7877
  • Csokis
    Ubisoft DRM authentification server is down, Assassin's Creed 2 unplayable
  • Krisztiam #3151
    sziasztok, na megrendeltem a játékot a game.co.uk-ról! figurával együtt vettem! :D
  • enlightened
    De kár, azért érdekes ez a raymond kisasszony. Amikor kijött az everquest 3 hónapig napi 10 órában tolta:S. Igazi kocka!
  • CroftManor
    jaja, engem is. Ebben a részben össz vissz 3x vagy a jelenben. 1x mikor beszállsz az animusba az elején, másodszor mikor találkozol a csapat többi tagjával, harmadszor meg mikor...
  • tommygear
    pont az a jó a 2ben hogy nem kell olyan sokat a jelenbe lenni, engem kurvára idegesített az 1ben hogy szinte minden küldetés után a laborban kellett szerencsétlenkedni
  • Rodman6
    Sajnos ebben a részben sem lehet megdugni a szőke nőt, ha erre gondolsz.
  • enlightened
    Srácok, most már tényleg nagyon furán érzem magam, mert már 3 embert megöltem és Desmond még mindig nem szállt ki a gépből. Itt nem lesz olyan mint az 1-ben volt hogy néha kiszáll és elbeszélget Lucy-val? Mert eddig még egyszer lehettem Desmonddal az eleje óta. Valaki írja már meg hogy ez miért van, valamit én rontok el?
  • CroftManor
    itt egy hasznos oldal bár eredetileg xboxhoz van, de ti is használhatjátok, a tollak és kis szobrok pontos elhelyezkedése van rajta többek között, ha rákattintasz kidobja a pontos helyét
  • tommygear
    fogadás miatt van kint, nem csak úgy
  • Kandurex
    Ez a célja. Nem is azért van kirakva, hogy számolgasson magának.
  • benkoszabi
    Nemtom, de nekem ez a "Nincs jól működő warez..." és az óra kicsit olyan flegmának tűnik, hogy na "ezt nektek warezosok"
  • CroftManor
    Rodrigo Borgia?
  • Newfronter
    Még nem sokat toltam, de egyszer láttam kiírta hogy "valamit elértem" és ennyi... tehát itt sem lehet másként.
  • Kongy
    Az agyamra megy ez a kötelező DLC-zés. Kizökkent a főszálból... már mennék megölni azt a mocsok kövér faszt. :D nemtom mi a neve, de 2x is meg kellett vele küzdeni és nem halt meg.
  • CroftManor
    hát nekünk ez xboxon úgy működött h felregeltél u playre és automatiksuan megkaptad a plusz tombot a birtokon meg mindent. de pcn nem tom h van
  • tommygear
    na azt nem találtam, hogy pontosan miket kell teljesíteni :S
  • tommygear
    ja vágom, kössz
  • CroftManor
    hát nekem volt rá példa h itt is kivédték, és ráadásul ugy h valaki mással harcolt a katona és kivédte!
  • tommygear
    ideje, holnap jön nekem is a game :D
  • enlightened
    Örömmel jelentem hogy az UBI helyrehozta a hibát, újra mindenki tud gamelni. Ideje volt már. Megyek is a gamebe.
  • Atkamon
    Hát játék közben el kell érni célokat, amiket leír a UPlay oldalán... Olyan, mint az achievment...
  • elitehun
    Altair ruháját pl akkor kapod meg ha megcsinálod az Assassin tombokat. Biztos láttad már videóban Altair ruháját (a fekete)
  • tommygear
    itt ezeket majd hogy lehet megszerezni??
    olyanok ezek mint az achivementek h pontot kapok feladatokért?
  • Atkamon
    Ha belegondolsz, ha észrevesznek is, honnan kéne tudniuk, hogy ki fog csúszni egy kés a csuklódból? Az 1ben szerintem gázabb volt az, ahogy kivédték... Ugrásos szúrást meg most is kivédik ha Exposed vagy.

