közlekedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Kiemelt félreugrós helyek: Budaörsi út a Petõfi laktanyánál, illetve a Krisztina körút, ahol a Moszkvásra lehet bemenni.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Fõúton én is mindig lehúzódok és próbálom elengedni a motorost, aki jön, mert úgy is el fog menni, akkor meg minek szívassuk... Na mondjuk aki egyszer a semmibõl megjelent és a kétsávos fõúton !!jobbról!! elszáguldott mellettem, annak innen üzenem, kapja be, mert megijedtem 😄D
.: mobilize.hu :.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
soxor kellett mar reflexbol korrigalnom, mert onekibazdmegelorekellvagtatniaesmost alapon -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
RESPECT
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
én mint autós pl még a nyomi motorosokat is figyelem és szépen félrehúzódok,hogy hagy menjenek
Egy-két öngyilkosjelölt gyalogossal nem nagyon lehet mit kezdeni.Hiába piros nekik a zebránál a lámpa simán átmennek.
Bringásokkal nem jellemzõ,hogy gondom lenne (leszámítva egy esetet amikor örökzöld mögül leszállás nélkül egy néni elém hajtott.Azt telibe...)
Vonatokat meg elengedem <#nyes>#nyes>
A chopperesek akik talán korrektül közlekednek.
A többi az autók között cikázik persze full gyorsabban a megengedettnél.
Nem figyelnek senkire.
Szépen hullanak is mint a legyek.
Tisztelet a kivételnek!
ha már topikot kezdesz akkor te is kezdhetnéd
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!