24218
Modern Warfare 2
  • kBagyula #19904
    :) Az első 3 mp-n belül kiléptem volna. :)
  • Frank99
    király játék ez nem?

• bigapó
    ezt most találtam, de hogy ezt milyen lehet átélni abba nem is gondolok bele :)

this is crazy :)
  • Gabe18
    Nem,itt az egész cikk: Totalcod

Azt írják később jönnek még videók.
  • FSpofon
    ha nem a legalapabb lenne minden cod4 movieban hogy dupla fejeket lőnek füstön át, akkor elgondolkoznék rajta
    az egész meccsen ennyi fogást találtak rajta? :D
  • Gabe18
    Ilyen elemzések kellenének Mw2-be is,majd hullana a sok kis ügyeskedő.Csak szerintem annyi lenne a munka hogy megőszülnének az adminok...

CoDMW BECup csalo elemzés.
  • DarkSector
    privátba irj, mert ez pc-s topic.
  • kagyu
    tudd nekem valaki segíteni xbox ügyben
  • kagyu
    hello
  • kBagyula #19895
    A galériájában. :)

Link.
  • Majestic01
    hol lehet megnézni?
  • bigapó
    galériámban beraktam a 24. napos statisztikámat:) mindenki kukkolja aki kíváncsi :)
  • fawcet
    Annyi csalóval találkoztam elmúlt hónapban Hardcore S&D-ben, hogy megfogadtam sose veszem meg egyik dlc-t, pedig tettem ezirányú lépéseket.

Mikor találkozok velük, akkor 2-3 dolog lehetséges nyerésre: clay-ok seregét pakolni, mert sok csiter nem veszi észre. Vagy gyorsan plantolni hogy ne tudjon mindekit lelőni. Utolsó nemszeretem módszer mindent gl-lel belőni míg megtalálom a csaló játékost. De sajnálom ha azokat lövöm be akik különben normálisan játszanak.

Egy sztori jut eszembe: nézem de furán szaladgál egy interventios csapatunkból, killkamban láttuk hogy füstön át bead fejest célozva. Elmartuk, erre azt látjuk hogy most meg ellenél egy nyomja kemény aimmal. Hiába próbáltuk elmarni az tojt rá, annyit lőtt rángatózva hogy jött neki 4 care úton, mikorra haverom lelőtte és felszedte care-kat. Akkor támadott mikor hallotta hogy kifogyott az aimbotos tölténye. Végül is nehezen de összehoztuk. :)
  • killerkocka
    Nem minden arany, ami fénylik. Vagy mégis? Tegnap összelőttem egy egész jót demolition-ben Stike-on acr-rel , bizonyos színten meg is értem miért csalóztak le sokan, kicsit aimbot színten lőttem, megláttam az egyiket, rántom rá gondolkodás nélkül, majd egyből a kövre és így tovább. Semmi kiegészítő, mégis aimnak tűnhet. Legtöbb esetben hasonlóan játszom, ha már kellően szórakozott vagyok és fel vagyok spanolva. Megértem néha az emberek fájdalmát, de van hogy teljesen alaptalan, sok esetben tényleg csak pro az illető, vagy hatalmasakat makkol
  • nyuny01 #19890
    Sajnos én is egyre többször találkozom csalókkal!Ma este nem is egy volt!
    Mégpedig egy kedves magyar klán egyik tagja,hozták is a színvonalat!Mikor megmertem említeni hogy csíter,a szokásos anyázós módon üdvözöltek....

