Bezárja kapuit a Google Lively
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki akartam próbálni, de annyira lassú volt, hgoy nem mûködött...
és nem azért, mert annyira népszerû volt.
VRML kills every project.
és nem azért, mert annyira népszerû volt.
VRML kills every project.
Én próbálgattam pár hete. Érdekes dolog, de pár nap alatt rá lehet unni, hamar kifogy az újdonság varázsa. Nem csodálom hogy megszüntetik.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Én is most hallottam róla életemben elõször.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hát értelmük nem sok van, én legalábbis nem sokat látok bennük.
A lényege az hogy kreálhatsz magadnak egy saját én-t egy megalkotott világban ahol ugyanúgy vagy jobban élhetsz mint a való életben. Karriert csinálhatsz,házat,lakást vehetsz, persze csak ha van rá pénzed, megnõsülhetsz, férjhez mehetsz, megcsalhatod a barátnõdet, és még egy rakás dolog van amit le sem írtam. És mindezt más virtuális szereplõkkel, amit nem a rendszer irányít hanem egy másik élõ ember valahonnan a világból. Sõt ha komolyan belemerülsz még igazi pénzt is lehet vele keresni, de ehhez az kell hogy éjjel-nappal a gép elött ülj. A lényege hogy fizess elõ, és minél többet ülj elötte. Aztán egy idõ után elfelejted az igazi világot.
Én sosem próbáltam, egyszer láttam a tv-ben egy 1 órás dokufilm keretében. Onnan tudom mindezt.
A lényege az hogy kreálhatsz magadnak egy saját én-t egy megalkotott világban ahol ugyanúgy vagy jobban élhetsz mint a való életben. Karriert csinálhatsz,házat,lakást vehetsz, persze csak ha van rá pénzed, megnõsülhetsz, férjhez mehetsz, megcsalhatod a barátnõdet, és még egy rakás dolog van amit le sem írtam. És mindezt más virtuális szereplõkkel, amit nem a rendszer irányít hanem egy másik élõ ember valahonnan a világból. Sõt ha komolyan belemerülsz még igazi pénzt is lehet vele keresni, de ehhez az kell hogy éjjel-nappal a gép elött ülj. A lényege hogy fizess elõ, és minél többet ülj elötte. Aztán egy idõ után elfelejted az igazi világot.
Én sosem próbáltam, egyszer láttam a tv-ben egy 1 órás dokufilm keretében. Onnan tudom mindezt.
Ezzel nem vagy egyedül...:S
amúgy ezeknek mi az értelme? Ezek valami netes Sims szerû dolgok, vagy mi?
Meg szinte ma is mindenhol ott a reklámja... Alig gyõzöm az ADBlockPlus-al kitörölgetni õket!<#wilting>#wilting>
Ezzel szerintem sokan így lesznek, a bukásáról sokkal több ember fog hallani mint eddig a létérõl! Ez mondjuk már majdnemhogy meghökkentõ, hogy a google-nek ennyire gyengén sikerült a reklámja. Bezzeg az a szar Chrome már a köztudatban volt a megjelenése elõtt 2 nappal!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nem is értem minek kell mindenbe belefogni egy kicsit...
Életemben nem hallottam még róla....
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu