Britney Spears népszerűbb, mint Obama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lefogyott<#beka3>#beka3>
Akik itt szidják Britneyt az tisztában van egyáltalán a leírt káromkodások jelentésével?
Mert szerintem Britney kicsit messze áll ettõl.
Most nem azért kedvelem én Madonnát de õ kicsit közelít e cím felé, mint amit itt egyesek Britneyre mondtak.
Mert szerintem Britney kicsit messze áll ettõl.
Most nem azért kedvelem én Madonnát de õ kicsit közelít e cím felé, mint amit itt egyesek Britneyre mondtak.
Új albuma meglepõen jó,de attól õ még mindegy a fesledt ribanc😛
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Haha, Naruto 7.-ik😄
Mennyi ertelmes hozzaszolas. 😊
Azert tenyleg meglepo, hogy egy politikus bekerult a top 10-be. Ez irant is vam erdeklodes legalabb.
Azert tenyleg meglepo, hogy egy politikus bekerult a top 10-be. Ez irant is vam erdeklodes legalabb.
szal még toppon van...^^ én utoljára akkor hallottam felõle, mikor kopasz volt, vagy mi. örömmel látom, hogy azóta van haja oO
Gabesssz, ha én el tudtam kerülni eddig akaratomon kívül is, akkor ez neked is megy direktbe^^
Gabesssz, ha én el tudtam kerülni eddig akaratomon kívül is, akkor ez neked is megy direktbe^^
hit mi béjbi ván mór tájm 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azt hiszem eltévedtem. Hallo ?
Madonna még most is szebb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem mondta senki, hogy nézned kéne 😊) A távirányító a te barátod 😊
Utálom ezt a szottyadt k-át . Már ha csak meglátom egy klippben rosszulvagyok tõle .
Remélem õt fogjuk még hallgatni vagy 50 évig a rádióban és 70 évesen is õ lesz a legszebbb celeb mint madonna. <#violent>#violent><#gun>#gun>