39
  • A1274815
    Kis kijavítás, nem eladási, hanem használati statisztika.
  • sonicXX
    firefox alatt is megy a winupdate, már sztem vagy 1 éve lassan.

Más: A vista eladási statisztikáinak majdnem teljes részét az OEM verziók teszik ki, amikről a legtöbb vevő sikítva vált vissza XP-re (legtöbben már a vásárláskor, mert a jó boltos felajánlja, megkímélendő a kedves vásárlót és ezzel szimpátiát ébresztve benne).
  • Bith
    mármint a nightly
    mondjuk teszt előtt nem frissítettem, szal lehet, hogy már 100/100
  • Bith
    Chrome is 99/100
    linktest failed
  • WoodrowWilson
    Mi az a "hijába"?:P
    Mondjuk az a "senki" már 17%-ra tornázta fel a Vista piaci részesedését:)Ami ugyan lehet, hogy kevés, de talán mégse senki.
  • KarmaXXL
    Khm. Vistán nem kell az IE hozzá.
    És amúgy is, az, hogy a WU-t ezzel hozza be, az nem ugyanaz, minthogy minden böngészését IE-vel végzi
  • vajon kiki
    engem speciel az se érdekel ha megfőnek a saját zsírjukban mérgükben hogy senki nem akar a sz*ros visztájukra váltani, hogy könnyen meg lehessen figyelni. és hijába erőlködnek itt mindenféle ie8- meg windows7 meg egyéb vakvágányokkal senki nem fogja ezeket használni, ha csak ebben a fórumban szétnézel hogy hány támogatót látsz... hát szinte senkinek nem volt egy jó szava se
  • vajon kiki
    ja és persze ha mindehez még nem lesz min. 500 mhz (!) gépigénye !! hanem elmegy P-120-on mint a flash szépen mégcsak nem is lassan !
  • vajon kiki
    kizárólag az ő bajuk ha nem megy a silverlájt 2 firefoxon.. kutyát nem érdekli ! flash van mindenen az bőven sok , de úgy tudom hogy silverlightnak is van valami linuxos verziója moonlight névem.

majd esetleg talán, ha a silverlight is gond nélkül elfut minden OS-en platformon és böngészőben, és csak a felét tudja majd annak amit a flash már vagy 8 éve.. és majd ha a firefox magától felkínálja a plugin telepítést bármilyen OS-es hogy 1 (azaz : egy) darab kattintással a legbénább lúzer is fel tudja tenni magának... na majd akkor talán-talán érdekelni is fog valakit....
  • DjDano
    Azt kihagytad hogy a Safari 4 pre 100/100 ;)
  • bippo
    Ahhoz képest, hogy pont a kompatibilitásra akarnak rámenni, elég szarul szerepel az acid3 teszten a
    Beta2(aug.27) a 21/100 pontjával. Viszonyításképp:
    Opera(9.62, okt.30.) 85/100 ,
    Firefox (3.1pre2, nov.22.) 93/100.
    Google Chrome (0.4.154.23, nov.20) 79/100
    Apple Safari (3.2, nov.13) 75/100
    IE nagyon húzzon bele, ha akar valamit.
  • 5c0rp330n
    érdekel bárkit, hogy mikor jön ez a hányadék fostenger?
  • Drawain
    Hát ez tény :) Viszont a legtöbb web-fejlesztő/designer sok más program miatt úgyis windows-t (v. MAC-et) használ.
  • MerlinW
    Viszont wine-vel telepíthető/használható, ahogy a photoshop CS2 is.
    IE meg aztán baromira kell Linuxra. Nem is tudom hogy tudtam élni eddig nélküle:)
  • roliika
    Fejlesztő környezet nincs. Az egyik nagyobb linuxos fórumon jól le is hurrogtak, hogy miért legyen mikoraz nem windóóz...hát b+...
  • Drawain
    Flash miért ne lenne Linux alatt? Ez nekem új :)
  • Silenzio
    Mi nincs linux alatt? Gondolom a Dotnet...
  • roliika
    Ha van aca gyorsan! Mert a Mono 1 kalap ****.
  • roliika
    .NET , Flash,(Blend) XAML,visual C# fejlesztőrendszer például.
  • fixpont
    Linuxosoknak jó hír, hogy linuxok alatt is működni fog...ami a MS-nak nem kis kihívás, tekintve, hogy C# programnyelv, és .NET rendszer az alapja ami linux alatt nincs!

