Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Nem tom, én ugye még nem játszottam vele, de nem akarom elhinni, hogy senki sem említi meg egyszer sem a játékban, hogy Rómába kell menni azon a küldetésen... Meg én ezt már nagyon régen olvastam a hivatalos fórumon, hogy emberek a Rómás részrõl beszélgettek... Elõször ki voltak sokan akadva, hogy azt hitték, hogy egész Róma benne lesz, aztán kiderült, hogy csak egy küldetés.

DarkSector
jah ez igaz. de nem csoda, hogy tommygear nem tudta, hisz én lenyomtam 2x, és énse voltam most biztos benne, hogy a végén van-e vagy nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Attól, hogy nem lehet bejárni Rómát, még ott van a játékban😄

DarkSector
hát tököm emlékszik már rá....én nem figyeltem, valszeg ezért mert csak mentem mentem, és ez a végén csak egy ksi helyszín volt, nem térkép, valszeg tommygear-t ez is zavarhatta meg, hiszen róma úgy nem a játék része, hogy valójában térképek közt nincs.

vagyis ha neten vizsgálódsz, akkor csak 5 vagy 6 térképet láthatsz, vagyis ami bejárható és egyikse róma.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
lehet igaza van? 😄 úgy beszélsz mintha nem játszottad volna végig, hát teljesen egyértelmû hogy benne van Róma legalábbis az utolsó fejezetben.

Nothing is True, Everything is Permitted

tommygear
ja akkor sry 😊
offkorzreg
megyek most,jóéjt
valaki spoilerben leírhatná akkor mi is a vége köszi

offkorzreg
én mondtam 😊

DarkSector
nah errõl van szó, ezen nem lehet szabadon mászkálni, de a vége itt van a játéknak!!!!
itt építi fel a játék róma egy részét. azért nem látni róla nagyon semmi infót a neten.
Róma 1499....

offkorzreg
igen így van csak nem akartam spoilerezni :o
azért linkeltem inkább

DarkSector
lehet igaza van, nem mernék megesküdni rá, de a legutólsó gyilkolást asszem télleg egy olyan helye kell végrehajtani, ami asszem nincs rajta az alap térképeken....ha az róma, akkor az csak 1 rövid küldetés, azaz a finálé erejéig van, mikor a fõbosszt kell megölni.

offkorzreg
én nem is azt állítottam hogy egész rómában jártam,nem akarok spoilerezni,én értem meg aki már végigvitte.

offkorzreg
okoskodsz,és nem olvasol:
"Rome is the final location in Sequence 14 of Assassin's Creed II."
érted-e?😊

tommygear
kár hogy jáccottam már vele 😊róma a rövid filmben van 😊

velencében jártál te, a harmadik rész lesz rómában
offkorzreg
kár hogy nem játszottál még vele és feleslegesen okoskodsz 😊

Róma

tommygear
kár hogy benne sincs róma 😄
tényleg nem érthetted 😄
offkorzreg
végigvittem,hát egy picit elszomorodtam,a vége nagyon zavaros nekem és nem is tetszik. :|
valaki spoilerben leírhatná hogy mi volt a vége,a lényeget.köszönöm.
teljesen jó volt a játék Rómáig,azt már nem kellet volna erõltetni szerintem,és a játék vége után tökre nincs értelme játszani.annyira üres érzésem lett,dlcknek ezekután neki sem fognék.

Ha drasztikusan visszaesik a PC-s játékpiac onnantól eloszlana a köd és a teljes tér a lelkes fejlesztõké lenne, mint a régi idõkben 😊 szép is lenne, bár elég nagy az nvidia - ati hatalom h ilyen ne forduljon elõ

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

offkorzreg
100 db toll összegyûjtése nem könnyû,idõ igényes 😄

CroftManor
én pl videókat azért gyártok ac 2bõl hogy pl akinek nincs box, az is mengézhesse milyen a game, vagy milyen a hozzá kijött dlc. de ezt nem feltétlen mutogatásnak szánom 😊 és tudom h nem rám gondoltál csak ezt nem hagyhattam ki 😄 már rég óta gyártok vidiket you tubera.

DarkSector
jah vágom, mert a leírásodból úgy vettem le, hogy a Black-ben 4 Templar Lair, amúgy ezeket így hívják, hogy konkrét legyek, nem bónusz pályák, hanem tomb-ok.
de rövidek, ezek a tombok inkább arra vannak, hogy kicsit prince of perzsia feelinget kapj, és direct rákényszerítsenek a mászásra, meg ugrabugrára, hiiszen a 10 TOMB ami összesen létezik, mint errõl szól, juss el a-b-be, hogy találd ki, honnan hová mirõl mire ugrasz rá, és a végén jutalmat kapsz.

nekem nagyon bejöttek, ebbõl adhatnának ki majd többet is.

