Halo 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SL
a rák egye meg a pesti pofájukat

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Bence94
Rohadt szánalmas ez a guru vagy ms.vicces mondhatom.ezek a címek mind olyanok amiket pc-re nagyon várnak és akkor eezzel viccelõdnek, hogy kijön a halo 3 pc-re! tényleg ??? á egy nagy szart csak áprilisi tréfa volt.<#levele>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SL
igen, és még meg is lehet venni! <#gonosz1>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

helo
Letöltöttem az egynek a demoóját, és megkérdezném lelehet-e tölteni az egy vagy a 2 teljes verzióját?

every damn day

SL
Win7 már van és még semmi bejelentés? Már alig várom, hogy kiadják azonnal rendelném. A H2-t már hatszor végig toltam és már kezdem unni Live-on is :S

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Falcon87
Biztos csak emiatt a játék miatt vettek jó pár ezren xboxot. Én is majdnem. Szerintem ez a microsoft killzone-ja.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

grebber
Sosem értettem miért nem portolják a gameket pc-re fõleg a microsoft.
Warez az egy dolog de nem hiszem hogy nem menne el belõle 500.000 db világszerte.
Ezt beszorzod mondjuk 30 euroval azt 15 millió euro bevétel a portolás meg gondolom jócskán ennek a töredéke szóval mindenképpen plusszba lennének.

Next PC upgrade: 2022

Falcon87
Ja 😞
szopjon le a microfos

grebber
Vagy soha 😄

Prince23
Biztos majd a Win7 "befuttatása" után adják ki, 2010-11 között.

Bence94
hát már igazán kiadhatnák pc-re.remélem nincs pofájuk 4 évvel a konzolos után kiadni mint a 2-õt.bár örülnék neki mert vigi tudnám játszani...azt nem értem, hogy ennél volt olyan híar, hogy ezt már hamarabb kiadják.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Falcon87
Most tehát van?

Dizson
Csá! Most akkor van pc-re Halo 3? Haverom azt mondja neki megvan... Én mondtam neki h. xbox360 ra van csak.

Istencsászár
Ez a tréler sose tetszett nekem, valahogy nincs Halo hangulata.

Ez a legjobb szvsz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince23
DJS8
Jövõre jön a Winfos 7 nem? És jövõre adják ki a Halo 3-at is.

arty
2. rész mennyit késett? 😉

halo3 majd jön windows7 reklámként max 😄 (ahogy a 2 jött a vistával)

Forza.

guardian hero
gyöngyöt a disznók elé...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Csúnya????????? Hát akkor én egyenesen antigrafikista vagyok. Ez szerintem nagyon is szép.
grebber
Addigra mire kijön talán végigviszem a 2-öt 😄

Prince23
Akkor meg már minek Halo 3 2-3 év múlva pc-re? így is tavaly kellett volna kijöjjön, max késik tuti 2 évet mosmár. 2007-tõl szám

arty
sztem zárhato, majd 2-3 év mulva lesz aktualitás a topik 😊

(pcguru mint forrás... jajj... mértnem gamestar?)

Forza.

KILLER2
Amúgy az elsõ kép még tudtommal a Halo 3 betaból van. Játék közben nagyon szép szerintem.

Töltsük le az internetet!

Istencsászár
Mielõtt egy képrõl megítélsz egy komplett játékot néz meg róla videókat... Halo 3 Review HD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rincewind
Ezt a nemes feladatot inkabb meghagyom valaki masnak. A keppel csak azt szerettem volna erzekeltetni, hogy bar a Halo3 egy 2007-es jatek, azert kozel sem nevezheto csunyanak. Sot, kimondottan szep jatek.
DJS8
én meg pont most akarom megrendelni a Halo 2 PC-t 😄

Prince23
Egy fejléccel megpróbálkozhatnál<#wink>

Rincewind
Halo 3 grafika (sajat kezuleg csinaltam a screenshot-ot, amit ehhez a hatterkephez hasznaltam fel):

na ez az a szint, ami bármennyire is ne legyünk grafikabuzik, manapság már játszhatatlanul csúnya.
Hát az 1et grafikailag übereli😄
plas
Mindegy az 1-et végigvittem - sztem jó játék volt- Bár néhûny helyen kissé monoton. 😊

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Prince23
Hát jah, de a képet a pcguruból illesztettem be...lehet h õk tévedtek (halo 2?), mert ez így elég gáz grafikailag...

plas
a kép alapján akár az elsõ rész is lehetne...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Prince23
"Melyik konzolexkluzív játék hiányzik nekünk, PC-seknek a leginkább? Sokan egybõl rávághatnák, hogy a God of War széria, a Super Mario Galaxy, esetleg a The Force Unleashed, és még sorolhatnánk, de azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy Master Chief utolsó kalandja elõkelõ helyen szerepel ezen képzeletbeli listánkon. A Halo 3 hiánya különösen fájó pont, hiszen mind az elsõ rész, mind a második megjelent PC-n is, és így, habár mi is kipróbálhattuk, mirõl zengtek ódákat az xboxos játékostársaink, a trilógia záródarabját még nem láthattunk. 2007-ben a Bungie elárulta, hogy jelenleg három játékon dolgoznak, és most már tudjuk, hogy ezek közül az egyik a Halo 3: Recon (ami tegnap új nevet kapott, így mostantól a Halo 3: ODST feliratot kell keresnünk), és a Halo 3 PC-s átirata is ott lapul, erre az eshetõségre pedig nemrég két utalást is kaptunk egyenest a Microsofttól."
tobábbi infók: pcguru

És reméljük, hogy most a halo 3 nem lesz macerás elindítani windows-on...

gamespot-os képek