5
  • Radi
    És lehet majd benne kanyart lőni?
  • Balumann
    Nehezen tudom elhinni, hogy ugyan az a csapat csinálta, akik a GRAW -ot is... Elég sok minden nem tetszik benne. A kamera nézet, 1 gombnyomkodós verekedés, a fedezékből mindig kilóg (akárcsak a quantum solace-ben...), a mozgás is furcsa, az AI szintén gyenge. Az íves pályán haladó golyókat meg nem értem. Aztán a golyó eltalálja az ellenséget, megáll egy kicsit aztán szalad tovább...

Nemértem miért nem lehet egy normális, értelmesebb akció játékot csinálni... Nem tudom, de mostmár nem is érdekel, hogy kiadják-e PC-re (gondolom nem).
  • Cat 02 #3
    Max a story miatt lesz jó :)
  • neoG
    az in-game már nem valami meggyöző:(.meg nincs egy kicsit nagy feje a höhősnek?olyan furcsa
  • aKIRAkechi
    Lehetőségek benne vannak, de nem hiszem hogy átlagos feletti lesz a végeredmény. Remélem kitalálnak még 1-2 képesség kihasználását. pl.: a jobb hallásnak köszönhetően meghallanánk hogy a következő szobába hol állnak az emberek és mutatná a szívdobogásukat hogy pontosan szívlövést lehessen beállítani. Lehetne még kiszámítani a gellert kapott golyó utvonalát a tárgyak felszínétől függően....