13
újraírhatóróé törölt cuccoka visszaállítása
-
Dean Winchester #13 köszi szépen,felis jegyzem magamnak ha netán szükségem lenne rá! -
#12 Vinyoról az "Runtime GetDataBack for NTFS" az egyik tuti program. 30GB-ot kb 12-14 óra alatt hozza vissza. Lemezsebességtől függően. A megmenthető adatok pedig attól függenek, hogy mennyit írtál már a törlés óta az adott szektorokra. -
Dean Winchester #11 például most letölök 30 giga cuccot,lomtárt ürítem és ezzel visszatudom hozni a letörölt cuccokat?
egy kérdés.menyni idő mire 30giga visszajön?kb. -
#10 Neroban van ilyen lehetőség. -
#9 A hozzászólást #1-hez akartam írni!
do2! Privát üzi ment! -
#8 Kürt Kft. -
#7 Helló!
én a 300GB-os wincsimről eltűnt fájlokat File Scavenger programmal állítottam vissza sikeresen! Elméletileg DVD-vel ís működik! -
DecenS #6 még sosem volt dolgom ilyesmivel, de úgy olvastam valahol hogy az adatok visszanyerése csak akkor megoldható, ha nem "teljes törlést" választottál (nero?) hanem a lemez gyors törlését. ekkor a toc adatok alapján visszaállíthatók a file-ok. ELVILEG. -
#5 itt próbáld meg töben látogatják mint ezt -
do2 #4 Szerinted itt szórakoznék ha csak annyi lenne hogy filmezem le újra ?
Szóval vki tud vmi progit továbbra is várom a jelentkezést!
-
#3 hát én nem halottam ilyenről:O -
#2 filmezd le ujra -.- -
do2 #1 Sziazstok valaki tudna tanácsot adni arról hogy a letörölt újraírható cuccokat visszamentsem ?
sony kamerámmal felvettem 1 csomó fontos dolgot, és 1 filmrészletet akartam törölni, de sajna az összeset töröltem:(
vmi megoldást tudtok ?