
  • killerkocka
    Ha már linkek, mutatok én is párat :P

96-52
    109-49
    100-42
    Végére pedig a barack

Nem érzem magam pronak, teljesen átlag gamer vagyok. Am egyik játékban sem nooboltam, csak a 100 killesnél p90-nel kicsit :D
    Egyik scrapyardnál azért érződik az ok nélküli hackerezés a végén.
  • gagax
    Hali^.^
    Stattjaim....
    59-32
    34-1035-11
    29-9

66-19
    41-11
    23-4
    34-11
    31-6
    28-1

60-2835-5

gondolom senki nem volt rá kiváncsi de mind1 azért ^.^:P
  • elitehun
    Jó az 56-32-esen kívül :)
  • elitehun
    Ezek mind TDM-es eredmények
  • ropi88
    csáó!

akinek a legkisebb a ping-je az a host, általában...
  • ProEvoFan
    ügyes vagy:D
    nekem a rekordom a 28-3-8
    igaz, én csak TDM-et játszok

valaki elmondaná nekem h honnan tudom játék közben h ki a HOST?
    ty
  • gagax
    jaja....kb :D végülis már eltünka 3rdperson 1v1 :D mindent kiszednek amin kevesen játszanak....de rem a sima team tactical marad mert nekem ez így bejövős:D
  • MBP Schaefer
    Kitörlik a régi játékmódokat?
  • simonl #19725
    Holnaptól tölthető az új DLC, kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg, mert ha belépünk ott már nincs sok hely?:)

Tippek?
  • elitehun
    JA
  • Gabe18
    Ja rájöttem.
    Akkor ezt csinálja az a Scrambler...
    És akkor közel mentem akinél volt.
  • mmovar
    az előző társaság aki azon a mapon játszott ott felejtett egy care package-t amiben egy counter uav volt :D hehehe
  • Gabe18
    Az milyen hogy SD-ben betölt a pálya,elindul az első kör,még nem ölt senki senkit,és a radarunk elmegy mint mikor az UAV Jammer-t benyomják?
  • elitehun
    Ő nem is mondott semmit az internetről. ^^
  • serdulo
    Inernetnek nemhiszem hogy köze van ahoz hogy betölt e a mapp mert fegyverválasztásig bejön és ot kb 0.00001 dps em lesz és disconnecel ha meg igen akkor max a router de azzal mit tudok kezdeni? :S
    Gépem tökéletesen megfelel elvileg haverom is játszik neki jóval rosszabb minden a gépében ezért nem értem. Ati kártyám van hd3450 nem vmi jó de bőven mennie kéne de valamikor betölt a mapp ezért nem értem mi van:S
  • simonl #19718
    Távol áll tőlem mindenféle szemitizmus, egyenruhás gyűlésekre sem járok, 2 gyermekes apukaként teszem a dolgom nap mint nap, mégis:
    Nézzetek rá. Vélhetően ezért utálják, utálták történelmük folyamán a zsidókat. Kapzsi, mohó, az istenük pénze sem elég neki....

Mondom ezt úgy, hogy a legjobb barátom is zsidó családból származik.....
    és azonos a véleményünk.
  • elitehun
    Nem szégyellem én :) Eddig lb 1000 öltem többet mint haltam
  • bigapó
    a kis szégyenlős :D
  • FSpofon
    szerintem mindenkit zavar, csak le kell nyelni a békát hogy eladhassanak pár millió példányt xboxon.
  • Gabe18
    Ettől még undorító húzás az MS-től hogy a sima multiplayer játékot megfizetteti.
  • elitehun
    Az egy dolog de a többi multiplayeres játék fejlesztőit (pl left 4 dead 2) se zavarja hogy Ők nem kapnak részesedést az Xbox Live-ból az meg már csak a hab a tortán hogy az MW2 a legsikeresebb játék
  • FSpofon
    az xbox live előfizetésre mondja, azzal van baja hogy a microsoftnak fizetnek hogy az ő játékukkal játszhassanak neten
  • elitehun
    Ja igen az idézet maga a mámor. Még hogy nem érzik a pénzügyi bevételek hatását a világ legsikeresebb játékánál -.- Ilyen kapzsi ember egyszerűen nem létezik komolyan
  • elitehun
    Kotick még mindig kapzsi és mohó.....de hát tudjátok
  • elitehun
    Az még nem olyan szép mivel (gondolom mint mindenki) az elején sokat bénáztam és csak pár hete ölök többet mint halok :P
  • Antal99
    szivesen néznék én is képeket
    hogyan játszotok ti
  • simonl #19707
    És persze ellenőrizd, az internet kapcsolatot is.
  • simonl #19706
    Ha a géped paraméterei megfelelnek az elvárt minimum gépigénynek - bár erről nem tudtunk meg sokat - akkor én egy alapos karbantartást javasolok, majd a legfrissebb directX -et, és a videokártyádnak megfelelő legfrissebb drivert tedd fel.
    Mindezeket itt megtalálod.

Sok sikert
  • serdulo
    Sziasztok! Egy kérdéssel fordulok hozzátok, interneten szeretnék játszani az MW 2 vel megy is rendesen de valamelyik map nem tölt be és nemtudom miért ( pl: invasion, karachi,) egyszer egyszer betölt de nagyon ritka nemtudom miért lehet haveromnak sokkal rosszabb gépe van mégis megy neki rendesen betöltenek a mappok nekem betölt fegyverválasztásnál megfagy:S ha tudtok segitsetek pls!
  • bigapó
    mivel a kill/death ratio-t említetted azt hittem egyértelmű lesz.
  • bigapó
    nem gáz csak sokáig tart. olyan helyre dobáld be ahol sokan lehetnek és ott robbants vagy mondjuk zászlóvédésnél, mikor hallod, hogy foglalják, akkor is lehet szívatni a bandát, de sokára lesz meg.
  • morphologu
    uhhhhh ez elég gáz