Hétfőn indul a digitális tv, de csak a Duna TV műsoraival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petka
Mit néztél te eddig DVB-T-n?

Nekem fél éve van digitális UPC-m (kábeles). Tökéletesen megy vagyok vele elégedve, 6Mbit-en jön, és egy 42 colos TV-n is gyönyörû a képe SCART csatlakozóval. A HD részét meg még nem láttam. Elõtte digi-m volt, ez lényegesen szebb.
Én már egy éve DVB-T-n nézem a tv-t, és igaz nem hd, de jobb a minõsége mint amit régen az analógból ki tudtam préselni. Arról nem is beszélve, hogy egybõl lehet dvdre írni ha van valami jó mûsor.
akyyy
nekünk kábeltv van, nincs antenna (panelba?) szal marad a ritka szar minõség jeah!
(akiknek meg hd tvjük van és nézik rajta gyõzikét meg mónikát (vajon kik) nha azolnak jó lesz (ugye mindenki elõtt ott akép a kis házikó amit szinte már nem tart semmi, de a mûholdas antenna befigyel mindegyiken

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mûholdról nézzük néha, szerintem szép képe van. (hotbird: duna, duna2)
Normál kábelen/mûholdon 768x576 is elég szép eredmény lenne, annyira xarrá van tömörítve, hogy a youtube videói jobban néznek ki. Még az a homályos napkelte is aláz mindent a hd felbontás közepén, mert legalább van hozzá bitrate.

concrete
asszed, hogy fullHD-ben, vagy egyáltalán HD-ben jön a dunatv? a válasz nem. (a gagyi analóg pal szabvány kb dvd-nek megfelelne 768x576...http://hu.wikipedia.org/wiki/HDTV)
a upc , és a a t-home most is digitálisan adja a mûsorokat kábelen, a minõség ratyi, tehát ez nem lehet érv.
Így marad a kérdés, mire jó a földfelszíni digitális tv MOST ? (nem 5 év múlva, amikorra minden csatorna megveszi a HD technikai hátteret, és minden film HD-ben megy majd ...)

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Talán azért mert akik HDTV-vel rendelkeznek végre a hozzá méltó minõséget kapják adások terén nem a szar pixeles analóg adást illetve "digitálissá konvertált átverést"...
concrete
most ez miért is jó nekünk? (de tényleg érdekelne a válasz)

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0