Az úriember SWAT Mac néven játszott!
  • F E R I
    ezt én is igazolni tudom, igenis megtudom állapítani, amikor csíterek vannak, még a saját csapatomban is, márpedig igen szép számmal akadnak, és mivel a killcam-et is többségében visszanézem, nagyon könnyen eldönthető, persze mindig akad egy-kettő kivétel, amikor vki a monitor sarkában megpillant vmi kis mozgást és utána megy, csak sajnos a legtöbb wh-s aimbot-tal nyomul és annak rohadt jellegzetes megjelenése van...
  • bigapó
    pedig még mindig gecisok csiter van :( vagy Én (és a többiek) vonzuk őket ennyire...lehet, hogy az átlagnál kicsit jobb játékosokat jobban szeretik szivatni?
    most a nuke-on dolgoztam, de nem jött össze, kivettem, beállitottam mást, erre csináltam egy 29-es killstreaket...
  • newszepiking
    hát pedig én is tervezem megvenni, de csak akkor, ha megcsinálják rendesen.
  • elitehun
    Hát bevallom ha akkor látom volna magamat én is azt mondtam volna hogy cheater vagyok :D
  • Fabio Capello
    vagy hogy tényleg csítelsz
  • Gabe18
    Ja tényleg,az új pályákat mikor óhajtják már a rendes játékmódok közé betenni?
    Mert már vagy másfél hete lehúzattam magam vele (mert ez a 5 pálya 4000-ért nem más),de még a belenézésen kivül egy percet nem játszottam rajtuk,mert arra az összevissza játékmódokra ahol minden jöhet a fene se kíváncsi...
  • Gabe18
    Engem egyszer,pedig egyértelműen látszott egy pillanatig hol mozog a jóember mielőtt félig-meddig fedezékből agyonlőttem.
    De mondjuk ha csak minden 5. ember valóban csaló,aki több mint gyanús,már akkor is régen rosszul állunk...
    Na meg a GL vitézek.Jaj....
    Hát mindegy,ez már ilyen.Föl se idegelem magam,kilépek,megyek másikba. (azt szeretem mikor 3x visszadob ugyanarra a host-ra... )
  • elitehun
    Akkor írok.
    Az elmúlt 2 napban 3-szor cheater-eztek le :D
    Ami azt jelenti hogy egyre jobb vagyok a csipával :D
  • newszepiking
    ilyen feszült csend a vb döntő alatt sem volt.
    mindenki nyaral?
  • FSpofon
    várjuk az 1. blackops multi trailert :)
  • Marci0115
    befostam
  • newszepiking
    mi ez az istentelen mély csönd?
  • Zsooo
    En mostanaban xboxon jatszom, mert a laptopom gpujat megfozte a jatek. Pc-n 1. prestige-ig vittem anno. Azt kell mondjam, vannak itt is neha erdekesen jatszo ellenfelek, de az az auto-aim, ami single-ben van, az multiban nem mukodik normalis esetben.

Azt mondjuk nem tudom, hogy van-e valami hack hozza vagy ilyesmi, de szerintem vannak azert csalok itt is szep szammal, de azert sokkal kevesebb mint pc-n.

Azt se tudom hogy mennyire szamit csalasnak, hogy en pl egy ilyennel tolom, egerrel: http://www.xcm.cc/XFPS_4.0_Speed.htm. Kellett egy het mire atszoktam ra, de most mar egesz jol megy. Az tuti, hogy kontrollerrel soha az eletben nem fogok tudni megtanulni ugy celozni, mint egerrel.
  • Frank99
    writeonly-e vagy?
  • xotyi
    Az a gáz hogy úgytutdtam sak a players mappa tartalmazza a mentéseket, az korábbról ki van másolva,de a másik userdata mappa nem.:S
  • bigapó
    áhháhááháhááá, ez nagyon nagy :D kurvajól megcsinálták :)
  • Frank99
    olvasd el azt a hosszú szöveget a fenti színes kép alatt, ami a "A Multiplayer mentések" szöveggel kezdődik....
    ha nem mentettél, kevés a sansz....
  • xotyi
    Hali. Ha akaratom ellenére lettem lvl 53-ból lvl70 es azt vissza tudom csinálni? Így nem maradt kihívás a játékban, én akartam a fegyvereket és az emblémákat, a kiegészítőket stb stb kiérdemelni.:(
  • razzor two
    Nah már megy...SORRY!
  • razzor two
    Háát nem tom...Magyarországon egyik ismerősőm sem tud belépni!! :-((
  • Frank99
    sztem helyi (saját Net) gond...
  • ozimak
    nekem is meggy...
  • ribery7
    Nekem még mindig nem megy mi lehet a baj?
  • Gabe18
    Menni megy,csak szétdobál,ilyen hiba,olyan hiba.
    Steam és IWNet csodái...
  • Frank99
    18.03

megy a Steam és az MW2 is...