5
  • atiat
    #5
    "Csak annyit kivánnék h neszünjön megfolyamatosan az egyik legjobb sztorival futó sorozatok :S" Jólva pistike leülhetsz, fogalmazás egyes. Az ncis meg kifejezetten amcsi sz.r minden egyes rész végén előhúznak egy terroristát hogy "ő tette" és end...
    "De hát még szinte kapcsolat sincs a részek között bázz" Tudod ezt klasszikus sorozatnak hívják, épp az a lényege hogy a nézők évad közben is bekapcsolódhassnak és mindig van kapcsolat csak erősebb-gyengébb.
  • diablo1336
    #4
    Nem is érttem. Van olyan ismerősőm aki ha kihagyna egy részt megállna a világ. De hát még szinte kapcsolat sincs a részek között bázz.Nem egy Lost avgy Heroes. Pl ha kihagyok egy részt a doktor houseból akkor is simán érhető az utánna való rész. Érdekes mit zabálnak ennyit ezena sorozaton. Mondjuk nekem a főszereplő vöröske különösen unszimpatikus. Ami még tetszett az az Ncis votl ha jól irom. ott még humort is vittek néha bele.Nah mind1 nem tetszik nem nézem:D Csak annyit kivánnék h neszünjön megfolyamatosan az egyik legjobb sztorival futó sorozatok :S
  • Mr Csé
    #3
    unom már hogy összes csatornán ez van 1 széria elég volt belőle köszi
  • AZTA
    #2
    Én meg már hónapok óta eldöntöttem hogy egyszer megnézek egy részt az elejétől a végéig, de kb 15 perc a rekordom, mert tovább nem bírom.
  • nohea
    #1
    "mindenki"? Hát, bocs, én biztos nem. Sőt. Kimondottan elegem van belőle, hogy gyk nincs olyan este, amikor ne ütköznék bele valami holdbéli helyszínelők kétmillióegyegészhatvankétezredik részébe. DÖGUNALOM és idegesítő.