10
-
#10 amúgymeg csak valamiért eszembe jutott mégegy W.A. idézet:
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." -
#9 nesze pászmekk:
"A barátnőm azt mondta múlt éjszaka: Perverz vagy! Én erre azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy 9 éves kislány szájából!"
(Woody Allen) -
szanand #8 Most akkor újra kérdezem, az igénytelen, aki Adyt szereti, aki egy vérbajos pinabubus volt, és már betegen vett el egy nála húsz évvel fiatalabb "gyereklányt". Szerintem, meg az igénytelen, aki a művészt nem a művészete alapján ítél meg. Szerintem Woody Allennek még ezek az utóbbi filmjei is sokkal színvonalasabbak, mint az átlag filmtermés, noha én nem szeretem őket. -
Csak77 #7 "hol érdekel engem, ha jó filmeket csinál, ha jó színész, ha jó zenész, ha jó könyvet ír?"
Igen, tudom, te az élet minden területén igénytelen vagy, ezt a koszos körmöddel már bizonyítotad! Mellesleg, elég meredek tőled ez a "bulvár rabja" dolog, nem gondolod? -
#6 egyet kell h értsek veled................ -
cateran #5 Mennyivel elfogadhatóbb lett volna,ha vér szerintivel teszi mindezt
Másrészt te annyit tudsz Woody Allenről(meg én is), amit a média elmond neked..vagyis semmit...de ha abból a kevés infóból ilyen következtetéseket vagy képes levonni,akkor bekerültél az agyhalottak klubjába:D
-
winnie #4 hol érdekel engem, hogy egy külföldi ember milyen a magánéletében, ha jó filmeket csinál, ha jó színész, ha jó zenész, ha jó könyvet ír? nem mindenki ilyen befolyásolható vagy a bulvár rabja. -
szanand #3 Nem a saját nevelt gyerekét, hanem Mia Farrow nevelt gyerekét, nagy különbség. Allen soha nem élt velük, és mellesleg Farrownak valami tíz nevelt gyereke van (na az egy bolond nő). A művészet meg az erkölcs különben is távoli fogalmak. Pl. Ady is szar költő volt, vagy mondjuk van Gogh szar festő?
Mondjuk nekem az utóbbi tíz évben készült filmjei közül egyik sem tetszett igazán, az utolsót az ír-skót párossal kifejezetten rühelltem.
Meg megint mi ez a hülye cím, szerintem arányában mindig is több magyar nézett Allen filmeket, mint amerikai. -
Herczi #2 Mert nem a ronda, perverz fejit nézik, ha nem a JÓ filmjeit. -
Csak77 #1 Soha nem fogom felfogni, hogy az emberek miért mennek el ennek a öreg, pervez embernek a filmjeire, aki a saját nevelt gyerekét dugta meg, és ejtette teherbe.