42
  • ApPa123
    Heló. Lenne 1 kérdésem! Nemtugyátok hogy miközben jáccom mértkezzd el sétálni??
  • pr3d4t0r
    Azoktól kérdezem, akik csak fikázzák a játékot, megvettétek? Mert ha nem, akkor kuss van és pofátok lapos, 1 filléretekbe nem került, akkor meg ne sírjatok!

Mekkora hímsoviniszta állatok vannak itt, pofám leszakad de komolyan, pedig én is férfi vagyok..
  • ASTON117
    szerintem ez egy iszonyat jó játék és aki azt mondja hogy egyszerű meg csak 1 irányba kell menni az próbálja ki a time trialokat, komolyan kb az a legjobb része a játéknak,ugyanis te választod meg két pont közt az útvonaladat, amit elég nehéz megtervezni néha hogy megkapd a 2 csillagot csak ajánlani tudom.
    Nekem nincs semmi bajom a főhőssel, főleg hogy el lett találva, mert a nők sokkal rugalmasabbak, mozgékonyak és kissebbek szerintem ideálisak ilyen feladatokhoz, aki meg szívesebben hallgatná egy férfi nyögéseit annak azt mondom hogy no comment
  • Dobronski
    Buzi-e vagy?
  • rob999
    hellósztok ismét én vagyok
    az én a gépemben:
    3,2Gb intel celeron proci
    2GB ram
    256MB videokártya (Gigabyte Geforce 6200 TurboForce)
    Windows XP
    ezek vannak a gépemben
    ugytudom hogy ekkora gépen mennie kellene a játéknak
    hogy hogy nem megy???
  • sambauer
    nagyon meleg az sg felhasználó tábor nagy része ahogy látom :S most őszíntén nem élvezetesebb egy női lihegést hallgatni egy ugrálós-futós játékban ? egy shoot em upban vagy GTAban megértem hogy a vérben szarban tocsogva férfival menjetek, de itt aligha lehetett volna jobb főszereplőt kitalálni Faithnél.. a játék amúgy így 3 chapter végigjátszása után bejövős egyedül az anime átvezetők vonnak le hatalmas pontot de hát egy EA gamesnél már kötelező valami faszság.
  • rob999
    helló mitöl van az hogy amikor elindittom a játékot bejön egy kép a játékról és amikor be kellene rendessen lépnie akkor semmi nem történik még sok idő után sem
    mit tegyek?????
  • snowkid16
    Te meg csak beszélj a saját nevedben, mert itt Kelet-M.o.-n volt igény rá...
  • Swy
    sziasztok!
    Biztos volt már szó róla, dfe miért ugrik vissza a játék mindig a tetős lecsúszás után tölt mikor beérek éls aztán vissza megint...
  • rob999
    hello

lehet hogy nem itt kellene megkérdeznem de az mitöl van hogy nem indul el a játék??
    elindittom akkor bead egykis képet a jobbfelső sarhába odavan irva a játék neve és nem történik semmi.
    :(
    mitöl van ez????
  • BlindMan
    ennél idiótább hímsoviniszta dumákkal még nem találkoztam,még h azért szar egy game mert női főhős...hát ez is egyes emberek mentalitására vall...alapvetően a játékgyártók cseszik el a dolgokat,erre a gamere nem volt igény,valsz azért nem veszik...hiányolom a régi jó fajta FPSeket,mint a fear volt...ha azon múlna még faith-el is vég tolnám,csak lenne már valami jó game...amit nem konzolra adnak ki 1.
  • Hoz_Hun
    Miért ki a másik? Fate meg mitől pisztolyos? Mert itt a képen az van? Alapban nincs is fegyvere, ha szerez azzal max anyit lő amennyi a tárban, van mert nincs a programban lőszer.
  • Zoliz
    Újabb bukott pisztolyos rib, jobb ha megmaradnak a fakanálnál vagy meztelen karaktert szerepeltetnek férfiként
  • Gundark1234
    Igen azaz amit mondasz. Fejfájás és enyhe hányinger= motion sickness. Csak hirtelen nem találtam a megfelelő kifejezést.
  • Zocsi
    tengeri beteg-e vagy?
  • Szefmester
    nekem nem drasztikus rohamom szokott lenni, csak egyszerűen eldőlök és kész.

