89
A Comedy Central bábsorozata
-
#89 nem, ezt vágom :D
végignéztem az összeset comedyn, nincs közte, utána youtube-on keresgéltem még, és találtam olyan részt, ami a comedy oldalán nincs fenn, szóval sajnos nem teljes még a saját gyűjteményük sem... -
#88 az bucimaci volt szerintem amire te gondolsz.
-
Noodlee #87 A régi részeket ezerszer ismételték, azok között szerintem nem volt ilyen. Az új részek meg elég gyengék (Lángosos, McDonalds, stb).
-
#86 én is csak egyszer láttam tévében, de mivel ismerősöm is emlékszik rá, legalább tudom hogy nem keverem valami mással véletlen, hanem tényleg volt ilyen.
igen, itt nézem most a részeket már vagy két órája, de már csak a 6-7. évad van hátra, és szerintem annál régebbi :\ -
Noodlee #85 Nekem nincs képben. Keresd meg a csatorna oldalán, itt fent van az összes rész:
http://www.comedycentral.hu/shows/susogos-mackok/
-
#84 akkor most felhozom ezt a topikot 6 év után, hátha.
van/volt egy olyan rész, amiben Vackorról beszéltek (vagy legalábbis megemlítették) valami olyasmi témában, hogy lehet, hogy manapság úgy megnőtt, hogy nem is Vackor a neve, hanem egy Kurvanagy Körte... ezt a részt keresem, de nem találom sehol :(
ismerős esetleg valakinek? -
#83 óraátállításos susogós mackók maraton! -
#82 vannak új epizódok -
Daza500 #81 A szakadékos részt nem tudnád megosztani, aminek a végén egy majom leesik a mélybe ? -
tomonor #80 XDDDDDDDDDDD eddig ez a legjobb! XDDDDDD -
karajjj #79 -
Daza500 #78 Várjuk ! -
karajjj #77 vannak újak, majd később linkelek -
#76 ez mekkora xDDD -
#75 -
karajjj #74 Celeb
-
#73 Ez egy kicsit eroltetett volt az elejen, de a vegen a bikinivonalas beszolas jo volt. -
karajjj #72 A férfiideál
-
Daza500 #71 Hát ez nem semmi. :D -
tomonor #70 -Ő az?
-Hasonlít rá...
-Akkor szia ..x.-vcxvmjsdfmélksdf
xDDDDD -
karajjj #69 Megverték A Gyereket
-
tomonor #68 jók az új részek xD most láttam a száradósat :D -
karajjj #67 majd linkelek ma is -
Daza500 #66 Tényleg, ezekben az újakban már kék a háttér (nagy újítás :D), meg valahogy mások a szövegek.
De jók. :) -
karajjj #65 Micimackó
-
#64 Igen az új rész volt :)
Ezek a mostaniak sokkal jobbak mint a régiek. Főleg a szövegek :) -
Daza500 #63 Én láttam azt, amikor Brandon celeb akar lenni, és fényképezik.
Ha az új... -
#62 Láttátok az új részeket?
-
#61 Susogós Mackók Bamakoban -
#60 azt a rohadt
ez tényleg működik xD -
#59 a barátok köztöset tudná linkelni valaki?
szerk: közben megtaláltam. +fav topic :) -
karajjj #58 Medvetámadás
-
tomonor #57 o semmi baj, nem tudtam róla >_< -
karajjj #56 sajnálom, de eddig youtube-on még nem volt
bocsánot, hogy nincs comedy centralom... :D -
tomonor #55 már megbocsás de ez volt a legelső rész amit láttam pedig már kezdetek óta nézem a comedy centralt... -
#54 De ebben mi a jó? Az ember mindig várna valami kurva nagy poént és semmi. Mintha mindegyik csak elkezdődne és nem lenne végük... -
karajjj #53 mostmá van :D
Brandon és Sanya kukkolnak
-
#52 nincs új rész :( -
#51 Vissza kene terni a termeszetbe, fara maszni. De hat itt nincs is fa az dormoges is allati!! -
Cyrus666 #50 Hihetetlen betegség.... De szeressük.....