9
-
#9 ja , van de az átverés , mert a vonalat úgyis kifizettetik veled -
#8 Hadd szolgáljak én is egy hírrel. A Habsburg birodalom megbukott, tehát már magyarország nem a tartománya, és az Osztrák-Magyar Monarchia is felbomlott az első világháborút követően. Ergo nem értem hogy mi a f..ér kell állandóan ezekről a svábokról hírezni a kurva életbe is hát! Ami náluk 2012 az nálunk 2021 és 2100 között van! -
#7 egyedi.
feltehetően szűrőhiba.
csere. -
#6 Nekem ADSL-em van és amikor telefonálunk a vezetékesen akkor elmegy a net és csak kb. 2 perc múlva lesz megint a hívás után, ez csak egyedi probléma vagy másnak is előfordul az ilyesmi? :S -
gregor #5 Dark Angel:Már lehet olyan ADSLre előfizetni amely nem igényel telefon előfizetést! -
#4 mégis hogy kötik be mindenfele ha mindenki le fogja mondani a vezetékes telefonját ?nem vették még vajon észre hogy senkinek se kell a vezetékes ?ha már mindenfele be akarnak kötni valamit az a kábel net legyen -
#3 a zesgé szerint ide német internet előfizetésű userek járnak.
persze minnyá jön az oltószöveg, hogy azért van ennyi német hír, mert a legnagyobb adsl szolgáltato mo-n is ********** telekom... és persze mert egyértelmű kapcsolatban állnak. -
#2 lol méghogy mindenhova, mekkora vicc... -
roliika #1 Ezeknek a németeknek annyira jóóóó. :D Néha meg nem. De miért nincs cikk a Csehekről, vagy Szlovénekről, Horvátokról, Franciákról stb...