DarkSector
jah nem, de csak jelzem a sok sok embernek, ezt vegye magára, aki akarja.
régen nintendo-m volt, utána ps, majd pc, és most átpártoétam az x360-ra, mert nekem így tetszik.
régen a ps2 mellett nem tetszett az xbox, most x360 odatett rendessen, én szarok más véleményére, én vettem x360-at és nem ps3-at, mert énnekem az tetszett régen, vagy ezelõtt jóideig pc volt favorit, de be kell látni a microfos most tarol rendessen.

jó pénzért iszonyatjó konzol...akinek van kis lóvéja, tutira ezt veszi. és ha 5-6 év alatt elavul és cserélni kell? szarom le, ha isten is megsegít, addigra lesz uj konzol, de 40ezeré nyomtam minden új játékot, 6évig.

gondolom érted mire célzok...
pc is kell, de mire manapság majdnemhogy arról szól nálam a pc, hogy ugyanazokat nyomom mint x-en. akkor mi a faxnak fejlesszek, most jön a final fantasy xIII, azt már régóta vártam, legutoljára a X.részt nyomtam 200óra játékidõvel, nah azzal télleg el leszek majd, amúgy remélem sok extra lessz benne, meg a metal gear solid-ra leszek majd kiváncsi.

nostalgiából elõvettem megint a MGS 3.részét, nah azok voltak a szép idõk...😄

CroftManor
ezt most vegyem célzásnak? 😄

Atkamon
Konzolos Black Edition-ben, meg most a 2. DLC-vel az is van. Palazzo Medici, Santa Maria Dei Frari, és az Arsenal Shipyard. Írtad is ma, hogy a hajóst újrakezdted párszor... az az😄 Arsenal SHIPyard😛

DarkSector
Arsenal Shipyard, az konzolon ezekszerint nincs, mert azzal eddig még nem találkoztam.

DarkSector
jah értem.

Atkamon
Hát, én csak Play.com-ról tudok, Amazonon is volt, de szerintem ott már elfogyott. Play.com viszont nem szállít Magyarországra, úgyhogy kell egy ismerõs egy olyan országból, ahova szállítanak:S

RETROB0Y
Hát nekem mg az Uncut is jó lenne csak mert itthon ne a simáért fizessek ha már ugyis kell...

A black kiadást am honnan tudnám beszerválni?

Atkamon
Nem lesz benne minden. White Edition nem tudom, hogy lesz-e PC-n, Black Edition tuti lesz. A sima kiadásban csak a játék lesz meg a 2DLC. Aztán lesz az elsõ kiadás, ami valami Uncut vagy milyen edition lesz, abban lesz +1 bonus map, asszem az Arsenal Shipyard. Black Edition-ben meg ugye a figura, könyv, bónusz DVD, meg a 3 bonus map.

Itthon nem hiszem, hogy lesz más az Uncuton meg a simán kívül.

grebber
Ez a saját elvem vagyok a konzol ellen soha nem veszek ha innentõl kezdve 1 game se jön ki pc-re akkor sem!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
tudtommal minden benne lesz a játékban alapon, de lehet rosszul hallottam.

DarkSector
nem vitaképpen, de mien elv?
ha valaki játszani akar, akkor ne nézd hogy min, legyen olcsó lehetõleg, és magadnak vedd, ne azért hogy mutogasd, mert páran azt teszik...

tommygear
jött egy mail a cdgalaxistól azt hittem már lehet rendelni, de csak vmi hírlevél <#szomoru1><#szomoru1>
grebber
Nekem pl nem lenn fontos a live.De elvbõl nem veszek konzolt!

RETROB0Y
A White vagy a Black edition jön PC-re?

Vagy mvilyen collector?

itthon asimán kivül lesz más kiadás?

DarkSector
jó de amennyi katona van ebben az utcsó dlc-ben csodálkozok hogy ripsz-ropsz megvolt...😄

Atkamon
Hát igen, ez a játék nem éppen a nehézségérõl ismert😛

DarkSector
Nah lenyomtam a dlc-t. mind a 3 Templar Lair-t, és a 13-as scene-t, kb 3óra alatt szerintem tök könnyû volt, egyedül a hajósnál kellett 4-5x nekikezdenem.

DarkSector
arra warezolnának, ha nem lenne fontos nekik a live, meg a hdd-rõl játék, és egyébb dolgok, nembeszélve hogy a fleshelés tönkreteszi a gépet.

grebber
Ezzel megint maguk alatt vágják a fát max a microsoft malmára hajtják a vízet mivel ha nem lesz pc-re és egyre több game nem jön (Alan Wake is pl) akkor sokan fogják és vesznek konzolt és arra warezolnak ennyi!

tommygear
tommygear
jóféle
Atkamon
Nekem 16:10-es, azon nincs semmi bajom vele.

CroftManor
hál istennek nekem 16:9es monitorom van 😊 bár én már a dlcken is túl vagyok...

Atkamon
Húha, ennek nagyon sokat nem fognak örülni😊

offkorzreg
ma elég sokat játszottam a játékkal,nagyon jó lett,tetszik.kicsit hozzá kellet szoknom de mostmár nagyon jó. 😊

Mondjuk az jól látszik, hogy 16:9-re van ez is tervezve (akár csak a Mirror's Edge) és 16:10/5:4/4:3 felbontásokban fekete csík lesz alul felül.

Grafikai elemzés! <#smile> Érdemes végignézni az összehasonlításokat.

DarkSector
azaz kb 4-5 percenként

tommygear
na akkor jólvan 😄
köszi