642
-
#162 Grafikailag nem sokat fejlődött, talán kicsit a fények jobbak, + élesebb textúrák. -
#161 -
#160 nekem bejönnek az új trükkök... a visszajátszáson is javítottak sokat, végre nem csak az a 4 kameraállás van, grafikailag egy kicsit más (de még így is nagyon jó) -
#159 én már le is töröltem a demót, annyi épp elég volt hogy tudjam beszerzős anyag lesz..(persze nem 10+ezerért) -
#158 a tony hawk 8 -ban volt ilyen csak ott még ki is lőtt jó magasra(43000 dolcsi a rekord egy bugnál)
amúgy mennyivel jobb mint az 1? -
#157 3 alaklomból 2x összejön általában... :D az az 1 általában annyit eredményez hogy szinte minden csontom összetörik... :D mivel bebuggol a kerítésbe az ember és össze vissza vonaglik... :D -
#156 jah sajnos nagyon úgy néz ki
neked sikerült kijutni? -
#155 ha így haladnak akkor hamarabb tolod majd a fullal mint a demoval -
#154 még mindig nincs PS store-on -
#153 WTF? -
#152 -
#151 hogy pörögjön a topic klikk a galériához -
#150 még mindig nincs fenn :( -
#149 én az überkonzolból rendeltem -
#148 omg -
#147 Valószínű előrendelem, csak még nemtom honnan. -
#146 sajnos én még várhatok rá egy darabik :,( -
#145 remélem hogy már jövőhéten hozza a postás! ( A 60Gb-os winyó pack februárban jön onnantól kezdve LIVE-on is tolom majd ) -
#144 Áh, én már töröltem a demot, túl sokat jáccanék vele :D
Azt tervezem hogy első nap kiszedek belőle legalább 100G-t xD
-
#143 neten néztem pár videót és itt ott már kijutottam bizonyos helyekre ahová elvileg nem tudnék menni a demoban! -
#142 és? sikerül? -
#141 :D én most avval szórakozom abban a kevéske időben amíg a demo tart hogy kijussak a pályáról... :D (kukákat ide oda tologatni > rámászni > kiugrani ) :D -
#140 holnap már nekem is lesz skate 2 demom :D -
#139 Jah az elsőt nem láttam -.-' -
#138 Talán mert elsőre nem vette észre, vagy valami.
Ja és amúgy kuss. -
#137 "PSN csak hetente egyszer frissül (hehe:D)"
"mert PSN-n hetente van frissítés.)"
még hányszor nyílvánitod ki, hogy mekkora xbox buzi vagy ? -
#136 DOH ekkora szivatást
shit! -
#135 Szerdán lesz, PSN csak hetente egyszer frissül (hehe:D)
Igen, a demo neve nem skate. 2, hanem Skate 2. Kár. -
#134 mostmár nem skate. 2 hanem Skate 2 -
#133 én most kezdem el leszedni... :D még fél óra... :D remélem tényleg olyan jó ahogy mondod.. :D mert akkor nem volt hiába az előrendelés.. :D -
#132 Nincs még fent a ps3 networkon :[ :[ :[
Ha valakinek mégis megvan ps3-ra az töltse már fel valahova pls -
#131 Nah letöltöttem (Live-ról..)
Szebb, Több trükk, finomabb animációk, még szimulátorosabb, szebb esések, pálya "szerkesztő", Ugyanolyan jó zenék, egy kis Tony Hawkos beütés.
Isteni lesz. Remélem megjelenés hetén meglesz :D -
Grizzly4x4 #130 nem egy nagy szám a demo éngem nem győzött meg annyira. Bár nem vagyok nagy deszkás és ez az első Skate amivel játszom azért érdekel a téma mert régen a pc-s toni hawk -os játékokkal eljátszottam -
#129 látom KruGer a ....free.fr oldalon már kérted... :D -
#128 sajnos én is arra várok hogy valaki feltöltse netre... mivel nincs LIVE-om ( még ... winyó nélkül feleslegesnek tartom ) -
KruGer86 #127 http://www.justin.tv/lurkhard -> itt lehet nézni ahogy egy gyerek ökörködik a demo val ha valakit érdekel -
KruGer86 #126 vagy nem ismertek egy vagy több oldalt ahova fel szokták tölteni az xbox-os demokat? -
KruGer86 #125 valaki nem töltené fel valahova a netre :D mert engem sajna bannoltak -
Grizzly4x4 #124 én meg már le! -
#123 Most töltik fel. :D
juhuu