10
-
smaszi #10 "Ahogy az eddigi részekben, úgy valószínűleg a 3.-ban is Scrat, vagyis Motkány makkért vívott küzdelmei lesznek a legérdekesebbek, hiszen az eddigi Jégkorszakokban (a gyenge, de népszerű 1. részben, valamint a jobb és még népszerűbb 2. részben) az ő, kvázi rövidfilmbe illő jelenetei jelentették a legtöbbet."
Na azért ez szerintem így nem igaz....de hát SzV.!!!! -
cateran #9 Köszönöm hogy helyettem is rámutattál a triviális dologra ezzel kapcsolatban:D -
cateran #8 Az hogy beszélnek fel sem tűnt,de az zavar, hogy emlősök és dinoszauruszok együtt...nem semmi..EEG mit mutat? -
winnie #7 úgy, hogy ez egy mese. -
#6 Lehet ez is a Verne féle megoldást alkalmazza, hogy a felszín alatt vannak a dinoszauruszok. Az egyik Motkányos videóban is leesett a föld alá a t-rexhez ha jól emlékszem. :S -
#5 engem csak egy dolog zavar, bár lehet h csak nekem tűnt fel. Hogy férnek össze az emlősök a dinoszauruszokkal? -
VvD #4 Érdekes, hogy mindenkinek más animációs film tetszik. Nekem pl hérotom van a Madagascar-tól, de a Shreket és a Jégkorszakor imádom. Bár a Shrek 3. része nem jön be annyira. -
Mister #3 A Madagaszkár II sem volt egy nagy durrancs.
Legalábbis az első részhez képest... Bár ahogy MotoMoto kijön a dagonyából :D -
blitzy #2 Bőven volt normális animációs film, nagy részük jobb volt a Jégkorszak 2. részénél. Csak az a félő, hogy ahogyan a Shreknél is esett a színvonal, úgy itt is fog... a második rész ezt be is bizonyította. -
Reg5 #1 Mivel a Jégkorszak 1-2 óta nem volt normális animációs film(szvsz), így várom a 3. részt.