Nokia E66
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki beszél itt most oprendszerrõl? mivel mindegyik symbianos telefonon symbian fut, és minden E és N szériás telefon symbianos, hogy is akarod az oprendszerüket összehasonlítan?
"de tény, hogy a Symbian pattan rajta, N82-ön meg száguld."
ezt én nem is vitatom, csak éppen az elõzõ hozzászólónak igazat adva egyben azt is állítottad, hogy minden más symbianos teló (így az E széria is) szar, és ha tényleg ilyet állítasz, meg hogy csak az N széria a jó, akkor nem sokat tudsz az utóbbi pár évben megjelent E szériás telókról.
"de tény, hogy a Symbian pattan rajta, N82-ön meg száguld."
ezt én nem is vitatom, csak éppen az elõzõ hozzászólónak igazat adva egyben azt is állítottad, hogy minden más symbianos teló (így az E széria is) szar, és ha tényleg ilyet állítasz, meg hogy csak az N széria a jó, akkor nem sokat tudsz az utóbbi pár évben megjelent E szériás telókról.
Te mirõl beszélsz?
Az op. rendszer és az anyagminõség mióta egy kategória?
Senki nem állította, hogy pl. az N95 flippes megoldása nem egy kész átverés show, de tény, hogy a Symbian pattan rajta, N82-ön meg száguld.
Az op. rendszer és az anyagminõség mióta egy kategória?
Senki nem állította, hogy pl. az N95 flippes megoldása nem egy kész átverés show, de tény, hogy a Symbian pattan rajta, N82-ön meg száguld.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hülyeség. a nokia amit az utóbbi idõben produkált, az alapján pont az N széria az, ahol az iszonyatosan gagyi kivitelezés és anyagminõség kezd védjeggyé válni a sokszor irreális árcédulák mellett (pár kivételtõl eltekintve), míg E szériában az E51 óta gyakorlatilag az összes telefon telitalálat: N szériával egyszintû hardveres tudás és gyorsaság, igényes, vékony kivitelezés, acél borítás, mérsékelt áron. egyedül az N82 volt igazán ütõs jóideje az N szériában.
Így van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sok tapasztalatom van a telóval kapcsolatban és azt kell mondjam nem jól sikerült széria.
Érezhetõen lassú(!) a cucc, menürendszer elég nyakatekert és átgondolatlan, ráaádsul a GPS-e mintha gyengébb lenne, mint az N82-é.
U.o. körülmények mellett az N82 28 MP alatt készen állt, míg az E66-nál ez !3! perc volt. Ha menet közben kapcsolod be, a különbség még drámaibb.
Ráaádsul már megint egy szétcsúszós elmebaj... lehet cserélgetni 3/4 év után annak aki sokat telefonál. :-/
A kép ami készít szintén nem versenyképes a mai nagyok mellett, fõleg, hogy szépen lassan 3x optikai zoomok is bevándorolnak a telefonokba.
Érezhetõen lassú(!) a cucc, menürendszer elég nyakatekert és átgondolatlan, ráaádsul a GPS-e mintha gyengébb lenne, mint az N82-é.
U.o. körülmények mellett az N82 28 MP alatt készen állt, míg az E66-nál ez !3! perc volt. Ha menet közben kapcsolod be, a különbség még drámaibb.
Ráaádsul már megint egy szétcsúszós elmebaj... lehet cserélgetni 3/4 év után annak aki sokat telefonál. :-/
A kép ami készít szintén nem versenyképes a mai nagyok mellett, fõleg, hogy szépen lassan 3x optikai zoomok is bevándorolnak a telefonokba.
osztalytarsamnak/padtarsamnak ilyene van. idaig semmi panasz, nagyon szereti.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Igen van benne GPS!
kb 80 000Ft
kb 80 000Ft
Te meg otthagytál minket a tdu fórumon <#duhos2>#duhos2> Megvagyunk sértõdve <#action>#action><#vigyor>#vigyor>
Én most nem vennék semmilyen informatikai cuccot. Megvárom még bejön az USB 3.0, és utána szépen bevásárolok 😊
Helló!
Ide jöhetnek infók vélemények stb...
Néhány kép:
Ezüst
Fekete
Aki már használja mi a tapasztalata? Mennyire érte meg az árát? WLAN elég erõs? GPS mennyire gyors és pontos? stb...
Néhány info és adatok: ITT
(A keresõben nem találtam ilyen témát)
Ide jöhetnek infók vélemények stb...
Néhány kép:
Ezüst
Fekete
Aki már használja mi a tapasztalata? Mennyire érte meg az árát? WLAN elég erõs? GPS mennyire gyors és pontos? stb...
Néhány info és adatok: ITT
(A keresõben nem találtam ilyen témát)
← ElőzőOldal 2 / 2