18
  • AZTA
    De nem, mert akkor ha ugy nézzül már ő is öreg, és ahogy winnie írta nem öregeket akarnak szerepeltetni a tiniknek :D
  • bmw
    Na neee nyalasbol eleg mar. Csomo nyalas szineszt szedtek elo mostansag.
    Tom-nak kellene jatszani szerintem is, vmi visszateros tortenettel stb..
  • benkoszabi
    pedig mccounaghey jó választás lett volna..jól áll neki a borosta és a bajusz, izmos testfelépítésű, hoszabb haja van, melyre nyugodtan rápakolhatnak eny Yankees-es baseballsapit, alá meg egy ferrari enzo-t, aztán kész....de egyébiránt clooney-ról is szóltak régebben pletykák, ő se lenne rossz, megvan hozzá a sármja és a kora pont jó....
  • Yutani
    Mellécsapnak egy TDU reklámot, aztán kész a fíling a mai gamer fiataloknak!
  • Sanyix
    legyenek az eredeti szereplők, eredeti ferrarival, ugyanúgy oahu-n. Ennyi :D
  • koschwarz
    ezen az ötlettelenségen sírni kell. megint egy sorozatfeldolgozás.
  • berserk87
    Amúgy Tom Selleck-et 2007-ben Emmy díjra jelölték a Jesse Stone: Sea Change- ben nyújtott alakításáért. Szóval nem tűnt el teljesen, sőt legalább annyi filmet készít, mint a 80-as 90-es években. Csak most már szinte kizárólag Jesse Stone-t alakítja. Az utóbbi 3 évben 4 Jesse Stone filmet készített és 2009-re jön újabb 2.
    Meg szerepelt néhány sorozatban is: Boston Legal(4 rész), Las Vegas(19 rész).
    Én is szívesen megnézném újra Magnumként. Régen a kedvenc színészem volt.
  • Chocho
    Bezzeg egy vén Indy mindenkit érdekelt, ahogy egy öreg McClane is... Szerintem ő lenne az igazi, és ahogy Atomreaktor írja, egy nagy visszatérést kéne alakítania.
  • Atomreaktor
    simán eljátszhatna egy kiöregedett magnumot, tc és rick is jó még, jó sztorit lehetne kreálni szerintem...
  • Etinger
    "ha a tinket akarják megszólítani, akkor nem öregeket kell szerepeltetni. "

Hát csak ez a baj, hogy miért a tini-csajokat? :(
  • grebber
    Nem érdekli ezt kétlem.Eltünt mint a tű a szénakazalban simán jó lenne neki a szereplés meg főleg a pénz.

Ez olyan mint a Knight Rider sorozat Hasselhoff nélkül nem kérték fel sajnos.Jó gondjai vannak de ki nem szarja le.
  • winnie
    mert nyilván 1. nem érdekli 2. a nézőt sem érdekli egy 65 körüli playboy, nőmágnes. ha a tinket akarják megszólítani, akkor nem öregeket kell szerepeltetni.
  • Aldo Moro
    És miért nem lenne jó maga Tom Selleck?
  • AZTA
    Tom Selleck is lehetne Magnum, jól tartja magát.
  • gumibéka
    Hát nekem a fekete Kojak is necces váltás volt (igaz az a sorozat). Itt is kb. hasonlóra készülhetnek.
  • wolruf
    Na, ez azért durva lenne
  • tyuklepes
    ANYÁTOK!

Ez már tényleg nyíltszíni provokáció! XD

Justin Timberlake-et Magnumnak!

Nem mintha nem sz@rnám le a Magnumot meg a 'filmsorozatokbólkészültmozifilmek' 95%-át (vagyis: X-Akták 2 óta 100%) ...
  • wolruf
    "Te jó ég! Ez lenne az új Magnum?" - na, remek. A következő X-Men-ben pedig Xaviert Britney Spears alakítja, mert így az emberek azt mondhatják: Te jó ég! Barbie lett a főnökúr?!

Ezek a mai filmkészítők mókásak. Akkor miért Magnumnak hívják? Az autója Dodge lesz? :) Lehetőleg valami batár terepjáró. T.C. pedig nem helikoptert fog vezetni, hanem mozdonyt. Higgins pedig fiatal cicababa lesz. Szerintem ez így jó. És tényleg lehet Magnum a neve.