Csak jövőre jön az Internet Explorer 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: A vista eladási statisztikáinak majdnem teljes részét az OEM verziók teszik ki, amikrõl a legtöbb vevõ sikítva vált vissza XP-re (legtöbben már a vásárláskor, mert a jó boltos felajánlja, megkímélendõ a kedves vásárlót és ezzel szimpátiát ébresztve benne).
mondjuk teszt elõtt nem frissítettem, szal lehet, hogy már 100/100
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
linktest failed
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Mondjuk az a "senki" már 17%-ra tornázta fel a Vista piaci részesedését:)Ami ugyan lehet, hogy kevés, de talán mégse senki.
És amúgy is, az, hogy a WU-t ezzel hozza be, az nem ugyanaz, minthogy minden böngészését IE-vel végzi <#zavart2>#zavart2>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
majd esetleg talán, ha a silverlight is gond nélkül elfut minden OS-en platformon és böngészõben, és csak a felét tudja majd annak amit a flash már vagy 8 éve.. és majd ha a firefox magától felkínálja a plugin telepítést bármilyen OS-es hogy 1 (azaz : egy) darab kattintással a legbénább lúzer is fel tudja tenni magának... na majd akkor talán-talán érdekelni is fog valakit....
Beta2(aug.27) a 21/100 pontjával. Viszonyításképp:
Opera(9.62, okt.30.) 85/100 ,
Firefox (3.1pre2, nov.22.) 93/100.
Google Chrome (0.4.154.23, nov.20) 79/100
Apple Safari (3.2, nov.13) 75/100
IE nagyon húzzon bele, ha akar valamit.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
IE meg aztán baromira kell Linuxra. Nem is tudom hogy tudtam élni eddig nélküle:)
[merlinw.org]
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
??? Mi nincs linux alatt???
Hejjhó hejjhó, szakad áám a hó! :D
Windows 7
Persze a Windows 7 tesztverziójával. Meglepõen jó. Ellenben a 3-as Firefox-szal akadnak mostanság gondjaim: fagyogat, szaggatnak a videók, megeszi a ramomat, ami azért 2 gigánál nem szép tõle. Egyszóval úgy érzem valamit elkúrtak.
Mivel az ilyen alternativ firrsito oldalak, amelyek nem hivatalosak egy kalap szart sem ernek az automatikus update rendszerrel szinten nem lehet a gepet teljes koruen frissiteni, tehat erdekelne, hogy megis hogyan csinaljak? Vagy arra az egy oldalra megis hasznaljak?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De gondolom ez csak a gépem baja, suliban tök gyors meg ott nagyon király a saját fiókhoz saját IE profil meg belsõ levelezés, szóval ott szívesen használtam, fõleg, hogy foxozásért le is csesznek :D
LZ forever
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
még jó, hogy gyorsan elindul amúgy, hiszen gyakorlatilag a rendszerbetöltésnél már az összes része betöltõdött
legalábbis eddig így volt
HP+
Egyszer sem fagyott ki és 1 másodperc alatt elindul.
a fakkért nem lehet normálisan támogatni a szabványokat? ja mert akkor az összes ie6-ra írt lap szétesne ie8 alatt (is)? nagy pech :D
acid3 alatt tudja valaki, hogy teljesit?
Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!