Mégsem McConaughey lesz a mozis Magnum?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem, mert akkor ha ugy nézzül már õ is öreg, és ahogy winnie írta nem öregeket akarnak szerepeltetni a tiniknek 😄
Na neee nyalasbol eleg mar. Csomo nyalas szineszt szedtek elo mostansag.
Tom-nak kellene jatszani szerintem is, vmi visszateros tortenettel stb..
Tom-nak kellene jatszani szerintem is, vmi visszateros tortenettel stb..
pedig mccounaghey jó választás lett volna..jól áll neki a borosta és a bajusz, izmos testfelépítésû, hoszabb haja van, melyre nyugodtan rápakolhatnak eny Yankees-es baseballsapit, alá meg egy ferrari enzo-t, aztán kész....de egyébiránt clooney-ról is szóltak régebben pletykák, õ se lenne rossz, megvan hozzá a sármja és a kora pont jó....
Mellécsapnak egy TDU reklámot, aztán kész a fíling a mai gamer fiataloknak! <#nyes>#nyes>
Nothing to say
legyenek az eredeti szereplõk, eredeti ferrarival, ugyanúgy oahu-n. Ennyi 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ezen az ötlettelenségen sírni kell. megint egy sorozatfeldolgozás.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy Tom Selleck-et 2007-ben Emmy díjra jelölték a Jesse Stone: Sea Change- ben nyújtott alakításáért. Szóval nem tûnt el teljesen, sõt legalább annyi filmet készít, mint a 80-as 90-es években. Csak most már szinte kizárólag Jesse Stone-t alakítja. Az utóbbi 3 évben 4 Jesse Stone filmet készített és 2009-re jön újabb 2.
Meg szerepelt néhány sorozatban is: Boston Legal(4 rész), Las Vegas(19 rész).
Én is szívesen megnézném újra Magnumként. Régen a kedvenc színészem volt.
Meg szerepelt néhány sorozatban is: Boston Legal(4 rész), Las Vegas(19 rész).
Én is szívesen megnézném újra Magnumként. Régen a kedvenc színészem volt.
Bezzeg egy vén Indy mindenkit érdekelt, ahogy egy öreg McClane is... Szerintem õ lenne az igazi, és ahogy Atomreaktor írja, egy nagy visszatérést kéne alakítania.
Gaming is believing.
simán eljátszhatna egy kiöregedett magnumot, tc és rick is jó még, jó sztorit lehetne kreálni szerintem...
"ha a tinket akarják megszólítani, akkor nem öregeket kell szerepeltetni. "
Hát csak ez a baj, hogy miért a tini-csajokat? 😞
Hát csak ez a baj, hogy miért a tini-csajokat? 😞
Nem érdekli ezt kétlem.Eltünt mint a tû a szénakazalban simán jó lenne neki a szereplés meg fõleg a pénz.
Ez olyan mint a Knight Rider sorozat Hasselhoff nélkül nem kérték fel sajnos.Jó gondjai vannak de ki nem szarja le.
Ez olyan mint a Knight Rider sorozat Hasselhoff nélkül nem kérték fel sajnos.Jó gondjai vannak de ki nem szarja le.
Next PC upgrade: 2022
mert nyilván 1. nem érdekli 2. a nézõt sem érdekli egy 65 körüli playboy, nõmágnes. ha a tinket akarják megszólítani, akkor nem öregeket kell szerepeltetni.
És miért nem lenne jó maga Tom Selleck?
Tom Selleck is lehetne Magnum, jól tartja magát.
Hát nekem a fekete Kojak is necces váltás volt (igaz az a sorozat). Itt is kb. hasonlóra készülhetnek.
Na, ez azért durva lenne <#vigyor>#vigyor>
ANYÁTOK!
Ez már tényleg nyíltszíni provokáció! XD
Justin Timberlake-et Magnumnak!
Nem mintha nem sz@rnám le a Magnumot meg a 'filmsorozatokbólkészültmozifilmek' 95%-át (vagyis: X-Akták 2 óta 100%) ...
Ez már tényleg nyíltszíni provokáció! XD
Justin Timberlake-et Magnumnak!
Nem mintha nem sz@rnám le a Magnumot meg a 'filmsorozatokbólkészültmozifilmek' 95%-át (vagyis: X-Akták 2 óta 100%) ...
"Te jó ég! Ez lenne az új Magnum?" - na, remek. A következõ X-Men-ben pedig Xaviert Britney Spears alakítja, mert így az emberek azt mondhatják: Te jó ég! Barbie lett a fõnökúr?!
Ezek a mai filmkészítõk mókásak. Akkor miért Magnumnak hívják? Az autója Dodge lesz? 😊 Lehetõleg valami batár terepjáró. T.C. pedig nem helikoptert fog vezetni, hanem mozdonyt. Higgins pedig fiatal cicababa lesz. Szerintem ez így jó. És tényleg lehet Magnum a neve.
Ezek a mai filmkészítõk mókásak. Akkor miért Magnumnak hívják? Az autója Dodge lesz? 😊 Lehetõleg valami batár terepjáró. T.C. pedig nem helikoptert fog vezetni, hanem mozdonyt. Higgins pedig fiatal cicababa lesz. Szerintem ez így jó. És tényleg lehet Magnum a neve.