2232
  • Kicsizoli
    Autocar lenne?
  • DIESEL DOG #946
  • DIESEL DOG #945
    Máris!!!
  • Kicsizoli
    Az.. tegyél

9000 series..
  • DIESEL DOG #943
    Sziasztok! International 9000.
  • Kicsizoli
  • Gerob
    Átadom a lehetőséget, ma kicsit elfoglalt vagyok, de holnap megpróbálom pótolni a "saramat"!
    Üdv.!
  • Kicsizoli
    Nem akar rakni senki????
  • BBalazska
    Nah akkor jóó gép:) mosmá legalább eszt is tudjuk:):)
  • belapeter
    Tegyél képet!
  • Gerob
    Jah, ez az új Ámerikai szépség az International Lonestar
  • Kicsizoli

Itt egy gyöngyszem, nem tuningolt, ez a gyári kinézete a gépnek...
  • Kicsizoli
    csakhogy meg legyen fejtve...

Ford W9000
  • Gerob
    Bizony, érdekes ez az orr kialakítás.

Ehhez a teherautóhoz hozzá lehet kapcsolni egy 3 tengelyes gépszállító trélert (láttam már róla képet). Illetve van egy érdekes felépítmény magán az autón.
    Először arra gondoltam, hogy ennek a helyigénye és beépítése miatt (rövid tengelytávú a kocsi) tolták előrébb az egész hajtásláncot. Ugye ott van rajta az a nagy tartály keresztben az alvázon, talán ezért. De ezt meg egy segédalvázzal simán meg lehetett volna oldani (mint a billencseken is van). Így magasabbra került volna a beépítés pozíciója.
    Másodsorban a képen is látható, hogy terepen alkalmazzák. Lehetséges, hogy menetdinamikai szerepe is van, vagyis ellensúly és jobb tehereloszlás, de erre akkor mondanám meg a frankót, ha tudnám, hogy pontosan mire használják a felépítményét.

Mindenesetre érdekes kis járgány!!
  • BBalazska
    Hát ha aszt én is tudnám akk jó lenne:) nem tudom fogalmam sincs
  • AudiQuattro
    Ford.
  • norbi56
    És miért van rárakva az az orr?
  • belapeter
    nehéz!!!
  • pszihopata
  • pszihopata
    1956 Chevrolet LCF
  • DJKonya
    pontos Márka/Tipus
  • DJKonya
  • BBalazska
    Nah tegyetek majd holnap kitalálom!:):) jóéjt
  • BBalazska
    igaz nem f2000 de jóó:)
  • DJKonya
    MAN F2000 Evo 19.464
  • BBalazska
    Nem nehéz! de fura:):)
  • BBalazska
    Nah mos már be lehet fejezni!!ha nem akk privibe folytatások!! inkább képet tegyetek be:)
  • DJKonya
    mostmár jobban érzitek magatok ugye?
  • DJKonya
    de kérlek! én ezzel mi rosszat mondtam? "okosok.... ez nem Daf, de nem is Volvo de nem is Terberg.....

ez egy Ginaf X 5450 S..." ebbe mi volt a rossz? Kicsizoli jött nekem? akkor erre én mit mondjak? igen kicsit én is elvesztettem a fejem ezért boccs is, de ő is gondolkozhatna először...
  • Gerob
    DJKonya!

Semmi közöm a stílusodhoz, nem is nagyon érdekel, nekem teljesen mindegy, hogyan viselkedsz, de azért mindennek van határa. Vissza vehetnél az agarakból, nem kéne így beszélni a többiekkel. Ezzel csak azt éred el, hogy szépen mindenki elhúz innen vagy magadra haragítod a bandát.

Én speciel tegnap este vettem észre a topicot, tetszik is nagyon. Azért is írtam az egyik képre, hogy SZERINTEM mi a helyes válasz, az más dolog, hogy nem találtam el (nem néztem utána sehol, fejből írtam). Erre jössz, aztán lehurrogsz itt mindenkit. Nagyon nem tetszett, de nem érdekel, nem ér annyit a dolog, hogy felidegesítsem magam rajta!!!
    Kész, ennyi!
  • pszihopata
    Befejezhetnéd,és el is húzhatnál,ha nem megy önállóan majd segítünk!
  • Kicsizoli
    Te beteg vagy....
  • DJKonya
    ügyesvagy, akkor te minek dumálsz? nem homokoztunk együtt nem is fogunk úgyhogy te se nagyon dumálj..
  • Kicsizoli
    Ezzel le is irtad magad elég szépen, hogy milyen vagy, gratula hozzá.....és legyszíves ha hozzám szólsz válogasd meg a szavaidat, nem vagyok a "játszópajtásod"...köszönöm...
  • Fodorgyurma
    igen az
  • BBalazska
    Xd mi a baj??

• Kicsizoli
    nem kellene pattogni, próbáld értelmeni mit írtam és akkor szólaj meg....és rájössz hülyeség...

bezzeg ha már kitaláltad képet rakni már nem bírtál...szánalom..
  • BBalazska
    MAZ
  • Fodorgyurma

Márka elég!;)
  • DJKonya
    okosok.... ez nem Daf, de nem is Volvo de nem is Terberg.....

ez egy Ginaf X 5450 S...