12
  • Librarian
    Szar lesz, de A Joker nagyon nagyon ott van. A pisztolyos kivégzése ANNYIRA kreatív... miért nem lehetett ilyen okosan a többivel is? :o
  • Doktor Kotász
    Mit jelent a DC-Universe?
  • mambohej
    A történet szerint a hősök elveszítették ultra erejüket, ezért superman egy csapással nem intézheti el mondjuk jokert. Ugyanakkor a kivégzéseknél látszik, hogy szupergyorsak, repülnek stb., szóval ennyit a történetről és a kivégzésekről. Szerintem is süllyed a játék színvonala. A Mortal Kombat 2-3 és UMK szórakoztatóak voltak a maguk idejében, de ez a mostani rész..
  • GG
    ennél mk4 is véresebb és kreatívabb volt de szerencsére az eredményein látszik is.
  • ciento
    a régi kaszabolás sokkal jobb volt :(
  • Lame
    Igen, az MK1 annak idejen rament, hogy full valosaghu legyen es nagyot is utott. Ez most meg tok gagyi a mai techez kepest. A kivegzesek is tenyleg gyengek. Ver meg sehol.
  • temes69
    hát elég ratyik ezek a kivégzések. anno mk1ben kano kitépte a másik szivét, sub-zero meg fejjel együtt tépte ki a gerincet. ezek meg milyenek már? még vér sincs benne... ehh...
  • Shiwo
    én azt nem tudom, hogy egy kiadónak miért kell ledegradálnia egy játékot olyan szintre, hogy hivatalosan is játszhassanak vele kisebb gyerekek..nézzétek meg a rockstart a gta4-gyel..lecarta, hogy 18+ -os (21+ -os) lesz a játék, megcsinálták olyanra, amilyenre kellett, és fogyott, mint a cukor..az MK-nak is régen a védjegye volt a brutális harc, s a látványos, véres kivégzések..ha a régi MK szemléletében csináltak volna egy felnötteknek szóló verekedős gémet, szerintem többen vették volna meg..mert így valszeg több rajongót vesztettek a lebutítással, mint ahány új gyerkőcöt megnyertek
  • Seth
    "Nem tudom mért nem lehet ilyen félig kaland, félig verekedős játékot csinálni akár egyszerre több ellenfél ellen harcolni, bele vinni egy kis RPG-t"

MK:Shaolin Monks pont ilyen, de az újabb részekben is volt adventure mód,ahol pályákon kellett menni, több ellenfél ellen.
  • Shiwo
    Apró érdekességet meglehetett figyelni.. az összes DC-s jó hősnek, mint Superman, Batman, Flash, stb. csak Heroic Brutality-je van, s a legyőzött ellenfél még jól láthatóan mozog, ha még látszik a képen. Ezzel szemben a gonoszaknak (mint Lex Luthor vagy Joker) Fatality-je van, akárcsak az MK-s szereplőknek, és valóban kivégzik az ellent
  • mindero
    Most néztem a Mortal Kombat sorozatot (az volt a csúcs), szánalmas hova süllyedt ez a széria.

Nem tudom mért nem lehet ilyen félig kaland, félig verekedős játékot csinálni akár egyszerre több ellenfél ellen harcolni, bele vinni egy kis RPG-t, ha más nem tudnak már kitalálni csak ezt a gyenge kutyulást.
  • Broafka
    borzalmasan gyengék a kivégzések, talán kitana, meg scorpion ami a(z) MK-sok közül jónak mondható, DC-sek között, meg talán Green lantern búrása, meg superman aszfaltba nyomása ami úgy brutális, jah és joker kártyása.

Hát nincs konzolom, de ettől azt hiszem nem is lesz majd! :D