Itt a Valami Amerika 2. előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ részt sem tudtam végig nézni...<#sniffles>#sniffles>A Szex és más semmi viszont nem volt rossz!
*vélemény
ide véleményeket szokás írni...
(amit te még sosem írtál tudom)
és az már mellékes, hogy érdekel e valakit a vélemy vagy sem...
(amit te még sosem írtál tudom)
és az már mellékes, hogy érdekel e valakit a vélemy vagy sem...
és téged az mit érdekel?
minden lében kanál...
minden lében kanál...
kit is érdekel hogy nem itt látod elõször?
"We're sorry, this video is no longer available"
<#szomoru2>#szomoru2>
<#szomoru2>#szomoru2>
senkinemertemmit.blog.hu
te vagy vaksi.
Két kérdés:
1. Mi van a lottó ötössel, amit az elsõ rész végén megnyertek.
2. Vajon a sztriptízes jelenetekben tényleg a Oroszlán Szonja van vagy dublõr?
1. Mi van a lottó ötössel, amit az elsõ rész végén megnyertek.
2. Vajon a sztriptízes jelenetekben tényleg a Oroszlán Szonja van vagy dublõr?
hát ja valószinüleg ezért is szedték ki valahonnan 😄
Mister én is arra gondoltam 😄
Mister én is arra gondoltam 😄
sex és newyork? 😄
Lehet én vagyok vaksi, de 2 napja láttam egy újságot, amihez EZT a filmet DVD mellékletként(!) adják, bazi nagy betükkel mellé volt írva, hogy Filmpremier ...
Akkor vajh mennyire jó?
Akkor vajh mennyire jó?
jah tényleg, de basszus, volt vagy 2 frame hosszúságú😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"de ami mostanában van a magyar filmiparban... az elkeserítõ"
na, végre egy ilyen vélemény is, mert az utóbbi idõben csak jókat olvasni a magyar filmekrõl.
az idei 27 magyar premierbõl mennyi volt meg? nyomozó, delta, iszka, pánik, friss levegõ, tejút, kalandorok - vagy, hogy egy hetit is mondjak: a fövenyóra ennyire nem jött be?
felejtsük már el a magyar film bennfentesnek ható ócsárlását - ha az sg olvasóit vesszük, akkor átlagban talán kijön az évi egy magyar film (ebben még a filmszemlén 20-25 filmet lezúzók is bele vannak számolva) és ebbõl csak egy következtetés vonható le: az ócsárló egy gagyi közönségfilmre ült be. (az hadd ne a magyar film hibája legyen.)
ui: ezzel nem azt mondom, hogy jól áll a magyar film, sõt (idén minium 3 mestermunka azért volt). csak annyit, hogy olyan mondjon véleményt, aki nem csak a meseautót és az egy szoknya egy nadrágot nézi meg.
na, végre egy ilyen vélemény is, mert az utóbbi idõben csak jókat olvasni a magyar filmekrõl.
az idei 27 magyar premierbõl mennyi volt meg? nyomozó, delta, iszka, pánik, friss levegõ, tejút, kalandorok - vagy, hogy egy hetit is mondjak: a fövenyóra ennyire nem jött be?
felejtsük már el a magyar film bennfentesnek ható ócsárlását - ha az sg olvasóit vesszük, akkor átlagban talán kijön az évi egy magyar film (ebben még a filmszemlén 20-25 filmet lezúzók is bele vannak számolva) és ebbõl csak egy következtetés vonható le: az ócsárló egy gagyi közönségfilmre ült be. (az hadd ne a magyar film hibája legyen.)
ui: ezzel nem azt mondom, hogy jól áll a magyar film, sõt (idén minium 3 mestermunka azért volt). csak annyit, hogy olyan mondjon véleményt, aki nem csak a meseautót és az egy szoknya egy nadrágot nézi meg.
"a tanckoreografia total nyulas a Step Up stilusu tini mozikbol, legalabbis amit a bemutato vegen volt..."
mert az elsõ részben nem volt tánckoreográfia? Mert s tep up elõtt nem volt táncosfilm? (ráadásul jó táncosfilm. miért pont a step up?)
mert az elsõ részben nem volt tánckoreográfia? Mert s tep up elõtt nem volt táncosfilm? (ráadásul jó táncosfilm. miért pont a step up?)
hát jah, mert k**vára az volt itt a lényeg.
Egyébként egy 2-3 másodperces jelenetbõl ezt megtudtad állapítani.. grat
Egyébként egy 2-3 másodperces jelenetbõl ezt megtudtad állapítani.. grat
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tessek:
a tanckoreografia total nyulas a Step Up stilusu tini mozikbol, legalabbis amit a bemutato vegen volt...
az a baj a magyar mozikkal, mint a magyar focival: sok nekik a 90 perc..., regen a focistak is kibirtak a 1,5 orat es a filmek is lekotottek egesz este...
a tanckoreografia total nyulas a Step Up stilusu tini mozikbol, legalabbis amit a bemutato vegen volt...
az a baj a magyar mozikkal, mint a magyar focival: sok nekik a 90 perc..., regen a focistak is kibirtak a 1,5 orat es a filmek is lekotottek egesz este...
http://gaborszantai.co.uk/
0:16 nál
0:18 nál
nem tudom te minek nevezed ezt, ha nem légifelvételnek?
0:18 nál
nem tudom te minek nevezed ezt, ha nem légifelvételnek?
azért az a vicces, hogy amikor még anno felröppent itt a hír hogy valami amerika 2, akkor mindenki elkezdett fújolni, és ha valaki azt mnodta, hogy neki tetszett, azt kis híján szétverték itt az sg-n
most hogy úgy kezdõdött az elsõ hsz, hogy nekem hogy tetszett a film, csodák csodája, csak olyanok írnak, hogy neki is hogy tetszett, meg milyen jó is volt.
kezdem kicsithiányolni a divatfikázókat, hol vannak? máshol fikáznak épp?
most hogy úgy kezdõdött az elsõ hsz, hogy nekem hogy tetszett a film, csodák csodája, csak olyanok írnak, hogy neki is hogy tetszett, meg milyen jó is volt.
kezdem kicsithiányolni a divatfikázókat, hol vannak? máshol fikáznak épp?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hol van ebbe légifelvétel?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nagyon kíváncsi vagyok, hogy h sikerült. az elsõ non jó volt de ami mostanában van a magyar filmiparban... az elkeserítõ. remélem ez a film rácáfol majd 😊
még errõl sem mondhatom el, hogy itt láttam elõször xDDD
egy órája néztem meg kb a youtube-on 😄
Jónak igérkezik....
arra vagyok kiváncsi, hogy az amcsis légifelvételeket melyik filmbõl vették ki 😄
egy órája néztem meg kb a youtube-on 😄
Jónak igérkezik....
arra vagyok kiváncsi, hogy az amcsis légifelvételeket melyik filmbõl vették ki 😄
3 jóbarát?
tesók, nem?
tesók, nem?