Megoldották a Stella Nova kérdését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jó. visszfény.
Szerintem a visszaverõdõ fény nem jó, mert pld a falról, útról, mindenrõl visszaverõdik a fény de, és ez a lényeg, van fényforrás is. A visszhang az jobb, mert a szádat már becsuktad, a hang adott esetben ezután ér vissza hozzád. Az a szupernova sincs már sehol.
A csillagászatban a jelen a látszólagos jelen a múlt pedig a látszólagos múlt. Azaz ahogyan tõlünk éppen látszik.
Ha nekem nem hiszel Itt elolvashatod.
Ha nekem nem hiszel Itt elolvashatod.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
400+7500 éve
Hi-hi :-)
Hi-hi :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
a tényleges robbanás 400 éve + annyi éve volt ahány fényévre tõlünk az SN1572 van.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Azt meg ki mondta, hogy a tényleges robbanás 400 éve volt?
Azt hittem valami sörrõl lesz szó...
Fényvisszhang?
Ez olyan mint a fém faház betontalpfa meg az elektromos gáztûzhely.
Ha mindenképpen új szót szeretnénk alkotni akkor "visszfény" lenne amit ha kiírunk teljesen "visszaverõdõ fény" lesz.
A francba, így már nem is olyan titokzatos, nem lehetne vele eladni a cikket <#crazya>#crazya>
Ez olyan mint a fém faház betontalpfa meg az elektromos gáztûzhely.
Ha mindenképpen új szót szeretnénk alkotni akkor "visszfény" lenne amit ha kiírunk teljesen "visszaverõdõ fény" lesz.
A francba, így már nem is olyan titokzatos, nem lehetne vele eladni a cikket <#crazya>#crazya>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Érdekes, ha ez a jelenség nincs, vajon meddig tartott volna még ki az akkori elképzelés a világegyetemrõl?
"Jó. De mi volt a kérdés!!!???;D"
Hány éves a kapitány... <#wave>#wave>
Hány éves a kapitány... <#wave>#wave>
Folglaljuk össze. Mit tudunk??
Hát az idõn kívûl semmit Vágó Úr semmit!
:D
Hát az idõn kívûl semmit Vágó Úr semmit!
:D
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jó. De mi volt a kérdés!!!???;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Plussz amíg a fény ideért nem?"
a tényleges robbanás se 400 éve történt nem értem minek kötözködni
a tényleges robbanás se 400 éve történt nem értem minek kötözködni
"az elmúlt 400 évben" - Plussz amíg a fény ideért nem?
"lehetõvé tesznek egyfajta idõutazást a csillagászok számára" - Mert az nem idõutazás amikor pl. egy 40000 fényévnyire lévõ objektumot vizsgálnak!
"lehetõvé tesznek egyfajta idõutazást a csillagászok számára" - Mert az nem idõutazás amikor pl. egy 40000 fényévnyire lévõ objektumot vizsgálnak!