6
  • kelso
    Nem hinném, hogy adhatnak reklámot közvetítés közben.
    A legnagyobb gáz az, hogy csak keddenként adnak meccset.
    Már azt is látom előre ahogy Csisztu bejelentkezik élőben valamelyik stadion játékosbejárójánál, miközben keblére öleli valamelyik sztárfocistát.
  • cibuu
    Hát eléggé borzalmas a helyzet meccsek tekintetében.
    Pl egy előfizetéssel nem tudok minden olyan adót fogni amin lehet sport.
    van upc-direct, ezen nincs tv6 és eurosport2.
    ezért kénytelen vagyok emellett helyi kábeltvre is előfizetni hogy legyen sport1-2,eurosport1-2(magyar!)sportklub,tv6...
    azt hiszem ez tarthatatlan.
    sok ember marad le a meccsekről,mert ezek a fejesek nem tudnak megegyezni normálisan.

a másik meg tényleg a reklám probléma.
    az még hagyján hogy meccs közben felugrik egy reklám,az a gáz, amit az eurosport1 csinál hogy sportközvetités közben egyszerüen beteszenek egy nagyképernyős reklámot-reklámokat több percig,addig az ember lemarad egy gólról,vagy egyéb látványos sport dologról..
    inkább letöltöm torrenten a meccset vagy rapidshare-én komolyan mondom.
  • gigian
    Nem is volna rossz, csak legyen rendes kommentátor, és adjanak le minden mecset!! Mert itt legalább mindenki láthatná, reklám és mindenféle okoskodás nélkül! A forma 1 meg maradjon ahol eddig volt!! Tényleg változtathatnának a kereskedelmi csatornák a hozáálásukon.
  • NSC
    hát volt már rá precedens hogy "felugrott" a meccs egy kis ablakba és ment a reklám egész képernyőn.de én személy szerint a forma1-et hagynám az rtl-en.Sztem jól megvan csinálva.A BL...hát nem tudom ki lenne a kommentátor...Csisztu?Én amondó vagyok h ne legyen a tv2-n semmi,mert azon csak rontani tudna.
  • Mosza
    Hát én is el tudom képzelni, hogy meccs közbe reklámot raknak :)! Tiszta szégyen ez a Tv2 az RTL klubbal együtt!
  • bippo
    Neee, még a végén focimeccs közepén elkapcsolnak fél óra reklámra. Sportesemény vagy a nemzeti tévén, vagy sportcsatornán, vagy olyan helyen legyen, ahol megbecsülik magát a sportot is, és nem csak reklámforrásként tekintenek rá. A TV2-ben ilyen téren nem bízom.