Jégkorszak 3. hazai premierdátum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ahogy az eddigi részekben, úgy valószínûleg a 3.-ban is Scrat, vagyis Motkány makkért vívott küzdelmei lesznek a legérdekesebbek, hiszen az eddigi Jégkorszakokban (a gyenge, de népszerû 1. részben, valamint a jobb és még népszerûbb 2. részben) az õ, kvázi rövidfilmbe illõ jelenetei jelentették a legtöbbet."
Na azért ez szerintem így nem igaz....de hát SzV.!!!!
Na azért ez szerintem így nem igaz....de hát SzV.!!!!
Köszönöm hogy helyettem is rámutattál a triviális dologra ezzel kapcsolatban😄
Az hogy beszélnek fel sem tûnt,de az zavar, hogy emlõsök és dinoszauruszok együtt...nem semmi..EEG mit mutat?
úgy, hogy ez egy mese.
Lehet ez is a Verne féle megoldást alkalmazza, hogy a felszín alatt vannak a dinoszauruszok. Az egyik Motkányos videóban is leesett a föld alá a t-rexhez ha jól emlékszem. :S
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
engem csak egy dolog zavar, bár lehet h csak nekem tûnt fel. Hogy férnek össze az emlõsök a dinoszauruszokkal?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Érdekes, hogy mindenkinek más animációs film tetszik. Nekem pl hérotom van a Madagascar-tól, de a Shreket és a Jégkorszakor imádom. Bár a Shrek 3. része nem jön be annyira.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
A Madagaszkár II sem volt egy nagy durrancs.
Legalábbis az elsõ részhez képest... Bár ahogy MotoMoto kijön a dagonyából 😄
Legalábbis az elsõ részhez képest... Bár ahogy MotoMoto kijön a dagonyából 😄
Bõven volt normális animációs film, nagy részük jobb volt a Jégkorszak 2. részénél. Csak az a félõ, hogy ahogyan a Shreknél is esett a színvonal, úgy itt is fog... a második rész ezt be is bizonyította.
Mivel a Jégkorszak 1-2 óta nem volt normális animációs film(szvsz), így várom a 3. részt.