Két AMD Phenom II chip érkezik Európában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Deneb idle-ben még sokkal jobb, mint csúcs-fogyasztásban, az Agenánál.

Hogy a te 2-magosodhoz képet hogy alakul a dolog, azt nem tudom. De nem zárom ki, hogy akkor is jobb nála idle-ben, ha terhelve nem is.

Köszi szépen

Ha eltûnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.

erre program nem létezik, mert hogyan is tudná egy program, hogy mennyi a veszteség itt-ott, mennyi megy el hõként stb. erre a legjobb egy kis fogyasztásmérõ mûszerecske.
pl egy ilyen, vagy ez egy kicsit pontosabb.

\"The voices are back... Excellent.\"

Nem tud valaki, olyan progit amivel meglehet mérni menyit fogyaszt a gép.<#wilting>

Ha eltûnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.

dez, Sanyix

nagyon is tisztában vagyok vele, hogy akár az is elõfordulhat, hogy éppen nem fért a 65 wattos keretbe. DE. a mostani 65 wattosom meg elõfordulhat, hogy éppen nem fért bele a 45 wattos keretbe, ergó biztosan többet fogyasztana nála. sokat megy a gépem, és nem akarok egy konfigot direkt arra, hogy sokat menjen, meg egyet arra, hogy használni is lehessen. valószínûleg nagyon fog érdekelni az idle fogyasztása a jövõben tesztelt gépeknek és mint írtam, csak _aggaszt_ a probléma. elõfordulhat, hogy egy második vagy harmadik steppingje már belefér a 65 wattos keretbe, de akár kijöhet majd egy energy efficient változat is.

Sanyix
azt is jelentheti, hogy éppen 66w-t fogyaszott max, így nem fért bele a 65w-s kategóriába. Le kell mérni, az a pontos.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Csak nem túl okos dolog újonnan beruházni egy kifutóban lévõ platformba. (Hacsak nem vagy hozzászokva, hogy évente cserélsz mindent.)

Az nyugodtan jelentheti azt is, hogy a 65W-osba éppen csak nem fért bele...

Senki se erõltet senkit hogy megvegye a draga ÚJ intel cuccokat, szeritem a mostani 4-magosak boven jok renderelni is. Ha kijon valami uj senki se eroltet teged hogy rohanj a boltba
bizony, én is egy x4 810-est szeretnék majd.. csak én sóher vagyok, aztán elõfordulhat, hogy jövõre ilyenkor is csak tervezgetek:)
különben engem csak a fogyasztási adatok aggasztanak. a 810es is egy korábbi cikkben a 95 wattos fogyasztási kategóriába fért csak bele. persze nem fûti el folyamatosan a 95 wattot, de az mégis csak rengeteg..

Phenom II már úgy várom... szerintem várok tavaszig amikor kijön az AM3-mas is midnenbõl. Meg az ára is fixálódik... és biztos választás lesz.

Olcsón egy jókis renderelõ gépet összetolok...Intel meg feldughatja a 80K-s prociját, meg a 100K-s lapját...
Pfff. a 9100e/9150e hárommagos verziója. Én arra is befizetnék, csak Magyarisztánban még azt se kapni. :(

Az X3 8450e nagyon biztató. Ebbõl én is bepakolnék!

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.