27
CoD American Rush 3 Multiplayer
-
BeWoo #27 Hello!
Sok sok idö után megjelent az 1.6-os FULL verzió, komplett telepítövel, nem szükséges a régi változat, se a patchek. Tartalmaz mindent.
Infók:
Hosszú-hosszú idő után ismét új kiadással lepett meg bennünket Bewoo. Az American Rush multiplayer játék készítője egy kiadós szünet után folytatta a fejlesztést és a nyári szünet derekára - minket is meglepve! - kidobta a játék 1.6-os verzióját. A telepítőkészlet teljes verzió, azaz nincsen szükség már telepített játékra. Lássuk milyen újítások kerültek bele az új kiadásba:
•Bugjavítások,
•Átdolgozott fegyverek,
•WAR Effektek javítása. Pl. bombázás, robbanás hangok és földrengés
CSAK Search and Destroyban van. (Idáig az volt a baj hogy DMben és TDMben is volt és sok játékost idegesitette)
A letöltés után a telepítő exe file-re kattintva tudjátok teleípteni a játeékot. A korábbi verzió eltávolítása ajánlott! Jó szórakozást mindenkinek.
Letöltés:
LINK 1
vagy a fejlesztöi oldal:
LINK 2
Jó játékot! -
BeWoo #26 ìme az 1.5-ös patch, hibajavításokkal és néhány újításokkal, mint pl. több hangeffektek, robbanások és bombázások.
ezen kívül letölthetö hozzá egy szerverkersö program is, melynek a neve CoDAR Server Searcher.
www.bewoosoftwares.com -
BeWoo #25 1.3-as változat megjelent, tartalmaz egy új mapot is.
Underground, földalatti zárt map.
letölthetö bewoosoftwares.com -rol -
BeWoo #24 hello. igen, lehetne, de ahhoz sokan kellene lenni, és 15fö a minimum amennyitöl van értelme a TDM-nek. egy kis idö mulva ha az átlag megnö, és többen játszanak vele akkor úgy lesz. -
#23 Szoktam játszani lehetne több team death match!!!! -
tysonFATAL #22 Szeva bEwoo! Kipróbáltam a CoD American Rush 3 Multiplayer-t,és nagyon király lett Ajánlom mindekinek!!!! Üdv Tyson -
BeWoo #21 mostantól a szerkesztöség bugreportokat fogad [email protected] cimen! -
BeWoo #20
az uj mapról egy kép -
BeWoo #19 ùjabb patch jelent meg!
Tartalmaz egy új "Backcountry" nevü pályátm
sok pályahibajavítást és grafikai javításokat.
letölthetö www.bewoosoftwares.com -ról -
BeWoo #18 Megjelent az 1.1-es patch!
letölthetö www.bewoosoftwares.com-ról ! -
BeWoo #17 1.1es hibajavító patch a napokban!
Január/Február tájékán újabb patch várható, mely új pályákat fog tartalmazni. -
BeWoo #16 a szerver 60 féröhelyesre bövült! -
BeWoo #15 ez nem CoD1, ez egy különálló játék. -
én ugyan már nem cod1-ezek, de gratulálok a munkádhoz. -
BeWoo #13 hehe, azért van igaza, de azt tedd hozzá hogy nem vagyok valami jó történetíró ;)
Sablonok, igen, tedd hozzá hogy még kissé fiatal vagyok, és csak annyi fantáziám van amennyivel táplálkozhattam idáig ;)
Persze ilyenekre én nem figyeltem. Sok más dolgot is meg lehetne vitázni, de szerintem felesleges ;) -
sosemt #12 csinálj jobbat.
pofázni könnyű -
#11 magyarázza már el nekem valaki: ha adott egy tehetséges, magyar modfejlesztő - ez esetben BeWoo - miért kell az egész játékot ugyanazokvól a sablonokból felépíteni ahogy azt már ezerszer láttuk. Például: American Rush ? ezt már az elején nem tudom hova tenni, magyar ember csinálja és American Rush, amikor sokaknak már a segükből jön ki az egész American Armyval való nyomulás.. érted ha mod akkor pont változatásságot kéne hoznia nem ugyanazt más köretben.. akkor már nem tudom melyik részben "- kérsz egy cigit ? - nem kösz nem dohányzom..." amcsi sablon sablon sablon.. tömeg gyilkos háborúban, lelkileg kikészülve és nem dohányzik.. igen ez egy B filmben tökéletesen megfelel de ha már ott a lehetőség hogy az ember ilyen szinten tudja modolni a játékot ismét a változatosság szóval kell jönnöm.. .. tudom sok értelme nem volt ennek a kommentnek de talán táplálni tudtam tehetséged fejlesztését kissé más irányba is :D további jó modolást. -
BeWoo #10 nem, az volt a gond hogy akkor nem volt szervertámogató. multis gamehez szerver is kell. de hálistennek találtam :) -
#9 na ezt kipróbálom! én úgy emlékszem még régen volt már szó multi módrol is akkor azt mondtad az activision nem engedte vagy valami hasonlót... most már szabad? -
BeWoo #8 na most már müködik. -
BeWoo #7 aprocska turelmet kerek mert elbasztam a szervert :D
-
Neoncsoves #6 retard-.- -
#5 hm, a singlenagyon jora sikerült,sokat játszottam vele.remélem a multi is olyan jo lesz.
csak igy tovább bewoo, és köszi a játékot :) -
#4 rég láttalak bewoo,örülök hogy még mindig modolsz
cod1 long live -
#3 sok lesz a warezből -
#2 minden rushrol külön topic ? -
BeWoo #1 Hello!
Megjelent a CoD American Rush Többjátékos változata is. Szerverek is vannak.
Játékról:
CoD feeling, 4 pályás (Docktown, Farm, Valley, Valley2)
Deathmatch,Team Deathmatch és Search and Destroy
WWII fegyverek, aránylag realisztikus és feelinges game.
Erdemes kipróbálni.
Mielött jönnek a dumák, a game ingyenes, és nem warez.
A játék a CoD1 motorra, illetve az opensource QuakeIII motorra épült.
A játékért nincs bevétel, és nem tartalmaz illegális, másoktól származó anyagokat, amelyért fizetni kellene.
Letöltés: Hivatalos Honlap