Tekerd vissza, haver!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20 perc után kikapcsoltam a gépet és inkább büntettem magam egy irdatlan szar zombis filmmel <#vigyor3>
edios
Színvonal pls.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Szerintem sem nagy durr , 40 perc után feladtam.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

z99999
a kritkusok is lehurrogják a filmeket, pedig közük nincs a rendezéshez, õ is csak kritizált

Pszt.

Chocho
Mert te biztos egy kész zseni vagy. Alig várom, hogy olvashassam a te írásaidat mondjuk a Timesban - hisz egy ilyen elme minimum, hogy ott publikál.

Gaming is believing.

Szerintem hatarozottan rossz film volt. Persze ez csak sajat velemeny.

Lazarus
<#zavart2>
Szekeres Viktor egy értéktelen, magát valami magasztos lénynek tartó bölcsész faszkalap, aki azt hiszi, konyít a mûvészethez/az íráshoz, mindkettõt tévesen.

A film meg úgy jó, ahogy van. Jack Black meg korunk egyik legnagyobb színésze/ökörködõgépe.
Vagy kéri költsön Szekeres Viktortól. Neki bizti megvan minden fontosabb film. A Sötét lovag tuti😊
Akkor már miért nem tölti le torrentrõl? <#idiota><#idiota>

Marhajó film, csak ajánlani tudom! 😄
hdo
Mert az összes haverjának csak DVD-n van meg, és nem tudja átjátszani! <#eplus2>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

broman191
Biztos jó, must see...😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
Mert svédelve jobb<#idiota><#nyes>

Next PC upgrade: 2022

De miért nem veszi ki másik tékából és másolja át a filmeket? <#wow3>

Nothing to say

hdo
Meg se néztem ki írta a cikket, elolvastam 3 mondatot, és tudtam hogy ez csakis a Szekeres Viktortól származhat .... komolyan könnyebben olvasok Lessinget eredetibe kommentárok nélkül, mint az õ kritikáit! <#bee1>

Amúgy a filmet láttam, és marhajó, mindenkinek ajánlom! <#nyes>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

grebber
Láttam a filmet még anno ökörség <#idiota>

Next PC upgrade: 2022