11
  • IrkaBirka
    Ki akartam próbálni, de annyira lassú volt, hgoy nem működött...

és nem azért, mert annyira népszerű volt.
    VRML kills every project.
  • Griphons
    Én próbálgattam pár hete. Érdekes dolog, de pár nap alatt rá lehet unni, hamar kifogy az újdonság varázsa. Nem csodálom hogy megszüntetik.
  • Bith
    Én is most hallottam róla életemben először.
  • scagnetti
    Hát értelmük nem sok van, én legalábbis nem sokat látok bennük.
    A lényege az hogy kreálhatsz magadnak egy saját én-t egy megalkotott világban ahol ugyanúgy vagy jobban élhetsz mint a való életben. Karriert csinálhatsz,házat,lakást vehetsz, persze csak ha van rá pénzed, megnősülhetsz, férjhez mehetsz, megcsalhatod a barátnődet, és még egy rakás dolog van amit le sem írtam. És mindezt más virtuális szereplőkkel, amit nem a rendszer irányít hanem egy másik élő ember valahonnan a világból. Sőt ha komolyan belemerülsz még igazi pénzt is lehet vele keresni, de ehhez az kell hogy éjjel-nappal a gép elött ülj. A lényege hogy fizess elő, és minél többet ülj elötte. Aztán egy idő után elfelejted az igazi világot.
    Én sosem próbáltam, egyszer láttam a tv-ben egy 1 órás dokufilm keretében. Onnan tudom mindezt.
  • cateran
    Ezzel nem vagy egyedül...:S
  • barii
    amúgy ezeknek mi az értelme? Ezek valami netes Sims szerű dolgok, vagy mi?
  • BB7
    Meg szinte ma is mindenhol ott a reklámja... Alig győzöm az ADBlockPlus-al kitörölgetni őket!
  • hdo
    Ezzel szerintem sokan így lesznek, a bukásáról sokkal több ember fog hallani mint eddig a létéről! Ez mondjuk már majdnemhogy meghökkentő, hogy a google-nek ennyire gyengén sikerült a reklámja. Bezzeg az a szar Chrome már a köztudatban volt a megjelenése előtt 2 nappal!
  • 05lampard
    Nem is értem minek kell mindenbe belefogni egy kicsit...
  • narumon
    Életemben nem hallottam még róla....
  • Adam II
    HÜPP 1 Perc néma csend ;_;