A Sony legyűrte az Apple-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy néz ez ki?! Ez most egy vicc? Ezt az oroszok designolták 20 éve, mert úgy néz ki! LOL <#levele>#levele><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>
Legyûrte?
A cikk írója/koppintója látta a Sonyi és az Apple eladási statisztikáit és üzleti bevételét? Mert, ugye a legyûrés azt jelenti, hogy egy, vagy több téren jelentõs fölénybe kerül. Az, hogy elkészítettek 1 vagy több termékvonalat, még nem "legyûrés". Az már igen, ha egy adott idõszak alatt a többszörösét értékesítik, mint a konkurrencia. Lásd Zune<#gun>#gun> vs iPod. Mondjuk, az nem legyûrés, hanem alázás.<#ejnye1>#ejnye1>
A cikk írója/koppintója látta a Sonyi és az Apple eladási statisztikáit és üzleti bevételét? Mert, ugye a legyûrés azt jelenti, hogy egy, vagy több téren jelentõs fölénybe kerül. Az, hogy elkészítettek 1 vagy több termékvonalat, még nem "legyûrés". Az már igen, ha egy adott idõszak alatt a többszörösét értékesítik, mint a konkurrencia. Lásd Zune<#gun>#gun> vs iPod. Mondjuk, az nem legyûrés, hanem alázás.<#ejnye1>#ejnye1>
A blu-ray tényleg nagyon hiányzik az iMacbõl. Húzzák-halasztják is majd mindeféle hülye indokkal amíg csak tudják, hogy nehogy konkurense legyen az édibédi iTunesos HD filmletöltéseiknek.
Nembaj, majd a Psystar! 😄
Nembaj, majd a Psystar! 😄
Hát a szépséghiba az az, hogy ez nem a JS, hanem az RT a képen, ez pedig nem kevesebb mint 3300 dollár. Nekem az imac azért jobban tetszik, valahogy egyszerübb. Az xp meg miért ne lenne jó? 😊 ha akarod akkor meg teszel rá osx-et, némi mutyival. User és vas, szerintem ez számít 😊
F@szom az ilyen cikkekbe, mikor nem tudjuk mirol irunk!
$999, hat persze, E2200 (2,2GHz), es semmi blu ray, a cikkben emlitett vaio az $1450...
(na meg a 2,4-es imac az $1200, nem a 2,66-os, de ez mar igazan aprosag a fentieket elnezve)
$999, hat persze, E2200 (2,2GHz), es semmi blu ray, a cikkben emlitett vaio az $1450...
(na meg a 2,4-es imac az $1200, nem a 2,66-os, de ez mar igazan aprosag a fentieket elnezve)
Aha ilyenkor nem a vas számít. De máskor meg az 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
semmit sem ér ha XP fut rajta. Nem a vas számít.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
"Az egyik, hogy az elõbbi 3 gigahertzes processzort kapott, míg az utóbbi csak 2,66-osat,"
Csak mondom, a legnagyobb 24"-es alap iMac procija C2D 2.8 Ghz, de kérhetõ opcionálisan 3 Ghz-es procival is.
Én valahogy nem sajnálnám az a 200 dodót egy iMacre, egyrészrõl sztem nagyon nem szép ez a gép (milyen vastag már??) + nem futtat Mac OS X-et, és ez a legfontosabb...
Csak mondom, a legnagyobb 24"-es alap iMac procija C2D 2.8 Ghz, de kérhetõ opcionálisan 3 Ghz-es procival is.
Én valahogy nem sajnálnám az a 200 dodót egy iMacre, egyrészrõl sztem nagyon nem szép ez a gép (milyen vastag már??) + nem futtat Mac OS X-et, és ez a legfontosabb...