642
-
#42 amikor megláttam hogy leszáll a deszkáról azt eltolja a nagy konténert... akkor kicsit nagyon néztem hogy ha ez ilyen lesz akkor egy darabig mással nem fogok gammolni... :D -
#41 az 1 is jó volt de ez szerintem egyenesen szuper lesz, főleg hogy már az elemeket is lehet mozgatni és egy rakás új trükk is lesz :) -
#40 ha olyan lesz a 2 is mint az 1 akkor avval elleszek egy darabig... :D addig csak kijön a 3 is... :D -
#39 EA leépít. Ott is válság van. -
#38 szerintem akkor sem fogják abbahagyni a sorozatot... ( remélem ) -
#37 az kár
nem tudod miért? -
#36 Jah, csak sajnos a fellesztőbrigádot (EA BlackBox) bezárják, úgyhogy ettől a a fejlesztőtől többb skate nem lesz. :( -
#35 ez nagyon király lesz -
#34 /agree =) -
#33 ha hozzák az első rész játékmenetét nekem már annyi is elég lesz.. (ez az analógos irányítás egyszerűen megunhatatlanul hangulatos) -
#32 tökéletes születésnapi ajándékom lesz! :D -
#31 Btw, egy kis kiegészítés: Release Date January 21, 2009 -
#30 Sajnos Tony Hawk-nál lemaradtam a PS1-es részeknél, azóta nem játszottam vele :) Maximum haver PSP-jén szoktam a Project 8-cal ökörködni :D
A "lelki traumával" csak tükrözni szerettem volna a komoly karrier elérését. Lényeg, a lényeg: reméljük (Te így, én úgy) az ízlésünknek megfelelő storyt kapunk.
Ha meg nem, akkor legfeljebb írunk egy panaszlevelet, hogy "deszarezastory" -
#29 Lesd meg a Tony Hawk Underground 1 storyját, akkor megérted mire célzok normális story alatt. (nem tudom miből következtettél "lelki traumára" :D) -
#28 ja -
#27 Jogos. -
#26 csak ha a millás gépére nem jön egy jó cucc :D -
#25 Normális storyja van, csak nem mindenkinek jön be. Én speciel nem tudnék elképzelni néhány tépős forma, deszkás arcot egy "lelki traumában szenvedek" vagy ilyen jellegű storykban, legalább egy csipetnyi lazaság nélkül. Amúgy nem értem pontosan mit értesz normális story alatt? :) -
#24 Mivan Pepsi újabban ez a szokás? :D -
#23 Engem is a lazaság fogott meg benne :) -
#22 én pont komolyra vágytam hogyha már szimulátor akkor normális storyja legyen tony hawkban pont az voolt az idegestő hogy komolytalan volt -
#21 Iszonyatosan bejött az intro, az egész játékot megalapozta ez a fajta lazaság :) -
#20 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ték -
#19 2009 Január 23. nem? -
#18 Remélem némileg komolyabb hangvételű lesz a story mint az 1-ben. Azaz most nem egy teherautó fog elcsapni az intro-ban. -
#17 Ennyi. -
#16 Várom nagyon. Az első részét még most se tudom letenni, az eddigi legreálisabb deszkás huncutság.
Btw, marhákkal meg ne foglalkozz.
http://skate.ea.com/
http://www.gamekapocs.hu/hir/11219/Premier+elotti+Skate+2+videotrio+erkezett -
-
#14 az a skate 1... -
#13 már asszem a Metro ujságba is láttam Xbox 360 skate 2 16 000 ft -
#12 MÁR MEGJELENT itt -
#11 #6 -
#10 jo sok mindent irtal , ne eroltesd meg magad -
#9 fail -
moralosan #8 Villanykörte esete. -
#7 -
#6 Most akkor minek maradjon nyitva :D Aki játszott az elsővel, az majd nyit egy rendes topikot. Aki meg nem tud, az meg magára vessen. -
#5 máskor azért tegyél be egy google linket,és mond hozzá,hogy nesztek,google a barátotok,az majd segit további infokért,vagy valami hasonlo,és akkor elnézzük neked félig -
#4 -
#3 Most mit irogassak :D Aki játszott az elsővel az tudja hogy mire számíthat. Aki nem az pedig magára vessen :)