7
-
#7 sztem jogos, hogy ha sokat csúszik a film, akkor csökken a bevétel.
én járok moziba is, de van itthon projektor, és ha hónapokkal korábban van itthon a film normális minőségben (mondjuk már dvdrip), mint a moziban, akkor anyám, de nem várom ki. annyira jól meg nem állok anyagilag, hogy tiszteletből/becsületből másodjára-harmadjára beüljek a moziba, majd ha végre ideér.
a mozi nálunk szociális tevékenység, teljesen elveszti varázsát, ha már mindent tudunk a filmről (főleg ha láttuk is), amire beülnénk. -
feamatar #6 író-rendező!!! a legjobb filmjei azok amiket maga is írt. bár sztem a jay és néma bob vagy a clerks 2 már sokkal kommerszebb mint a korábbi filmjei, persze azért jók voltak. ezt is várom, nagyon. -
winnie #5 " Addigra mindenki megnézheti okosba akit érdekel. "
mert itthon annyi embernek van számítógépe. meg internetelérése. meg tud warezelni. meg nyilván a warezelők járnak moziba - ezért a legnépszerűbb letöltvények a világpremieres szinkronos film kamerás verzióban.
hihetetlen ez a delírium... magyarország és az internetpenetráció. nálunk majdnem a strartlap a legnépszerűbb oldal, hahó. -
torcipepe #4 rendezőkkel nemigazán foglalkozom, de ha ez a csávó ilyen hatalmas filmeket csinált már, akkor a következőre is tuti benevezek.
az már másik, hogy mire moziba kerül, meglesz okosba. -
#3 Szerintem ez azért lehet, mert KS neve egyet jelent egyfajta minőséggel, ill. színvonallal. Ezért eleve be sem vállalják bizonyos emberek, akik sokan vannak. Mert az idősebb korosztály kilőve, fiatalok szintén. A szűk és elvont 16-22 évesek, akik intenzíven érdeklődnek a művei iránt meg szűkek és elvontak társadalmilag, anyagi szempontból meg 25-30 millió szűkek és elvontak. Nincs ebben semmi misztikum szerintem.
Amúgy jók a filmjei, de kell hozzá egyfajta pihentség! :D -
marcee #2 Biztosan marhanagy siker lesz, ha 4 hónappal az amerikai premier után hozzák ide! Addigra mindenki megnézheti okosba akit érdekel. -
diablo1336 #1 huu a dogma az jó volt, jay és néma bob meg a legnagyobb de megnézném megint :S