Igényesek lettek a magyar mozinézõk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát megnézném, ki az a megyar, aki akármit megnéz, csak a moziban legyen! -Bár mondjuk, honfitársaimtól egy ideje már bármi kitelik.
Majd akkor leszünk igényes mozibajárók, ha az ilyen szörnyûségek nem tûnnek föl semmilyen listán, nemhogy az 5. helyen...
Egyébként csak 4 paródiafilmet rendeztek, a Horrorra Akadva 1-ben csak mint írók tûnnek fel, jó pár másik név mellett... Valószínûleg innen jött a "parodizálhatnékuk" :D de szép szó ez :)
Miért Viktor? Te eddig igénytelen voltál?
Ha már egyébként szar filmekrõl van szó számomra az idei év legrosszabb filmjei a 10.000BC (a fél mozi röhögött már a film felénél senki nem tudta komolyan venni valamiért megértem:D), a másik borzadály az Esemény volt amit külön sajnáltam mert Shymalan korábbi minden filmjét imádtam, és nem régen volt alkalmam megtekinteni a Max Payne-t ami meg egyszerûen kritikán aluli, részletezni nem érdemes.
Ennek a nyilvánvalóan trágya filmnek a bukása miatt miért kell ilyen címet adni a cikknek? Ha egy überfasza film bukik akkor lenne találó egy olyan cím hogy miért nem igényesek a magyar nézõk de ilyet még nem láttam (mondjuk amikor arról számoltak be hogy a 10.000BC mekkora siker otthon:S,:D ). Az elsõ hozzászólóval értek egyet teljes mértékben.
Leírom annak az 5 RETTENETNEK a címét, hogy elkerülhessétek õket!!!
-Scary Movie (2000)IMDB:5.9(ez még nekem is tetszett, fõleg az a rész mikor feltûnt Dawson a létrán:D)
-Date Movie (2006)IMDB:2.6(Egy jótanács: MESSZEKERÜLJÉTEKEL!!!)
-Epic Movie (2007)IMDB:2.2(Ezzel büntettem magam miután 1-esre vizsgáztam. Elég hatásos volt, mert utánna 5-ösre javítottam. Szóval elég hatásos büntetésnek: Ahány tantárgyból meghúznak annyiszor nézd meg és garantálom, hogy rövid idõn belül javulni fog az átlagod.)
-Meet the Spartans (2008)IMDB:2.4(Ez a legrosszabb vígjáték a VILÁGON!!!!Még csak egy mosoly se jelent meg az arcomon amíg végígnéztem. Ez a XXI. századi kínzás)
-Disaster Movie (2008)IMDB:1.3!(Még nem láttam, de elõre félek attól, amit ránk szabadítottak)
Mind az öt filmnek a forgatókönyvét õk ketten írták(vagy rajzolták, mert nem vagyok benne biztos, hogy tudnak írni) és a Scary Movie-n kívûl mindet õk ketten rendezték. Amúgy nekem a látvánnyal nem igazán volt gondom ezeknél a filmeknél, a rendezés is elmegy, de ezek a forgatókönyvek FELHÁBORÍTÓAK! Ilyet bármelyik ovodás kitudna találni. Nekem a paródiákkal semmi gondom, nagyon is szeretem õket, de amit ez a két ember összedobot az számomra értékelhetetlen szemét.
Inkább Simpson családot, South Parkot és The Big Bang Theory-t nézek, ha nevetni akarok.
-Scary Movie (2000)IMDB:5.9(ez még nekem is tetszett, fõleg az a rész mikor feltûnt Dawson a létrán:D)
-Date Movie (2006)IMDB:2.6(Egy jótanács: MESSZEKERÜLJÉTEKEL!!!)
-Epic Movie (2007)IMDB:2.2(Ezzel büntettem magam miután 1-esre vizsgáztam. Elég hatásos volt, mert utánna 5-ösre javítottam. Szóval elég hatásos büntetésnek: Ahány tantárgyból meghúznak annyiszor nézd meg és garantálom, hogy rövid idõn belül javulni fog az átlagod.)
-Meet the Spartans (2008)IMDB:2.4(Ez a legrosszabb vígjáték a VILÁGON!!!!Még csak egy mosoly se jelent meg az arcomon amíg végígnéztem. Ez a XXI. századi kínzás)
-Disaster Movie (2008)IMDB:1.3!(Még nem láttam, de elõre félek attól, amit ránk szabadítottak)
Mind az öt filmnek a forgatókönyvét õk ketten írták(vagy rajzolták, mert nem vagyok benne biztos, hogy tudnak írni) és a Scary Movie-n kívûl mindet õk ketten rendezték. Amúgy nekem a látvánnyal nem igazán volt gondom ezeknél a filmeknél, a rendezés is elmegy, de ezek a forgatókönyvek FELHÁBORÍTÓAK! Ilyet bármelyik ovodás kitudna találni. Nekem a paródiákkal semmi gondom, nagyon is szeretem õket, de amit ez a két ember összedobot az számomra értékelhetetlen szemét.
Inkább Simpson családot, South Parkot és The Big Bang Theory-t nézek, ha nevetni akarok.
knightbali: nem láttam a filmet, de errõl az egy képrõl megmondom neked, hogy az direkt van úgy.
Amúgy én is azt gondoltam elsõre, amit koschwarz.
Amúgy én is azt gondoltam elsõre, amit koschwarz.
vki letudja irni melyik ez az 5 film köszi
a kép alapján egy paródiafilm paródiája is lehetne, annyira igénytelen
Kár hogy 5 film kellett hozzá, hogy végre mindenki rádöbbenjen mennyire selejt filmeket gyártanak ezek...
Lol. a képen, a bal kezén, a gallér alatt látszik, hogy csak be van festve :D
Én már ebbõl a képbõl is simán megálapítom h mekkora szar lehet a film! :D
én inkább úgy közelíteném meg, hogy még mindig annyira igénytelen a magyar közönség,hogy ezt a mindenki által egyöntetûen celluloid-szemétnek értékelt "mûvet" is sikerült az 5. helyre benyomni...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"