2232
-
#947 Autocar lenne? -
DIESEL DOG #946 -
DIESEL DOG #945 Máris!!! -
#944 Az.. tegyél
9000 series.. -
DIESEL DOG #943 Sziasztok! International 9000. -
#942 -
Gerob #941 Átadom a lehetőséget, ma kicsit elfoglalt vagyok, de holnap megpróbálom pótolni a "saramat"!
Üdv.! -
#940 Nem akar rakni senki???? -
#939 Nah akkor jóó gép:) mosmá legalább eszt is tudjuk:):) -
#938 Tegyél képet! -
Gerob #937 Jah, ez az új Ámerikai szépség az International Lonestar -
Itt egy gyöngyszem, nem tuningolt, ez a gyári kinézete a gépnek... -
#935 csakhogy meg legyen fejtve...
Ford W9000 -
Gerob #934 Bizony, érdekes ez az orr kialakítás.
Ehhez a teherautóhoz hozzá lehet kapcsolni egy 3 tengelyes gépszállító trélert (láttam már róla képet). Illetve van egy érdekes felépítmény magán az autón.
Először arra gondoltam, hogy ennek a helyigénye és beépítése miatt (rövid tengelytávú a kocsi) tolták előrébb az egész hajtásláncot. Ugye ott van rajta az a nagy tartály keresztben az alvázon, talán ezért. De ezt meg egy segédalvázzal simán meg lehetett volna oldani (mint a billencseken is van). Így magasabbra került volna a beépítés pozíciója.
Másodsorban a képen is látható, hogy terepen alkalmazzák. Lehetséges, hogy menetdinamikai szerepe is van, vagyis ellensúly és jobb tehereloszlás, de erre akkor mondanám meg a frankót, ha tudnám, hogy pontosan mire használják a felépítményét.
Mindenesetre érdekes kis járgány!! -
#933 Hát ha aszt én is tudnám akk jó lenne:) nem tudom fogalmam sincs -
#932 Ford. -
#931 És miért van rárakva az az orr? -
#930 nehéz!!! -
#929 -
#928 1956 Chevrolet LCF -
#927 pontos Márka/Tipus -
#926 -
#925 Nah tegyetek majd holnap kitalálom!:):) jóéjt -
#924 igaz nem f2000 de jóó:) -
#923 MAN F2000 Evo 19.464 -
#922 Nem nehéz! de fura:):)
-
#921 Nah mos már be lehet fejezni!!ha nem akk privibe folytatások!! inkább képet tegyetek be:) -
#920 mostmár jobban érzitek magatok ugye? -
#919 de kérlek! én ezzel mi rosszat mondtam? "okosok.... ez nem Daf, de nem is Volvo de nem is Terberg.....
ez egy Ginaf X 5450 S..." ebbe mi volt a rossz? Kicsizoli jött nekem? akkor erre én mit mondjak? igen kicsit én is elvesztettem a fejem ezért boccs is, de ő is gondolkozhatna először... -
Gerob #918 DJKonya!
Semmi közöm a stílusodhoz, nem is nagyon érdekel, nekem teljesen mindegy, hogyan viselkedsz, de azért mindennek van határa. Vissza vehetnél az agarakból, nem kéne így beszélni a többiekkel. Ezzel csak azt éred el, hogy szépen mindenki elhúz innen vagy magadra haragítod a bandát.
Én speciel tegnap este vettem észre a topicot, tetszik is nagyon. Azért is írtam az egyik képre, hogy SZERINTEM mi a helyes válasz, az más dolog, hogy nem találtam el (nem néztem utána sehol, fejből írtam). Erre jössz, aztán lehurrogsz itt mindenkit. Nagyon nem tetszett, de nem érdekel, nem ér annyit a dolog, hogy felidegesítsem magam rajta!!!
Kész, ennyi!
-
#916 Befejezhetnéd,és el is húzhatnál,ha nem megy önállóan majd segítünk! -
#915 Te beteg vagy.... -
#914 ügyesvagy, akkor te minek dumálsz? nem homokoztunk együtt nem is fogunk úgyhogy te se nagyon dumálj.. -
#913 Ezzel le is irtad magad elég szépen, hogy milyen vagy, gratula hozzá.....és legyszíves ha hozzám szólsz válogasd meg a szavaidat, nem vagyok a "játszópajtásod"...köszönöm... -
#912 igen az -
#911 Xd mi a baj??
-
#909 nem kellene pattogni, próbáld értelmeni mit írtam és akkor szólaj meg....és rájössz hülyeség...
bezzeg ha már kitaláltad képet rakni már nem bírtál...szánalom.. -
#908 MAZ -
Márka elég!;) -
#906 okosok.... ez nem Daf, de nem is Volvo de nem is Terberg.....
ez egy Ginaf X 5450 S...