ez a motion sicness nálam a turok 1-2 és a hellgate londonnál jött elő csak.. és profi gépeken néztem
  • dronkZero
    Hogy lehet "már-már" kapni epilepsziás rohamot? Már úgy a neve is "roham", ami hirtelen jön, és drasztikus.
    Ha meg nem vagy rá hajlamos, akkor nem kapsz, ez egy idegrendszeri betegség. Ha nincs olyanod, akkor nem jön roham.

"Motion sickness", amiről te beszélsz (nemtom a magyar szaxszót).
    Nekem ez egy homályos és _rezgő_ képű videokártyától jött elő átlag 10 perc alatt.
  • Gundark1234
    Csak hogy tudjátok miről beszélek
    Mirror error
  • Gundark1234
    Pedig jó kis játék ez. Nekem megvan eredetiben box-ra. Csak azért nem játszom vele sokat mert a különleges "színvilág" és a gyors mozgás együtt nálam már-már epilepsziás rohamot okoz(pedig nem vagyok hajlamos rá). de ettől eltekintve szerintem nagyon jó kis game. Egyszer majd csak a végére érek.
  • wednes
    Ebből csak azt szűri le az EA vezetés, hogy a játékosoknak nem kell "újítás" nem azt, hogy csinálhatták volna jobbra is. Odateszik az új NFS mellé és látják azt viszik mint a cukrot. Tehát a régi recept a jövedelmezőbb.
  • nohea
    Egyébként most jöhet a "fagyi visszanyal" c. epizód: az eddigi vérlázító baromkodások után (miszerint több címet is később adnak PCre a warez miatt) most talán épp az (is) látszik az eladásokon, h bizony az internet legalább olyan mértékben hatással van a konzolokra is, mint a számítógépekre...
  • nohea
    Érdekes módon a Tomb Raider szériánál sose volt gond a női karakter... se a NOLF-ben, ha ez még mond vkinek vmit. Sőt, diablókban karaktert is lehet választani, és ott se kevesen nyomulnak sorceress-szel, amazonnal... szal, sztem nem kéne elakadni a karakteralkotás első lépcsőjén, nem abból áll egy főhős se, hogy nő v férfi.

A bonyolultságról és casual gamerekről meg annyit, hogy igen, vállalható, ha a kiadó erre akar rámenni - de könyörgöm, BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGekről még senki nem hallott a.d. 2008ban?
  • Sanyix
    valamivel több egy éve, itt az sg-n erre verték magukat a sony vérfanboyok, hogy milyen szép és jó lesz, és hogy csak ps3-ra jön :D
  • X3no
    hath....kar erte....:P nem csipem az EA-t mar 1 ideje...de az iden azert nagyot dobott az RA3...a Dead Space...meg ez is jol sikerult....:P lehet hogy a csomo ferfisoviniszta bunko a hibas mint ti is....:P mi a bajotok a noi karakterrel....:P nekem a Tomb Raider a kedvenc zsugam miota az 1es megjelent...veletek is csak 1 a baj...hogy anyatok jatekba volt 9 honappal a szuletesetek elott....:P
  • Zocsi
    Hátjah! Einstein óta minden relatív!! :D
    Amúgy ebben pont az a szimpi nekem, hogy pörgős és mindemellett gyönyörű! Konzolra kiváló, pc-n meg jól mutat, szóval... A képi világ és feeling engem a (ne nevessetek) Track Mania-ra emlékeztet, és az tök jó volt anno.
    Ebben van multi?
  • feamatar
    ott a pont. ez csak amolyan PCs arrogancia. Bár ez nem csak PC vs. konzol hanem játékstílus vs. játékstílus színben is megjelenik. De az hogy mi bonyolult és mi nem... egy Street Fighter is nagyon összetett játékmenetileg. csak az ugye ügyességi játék. és més szempontból van kialakítva mint egy stratégiai játék. De konzolokon is vannak stratégiák, taktikai rpg, amelyek meglehetősen összetettek. Sőt!!!
    Persze aki komplexitásra vágyik annak ajánlom a TacOps meg Op. Art of War féle PCs retteneteket. Azok mellett az egész mainstream PC játékpiac sírva bújhat a sarokba összetettség szempontjából. Minden csak viszonyítás kérdése.
  • HeadHunter86
    Nekem semmi bajom a karakterrel, még nem játszottam vele, mert nincs Boxom, de már várom PC-re nagyon. Szeretem az ugrabugrálós játékokat :)
  • Rage47
    Bár abban is van valami, hogy egy női főszereplővel nem nagyon tudunk azonoslni, főleg egy ilyen játékban. Jobb lett volna, ha lehet karaktert választani.
  • Narxis
    Pedig butítottak. Kész és pont.
  • Zocsi
    Szerintem meg pont az a jó benne, hogy FPS. Ez is innováció, hogy úgy csinálni meg ilyen ugrálós cuccot, hogy benne vagy. Talán más az élmény, talán közelebbi.