Nekem inkább az nem tetszik, ahogy megölök két embert low profile-ban a Jézus pózban() és senki még csak meg sem látja...
  • enlightened
    Hali, ma hallottam az assassin's creed 2 WEBBATTLE-ről. Szintén csak azoknak elérhető akik megvették a gamet eredetiben ugyanuhgy mint a UPlay.
    Webbattlere felkerulnek a statjaid és rengeteg rewardot kaphattok itt is. Zenét, Contenteket, Wallpapert ilyesmit.

Akit érdekel itt kap egy kis izelítőt.Assassins's Creed 2 WebBattle
  • MerlinW
    Oké, dizájner-dizájner:) Szerintem a srácok mint látványvilág-dizájnerre gondoltak, de miután többértelmű szó, egyezzünk ki döntetlenben:)
  • leviking
    NA pl nekem nagyon nem tetszik a játékban h csak lazán leszúrhatok mindenkit a kis késsel v mi az. Legalább az első részben kivédték már mikor észrevették de itt semmi.
  • Atkamon
    Öh, én nem látom.
  • Laci82
    [IMG]http://www.kephost.com/images/jx7prnwl75jk8adt50x5_tn.jpg[/IMG][/URL]]Erre
  • Laci82
    Banner csere erre?

• robotnyk
    Designer(s)
    Patrice Désilets (creative director)[1]
    Sébastien Puel (producer)[2]
    Jade Raymond (executive producer)[3]

:)
  • snake200
    hja vágom csak már mindenröl volt szó csak a game-röl nem
  • MerlinW
    Producere:) Egyébként ő az Ubisoft Toronto elnöke.

JR
  • enlightened
    Ez a csaj már nem tehet semmiről. Az assasin's creed 1 - nek volt ő a lead designere. Elég jó csaj, de megorroltak rá a főnökei az assa1 repetitívsége miatt és hátrébb rakták, szóval a 2-őben már nem ő volt a lead designer.
  • MerlinW
    Raymond kisasszony producer, nem dizájner:)
  • Newfronter
    Bocs kicsit eltértünk a témától, nagyon gáz hogy nem tudunk a játékról beszélni, mert nem tudunk játszani a szerver miatt. :S

Vicces lenne ha az Ubi vezetősége egy legális crackel lepne meg minket, mint egy új javításként feltüntetve, ami kiiktatja a szerver elérését...
    Bár ezt kicsit elképzelhetetlennek tartom, mert sokan már biztos online mentik a játékállást, és azt is meg kell oldaniuk hogy a játékos le tudja tölteni a mentéseket.
  • Newfronter
    Kellene savedump bejegyzésnek lennie az eseménynaplóban, ha lett volna kékhalál. De nem találtam ilyet. A HDD kattanásra nem figyeltem oda, mert eléggé meglepődtem. A gép utána meg magától elindult.

Sajnos vennem kell akkor egy tápot, mert lehet csak itt jött elő ezidáig, de valószínű a jövő játékainál is lesz problémám. Igaz brutál konfigom van, de ez nem azt jelenti hogy nagyon gazdag vagyok, csak épp most volt erre pénz, most egy ideig nem lesz...
  • Rodman6
    Ilyen esetekben a restart pillanatában azt is lehet hallani hogy kattan a Winchester, mert abban is megszűnik a tápellátás. LAci82, magamtól jöttem rá, volt ilyenben részem. Azt nem mondom hogy biztosan ez okozza a problémát, de 75%-ra ezt valószínűsítem. Lehet akár driver is. Mostanában volt valami gebasz a Geforce driverekkel.
  • robotnyk
    kékhalál mondjuk asszem xp óta alapból ki van kapcsolva, de ja, gyanús akkor :)
  • Newfronter
    Amúgy szerintem igazad lehet, mert nem volt kékhalál, hanem azonnal lekapcsolt. Megnéztem az eseménynaplót és az egyik bejegyzés szerint hirtelen megszűnt a tápellátás. Nekem ez elég bizonyíték arra hogy kifutottam az 500W-ból. :S