Interneten adta el gyermekét egy belga pár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vajon kiki
pont ezért írtam, hogy : no comment... egyrészt jóval jobb a sztori, mint amiket máshol és máskor lehet hallani, miszerint pl: mikróba, mosógépbe kukába stb.. tette az újszülött gyermekét... stb..+ sokkal humánusabb , valamint máshol ezt szimplán örökbefogadásnak hívják.. az hogy ezért mennyi vagy hogy _egyáltalán_ pénzt fizetnek senkinek semmi köze, csak az adónak és a vevõnek .
úgyhogy ez egy sima hétköznapi történet nincs benne semmi megbotránkoztató.

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Most mi van ebben kivetnivaló? Ha valakinek nem lehet gyereke, miért ne egyezhetne meg valaki mással, akinek meg éppen fölöslegben van. Van aki idõközben másképp gondolkodik a gyermekvállalásról, vagy olyan élethelyzetbe került. Az mennyiben jobb ha csak úgy lemond a gyerekrõl az állam javára? Itt legalább tudja hova, milyen körülmények közé kerül.
Ilyen eddig is volt, most csak a kapcsolatfelvétel módja változott.

Tinman
Belgiumban miért ilyenek az emberek?
Ugye Belgium nem a belga sörrõl híres már egy ideje, hanem a pedofilokról... most meg ez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vajon kiki
no comment.

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Ügyeskedõk...