??? Mi nincs linux alatt???
  • fixpont
    Az csak a security updateket teszi fel, mi van a tobbivel? Mi van az optional software tamogatassal (ebben van pl. a .NET rendszer), vagy a hardver frissitesekkel (optional hardware) mi vanz office, akit erint visual studio, sql server, silverlight stb ezek mind nincsenek benne az automatikus frissitesben csak a windows update rendszerben.
  • roliika
    3d-s ojjjektum támogatás is lehetséges WPF alkalmazáson keresztül...egész fantasztikus, hogy pl modellező megcsinája Studio Max-ban , elmenti, és simán bele lehet importálni WPF-be...jaés úgy, ha zoomolja az ember fia, nem esik szét a grafika...van jövője nem is kicsi. Linuxosoknak jó hír, hogy linuxok alatt is működni fog...ami a MS-nak nem kis kihívás, tekintve, hogy C# programnyelv, és .NET rendszer az alapja ami linux alatt nincs!

Hejjhó hejjhó, szakad áám a hó! :D
  • Ravkin
    Majd nemsokára kijön a krómozott opfox safari, ami 100% ékban jobb lessz mint a mirosoft gagyi elhatalmasodott fizetős böngészője Owwwoooowwwwwwwwww. Mekkora fasza ünnepeljünk Tényleg kávét tud főzni ?
  • roliika
    Néha sajnos kénytelen az ember fia. Most jön az új MS technológia, le akarja nyomni a flash-t, és van is rá esélye a Silverlight 2.0. Vektorgrafikus, HD videó támogatás, jó fejlesztői környezet...hát csak a firefox sajna nem komálja. ch9.hu-n meg lehet nézni firefox alatt nemmegy...bár az még csak a SL 1.0-t használja (JavaScriptes förmedvény).
  • cateran
    ? sosem használok IE-t és frissitem a windowst..a beépített updaterrel...
  • Silenzio
    Érdekes, én most is a 8-ast használom :P
    Persze a Windows 7 tesztverziójával. Meglepően jó. Ellenben a 3-as Firefox-szal akadnak mostanság gondjaim: fagyogat, szaggatnak a videók, megeszi a ramomat, ami azért 2 gigánál nem szép tőle. Egyszóval úgy érzem valamit elkúrtak.
  • fixpont
    Elmondana nekem valaki, hogy aki az 'en soha nem hasznalok IE-t' halmazbol kerul ki megis hogyan hasznalja a Microsoft Update rendszert? Mivel az semmilyen mas bongeszovel nem mukodik.

Mivel az ilyen alternativ firrsito oldalak, amelyek nem hivatalosak egy kalap szart sem ernek az automatikus update rendszerrel szinten nem lehet a gepet teljes koruen frissiteni, tehat erdekelne, hogy megis hogyan csinaljak? Vagy arra az egy oldalra megis hasznaljak?
  • bertino
    használ még valaki IE-t ?
  • vajon kiki
    a windowsomon a Safari , a Firefox és az Opera mellett egy ilyen ie sosem fog még csak elindulni sem , mert gondosan ügyelek rá hogy még véletlenül se induljon el
  • vmiki88
    akkor előbb fog kijönni a Firefox 3.1
  • Ferrer
    Eddig nekem az IE mindig lassan és percekig tartó fehérszindrómával indít, ha vmiért kell :D Ugyanez van, ha beírok egy címet, és leenterezem.. először gondolkozik, aztán kicsit kifagy, ad egy klikk hangot, aztán lassan csak elindul.

De gondolom ez csak a gépem baja, suliban tök gyors meg ott nagyon király a saját fiókhoz saját IE profil meg belső levelezés, szóval ott szívesen használtam, főleg, hogy foxozásért le is csesznek :D
  • Narxis
    Még jó, hogy a te eredményedből messzemenő következtetéeket lehet levonni, szemben a több száz emberével akik itt a fórumon vagy Microsoftnál a feedbacken panaszkodnak...
  • DjDano
    Az IE8 jelenleg 100-ból 21 pontot ér el az acid3 teszten...
  • Bith
    sztem a sebességnél nem az elindulás sebességére gondolnak
    még jó, hogy gyorsan elindul amúgy, hiszen gyakorlatilag a rendszerbetöltésnél már az összes része betöltődött
    legalábbis eddig így volt
  • atomkrumpli
    reméljük ez már valóban az elvárt módon fogja támogatni a szabványokat
  • KasztnerTokman
    "Nem is árt majd a böngészőnek a gyorsítás, hiszen a legtöbb kritika - a fagyások mellett - a szoftver sebességével kapcsolatban érkezett"

Egyszer sem fagyott ki és 1 másodperc alatt elindul.
  • mcganyol
    akkor ez is egy újabb "if" ág lesz, ha vk rendes honalpot akar csinálni.
    a fakkért nem lehet normálisan támogatni a szabványokat? ja mert akkor az összes ie6-ra írt lap szétesne ie8 alatt (is)? nagy pech :D
    acid3 alatt tudja valaki, hogy teljesit?
  • roliika
    A Vistát valami temetkezési vállalkozó designolta az tuti, de ezt is ahogy nézem.
  • toto2700
    nem is baj, amúgy sem használom