54
Szerelem alatt ajándékba klapott plüssök, amit a polcon porosodnak
  • ALIENwoods
    Tudtam én, hogy nem vagyok egyedül :D

Az enyémeket megtartom, fizikalik mikor hogy szétszórtan vannak a szobámban. Én valószínűleg megtartom őket s amikor majd kölköm lesz akkor megkapja azokat amiken nem látszik hogy milyen idősek.

Szerintem részben kor független a dolog, mert olyan mint a csokoládé. Azt se lehet megunni :).
    Lehet, hogy mi férfiak elvetjük ha ilyet kapunk mert Sir Quno Jedi véleményével élve olcsó és tanácstalan megoldás, de megjegyzem hogy nem folyamatosan csak plüssöket ajándékozunk hanem 1 kapcsolatban 1szer és azt is az elején. Mert amíg nem ismerjük meg teljesen a másikat hogy mi lenne neki jó ajándék addig általában ilyen univerzális ajándékon marad a választás, mint a plüss.
  • DarkHorSe
    Ja, az igényesek mindig egy csokor voros rozsat adnak es melle irnak meg 3 szerelmes odat is.
  • redbull0304
    Max a tizenéves lányoknak "szabad" plüsst adni... 20 felett már elég cinkes...
  • n3whous3
    lol

á baz, de ha látsz egy aranyos puha plüss kutyát oszt... na mindegy :D
  • Sir Quno Jedi
    Szeretlek! Nesze egy kisdisznó! Aztá' örűjjé vaze! :D Jó program... :DDD
  • n3whous3
    30-35 évesen nem is csodálom, hogy így gondolod. De most mit vegyen az ember "csak úgy", ha nem ezt? Karácsonyra tuti nem ilyet veszek barátnőmnek, van nekem képzelőerőm, de azért már megleptem plüssel. Csak úgy. És dísz az egész, vagy dögönyözni való.
  • n3whous3
    jah, oda kell adni a

zoxigén
  • redbull0304
    Én kidobom őket, mindig az aktuális barátnő plüsseit teszem ki max... A régiek kuka...
  • Sir Quno Jedi
    Csak az idióták ajándékoznak "plüsst" a szerelmüknek. Ez tipikusan az olcsó megoldás tanácstalanoknak és igényteleneknek.
  • Vaxi
    igen, én is erre gondoltam, de akkor sem kidobni kell :)
  • n3whous3
    Szerintem kötődik annyi emlék vagy szeretet egy ilyen "állathoz", hogy azt képtelenség legyen kidobni.

Kivéve, ha már szakítottál azzal, akitől kaptad.
  • Vaxi
    persze, ha még kötődik hozzá erős élményed, akkor ne, de nyilván akkor néha csak a kezedbe veszegeted a plüsit. :)
  • Vaxi
    Hát ha nagyon nem foglalkozol velük, és csak tényleg porosodik, add oda valamelyik közhasznú alapítványnak, jön a karácsony úgyis, és egy könnyes szemű kislány biztos nagyon örülne neki.
  • ALIENwoods
    Üdvözlet,

Valószínűleg nem vagyok együl ezzel a témával, hisz számos kapcsolatban eljő a pillanat amikor valami ajándékot kell adni a másiknak. A választás sokszor egy plüss lesz.

Az elsőnél még ez nem gond, de ahogy az idő telik egyre több és több gyülemlik fel :).

Nekem jelenleg 4 ilyen plüssöm van.

Hogy milyen velük együtt lenni, háát, hadd ne mondjam :P