27
CoD American Rush 3 Multiplayer
  • BeWoo
    Hello!
    Sok sok idö után megjelent az 1.6-os FULL verzió, komplett telepítövel, nem szükséges a régi változat, se a patchek. Tartalmaz mindent.

Infók:

Hosszú-hosszú idő után ismét új kiadással lepett meg bennünket Bewoo. Az American Rush multiplayer játék készítője egy kiadós szünet után folytatta a fejlesztést és a nyári szünet derekára - minket is meglepve! - kidobta a játék 1.6-os verzióját. A telepítőkészlet teljes verzió, azaz nincsen szükség már telepített játékra. Lássuk milyen újítások kerültek bele az új kiadásba:

•Bugjavítások,
    •Átdolgozott fegyverek,
    •WAR Effektek javítása. Pl. bombázás, robbanás hangok és földrengés

CSAK Search and Destroyban van. (Idáig az volt a baj hogy DMben és TDMben is volt és sok játékost idegesitette)

A letöltés után a telepítő exe file-re kattintva tudjátok teleípteni a játeékot. A korábbi verzió eltávolítása ajánlott! Jó szórakozást mindenkinek.

Letöltés:

LINK 1

vagy a fejlesztöi oldal:

LINK 2

Jó játékot!
  • BeWoo
    ìme az 1.5-ös patch, hibajavításokkal és néhány újításokkal, mint pl. több hangeffektek, robbanások és bombázások.

ezen kívül letölthetö hozzá egy szerverkersö program is, melynek a neve CoDAR Server Searcher.

www.bewoosoftwares.com
  • BeWoo
    1.3-as változat megjelent, tartalmaz egy új mapot is.

Underground, földalatti zárt map.

letölthetö bewoosoftwares.com -rol
  • BeWoo
    hello. igen, lehetne, de ahhoz sokan kellene lenni, és 15fö a minimum amennyitöl van értelme a TDM-nek. egy kis idö mulva ha az átlag megnö, és többen játszanak vele akkor úgy lesz.
  • tóthjózsef
    Szoktam játszani lehetne több team death match!!!!
  • tysonFATAL
    Szeva bEwoo! Kipróbáltam a CoD American Rush 3 Multiplayer-t,és nagyon király lett Ajánlom mindekinek!!!! Üdv Tyson
  • BeWoo
    mostantól a szerkesztöség bugreportokat fogad [email protected] cimen!
  • BeWoo

az uj mapról egy kép
  • BeWoo
    ùjabb patch jelent meg!
    Tartalmaz egy új "Backcountry" nevü pályátm
    sok pályahibajavítást és grafikai javításokat.

letölthetö www.bewoosoftwares.com -ról
  • BeWoo
    Megjelent az 1.1-es patch!
    letölthetö www.bewoosoftwares.com-ról !
  • BeWoo
    1.1es hibajavító patch a napokban!

Január/Február tájékán újabb patch várható, mely új pályákat fog tartalmazni.
  • BeWoo
    a szerver 60 féröhelyesre bövült!
  • BeWoo
    ez nem CoD1, ez egy különálló játék.
  • csuszi

én ugyan már nem cod1-ezek, de gratulálok a munkádhoz.
  • BeWoo
    hehe, azért van igaza, de azt tedd hozzá hogy nem vagyok valami jó történetíró ;)

Sablonok, igen, tedd hozzá hogy még kissé fiatal vagyok, és csak annyi fantáziám van amennyivel táplálkozhattam idáig ;)

Persze ilyenekre én nem figyeltem. Sok más dolgot is meg lehetne vitázni, de szerintem felesleges ;)
  • sosemt
    csinálj jobbat.

pofázni könnyű
  • Fido4life
    magyarázza már el nekem valaki: ha adott egy tehetséges, magyar modfejlesztő - ez esetben BeWoo - miért kell az egész játékot ugyanazokvól a sablonokból felépíteni ahogy azt már ezerszer láttuk. Például: American Rush ? ezt már az elején nem tudom hova tenni, magyar ember csinálja és American Rush, amikor sokaknak már a segükből jön ki az egész American Armyval való nyomulás.. érted ha mod akkor pont változatásságot kéne hoznia nem ugyanazt más köretben.. akkor már nem tudom melyik részben "- kérsz egy cigit ? - nem kösz nem dohányzom..." amcsi sablon sablon sablon.. tömeg gyilkos háborúban, lelkileg kikészülve és nem dohányzik.. igen ez egy B filmben tökéletesen megfelel de ha már ott a lehetőség hogy az ember ilyen szinten tudja modolni a játékot ismét a változatosság szóval kell jönnöm.. .. tudom sok értelme nem volt ennek a kommentnek de talán táplálni tudtam tehetséged fejlesztését kissé más irányba is :D további jó modolást.
  • BeWoo
    nem, az volt a gond hogy akkor nem volt szervertámogató. multis gamehez szerver is kell. de hálistennek találtam :)
  • Bence94
    na ezt kipróbálom! én úgy emlékszem még régen volt már szó multi módrol is akkor azt mondtad az activision nem engedte vagy valami hasonlót... most már szabad?
  • BeWoo
    na most már müködik.
  • BeWoo
    aprocska turelmet kerek mert elbasztam a szervert :D
  • Neoncsoves
    retard-.-
  • bujcsik555
    hm, a singlenagyon jora sikerült,sokat játszottam vele.remélem a multi is olyan jo lesz.
    csak igy tovább bewoo, és köszi a játékot :)
  • milk41
    rég láttalak bewoo,örülök hogy még mindig modolsz

cod1 long live
  • zomgzerg
    sok lesz a warezből
  • bertino
    minden rushrol külön topic ?
  • BeWoo
    Hello!
    Megjelent a CoD American Rush Többjátékos változata is. Szerverek is vannak.

Játékról:

CoD feeling, 4 pályás (Docktown, Farm, Valley, Valley2)
    Deathmatch,Team Deathmatch és Search and Destroy
    WWII fegyverek, aránylag realisztikus és feelinges game.
    Erdemes kipróbálni.
    Mielött jönnek a dumák, a game ingyenes, és nem warez.
    A játék a CoD1 motorra, illetve az opensource QuakeIII motorra épült.
    A játékért nincs bevétel, és nem tartalmaz illegális, másoktól származó anyagokat, amelyért fizetni kellene.

Letöltés: Hivatalos Honlap