Mellesleg igenis innovatív és szép a játék! Én a bukás okát abban látom, hogy túl elvont lett a megvalósítás. A már-már manga jellegű design engem a régi ONI-ra emlékeztet.
    Persze menekülős, futkározós játékról én még nem hallottam. Amit itt el lehet b*szni szerintem, az pl. a karakter kidolgozatlansága és a lehetőségek korlátozása. Már rövid a játékidő és casual is, de ha kellően széleskörű az eszköztár, akkor lehet vele szórakozni... szvsz.
  • Rage47
    meglepő hír :O
    (bár én konzolon neki sem állnék fps-nek)
  • siedrenn
    Igazából engem ezzel a játékkal csak az zavar, hogy FPS. Ha harmadik nézetes lenne,szerintem jobban visszaadná a hangulatot. Ez legalábbis az én személyes véleményem.
  • galocza
    én is. kivéve kate archer, de a nolf(ok) sem a női főszereplő miatt volt(ak) jó(k).
  • akyyy
    faust nem veszik, 1 hete sehol se lehet kapni a környéken:(
  • FoodLFG
    Legalább a zenéje jó. :D
    http://www.mirrorsedgemusic.com/

(egyébként nem hinném, hogy annyira rossz lenne a játék. az más kérdés, hogy nem vették meg annyian.)
  • gyuri12
    Fogjátok már fel,hogy a konzolos játék nem butított játék,a mai játékok nem a konzolok miatt egyre egyszerűbbek. A pénz,és csakis a pénz van itt. Egyszerűbb játék=több potenciális vásárló= több pénz.
  • edios
    Csalódás számomra, hogy nem lett sikeres. Pedig megérdemelte volna az 1+ milla eladásokat.

Nem is nagyon értem az okát, hiszen mint EA játék hypeolva is volt, nem is néz ki rosszul, és tényleg casualokat is meg tudja fogni.
  • winnie
    "A játékosok hülyének nézése és a nevetségesen rövid játékidő?"

ezt úgy nevezik, hogy a casual játékosoknak is adnak sikerélményt és eddig ez a recept számtalanszor bevált. épp ezért meglepő a bukás, mert itt volt sikerélmény és innováció is.
  • tyuklepes
    Bár nem különösebben hozott lázba, mégis bíztam a game sikerében, mert TALÁN utat nyitott volna az innovatív(abb) játékokfelé, dehát így ... :/
  • 5i
    Dettó. Utálom, ha egy nő nem akkor nyög, ha alattam van.

Egyszerűen nem lehet átélni a kalandot. EZért nem csípem Lara kisasszonyt sem.

Viszont a játék nem lenne rossz, ha az első két pályán nem lőnék le az összes újdonságot. Elején még élvezetes a felhőkarcolókon futkosni, ám utána bekerülünk mindenféle irodaházakba, ahol aztán tényleg csak egy irányba haladhatunk és ott megdöglik a program. Ráadásul csúnya is a belső helyszínek megvalósítása.

Karcsú.