13
-
#13 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
FefeeX #12 Amúgy nem nagyon tudom miket javítanak a Win7en, én a prebétát használom már majdnem egy hónapja, eddig az egyetlen problémám az volt, hogy nem ment fel rá a Daemon Tools... Minden más fut, jól fut nagyjából,bár a memóriát ez is zabálja mint a Vista... -
FefeeX #11 Ez biza valóban nem az oprendszer hibája, hanem a felhasználóké, akik nem értenek csak nyomkodják a billenytüket. Ha linux lenne mindenen, akkor 1. arra írnák a zombikat, 2. a sok IT-analfabéta lehet még bekapcsolni se tudná a gépet
Mégis miért van ez? Már most, a linux terjedése közben is megjelentek a nagy PRO-k akiknek a fő kérdése, hogy lehet az oprendszert átállítani, hogy rendszergazdaként használhasd, és ne kérdezzen rá semmire... Amíg az emberek így gondolkoznak, addig zombi rullz... -
#10 -
#9 OWNED :DDDDD -
cateran #8 Tudnám akkor te mit keresel itt.... -
#7 Hogy te mekkora baromságokat írsz... A zombigépek egyetlen felelőse maga az USER! A megoldás erre az, hogy csak olyan embert szabad gépközelbe engedni, akiazért pár kattintás elvégzésén kívül több ismerettel rendelkezik -
#6 Gyönyörü jogtiszta vistám van és imádom én is de lássuk be - a fél világ botnetje
él rajta - ez azért nem egy kis teljesitmény. És ez már az 5 windows kb. ami
ugyanezt a hibát követi el. Szal kell hozzá tehetség, hogy olyan oprendszert
tervezz ami az egész digitális alvilágnak menedéket nyujt.
Vajon ha mindenkinél linux lenne akkor is ennyi zombigép lenne? -
vincuska #5 igen FlyingV, a Vistaval sincs semmi bajom ha a kijelolt vágányon megyek.
Es az az erzesem, hogy a Windows 7 nem jobb operacios rendszer mint a Vista. Max ujabb. Es egyetlen igaz elonye van, hogy Vista kitaposta elotte az utat... ez persze csak addig igaz, amig a Vista programok egyben Win7-el is mukodnek
peace out... -
#4 A 7 bétáját jó lenne kipróbálni.
Javitócsomag előzetest azonban nem értem. Most jól javit v. nem? Kezd a patchelés is ad-hoc lenni. Nem hiszem, hogy fejlesztési metodika nélkül készítenék a javítócsomagokat. (Kevés a belső tesztelő vagy mi van?) -
dashed_ #3 ha hidegen hagy akkor minek irsz be? orulunk ,hogy mas rendszert hasznalsz, de ez igazabol senkit nem erdekel
amugy en kivancsian varom a betat.. az alfa verzio alapjan szntem egy teljessen jo oprendszer lesz ez. -
FlyingV #2 én esernyős vagyok, de azért kívánom a Microsoftnak és szurkolok nekik, hogy egy hasonlóan jó megoldással álljanak elő! Igaz, nekem a Vistával sincs semmi bajom, sőt! -
egyember1 #1 olyan jo, hogy amiota egy teljesen mas operacios rendszert hasznalok, ezek a hirek hidegen hagynak. :) eredetileg a virusoshoz akartam ezt irni, de gondoltam, mindegy.