23
-
isthun #23 Az első részt sem tudtam végig nézni...A Szex és más semmi viszont nem volt rossz! -
CaptainRumi #22 *vélemény
-
CaptainRumi #21 ide véleményeket szokás írni...
(amit te még sosem írtál tudom)
és az már mellékes, hogy érdekel e valakit a vélemy vagy sem... -
CaptainRumi #20 és téged az mit érdekel?
minden lében kanál...
-
Loverman #19 kit is érdekel hogy nem itt látod először? -
czyi #18 "We're sorry, this video is no longer available"
-
winnie #17 te vagy vaksi. -
PokerFace #16 Két kérdés:
1. Mi van a lottó ötössel, amit az első rész végén megnyertek.
2. Vajon a sztriptízes jelenetekben tényleg a Oroszlán Szonja van vagy dublőr? -
CaptainRumi #15 hát ja valószinüleg ezért is szedték ki valahonnan :D
Mister én is arra gondoltam :D -
Mister #14 sex és newyork? :D -
Inquisitor #13 Lehet én vagyok vaksi, de 2 napja láttam egy újságot, amihez EZT a filmet DVD mellékletként(!) adják, bazi nagy betükkel mellé volt írva, hogy Filmpremier ...
Akkor vajh mennyire jó? -
#12 jah tényleg, de basszus, volt vagy 2 frame hosszúságú:D -
winnie #11 "de ami mostanában van a magyar filmiparban... az elkeserítő"
na, végre egy ilyen vélemény is, mert az utóbbi időben csak jókat olvasni a magyar filmekről.
az idei 27 magyar premierből mennyi volt meg? nyomozó, delta, iszka, pánik, friss levegő, tejút, kalandorok - vagy, hogy egy hetit is mondjak: a fövenyóra ennyire nem jött be?
felejtsük már el a magyar film bennfentesnek ható ócsárlását - ha az sg olvasóit vesszük, akkor átlagban talán kijön az évi egy magyar film (ebben még a filmszemlén 20-25 filmet lezúzók is bele vannak számolva) és ebből csak egy következtetés vonható le: az ócsárló egy gagyi közönségfilmre ült be. (az hadd ne a magyar film hibája legyen.)
ui: ezzel nem azt mondom, hogy jól áll a magyar film, sőt (idén minium 3 mestermunka azért volt). csak annyit, hogy olyan mondjon véleményt, aki nem csak a meseautót és az egy szoknya egy nadrágot nézi meg. -
winnie #10 "a tanckoreografia total nyulas a Step Up stilusu tini mozikbol, legalabbis amit a bemutato vegen volt..."
mert az első részben nem volt tánckoreográfia? Mert s tep up előtt nem volt táncosfilm? (ráadásul jó táncosfilm. miért pont a step up?) -
#9 hát jah, mert k**vára az volt itt a lényeg.
Egyébként egy 2-3 másodperces jelenetből ezt megtudtad állapítani.. grat -
G_ArchAngel #8 Tessek:
a tanckoreografia total nyulas a Step Up stilusu tini mozikbol, legalabbis amit a bemutato vegen volt...
az a baj a magyar mozikkal, mint a magyar focival: sok nekik a 90 perc..., regen a focistak is kibirtak a 1,5 orat es a filmek is lekotottek egesz este... -
CaptainRumi #7 0:16 nál
0:18 nál
nem tudom te minek nevezed ezt, ha nem légifelvételnek? -
#6 azért az a vicces, hogy amikor még anno felröppent itt a hír hogy valami amerika 2, akkor mindenki elkezdett fújolni, és ha valaki azt mnodta, hogy neki tetszett, azt kis híján szétverték itt az sg-n
most hogy úgy kezdődött az első hsz, hogy nekem hogy tetszett a film, csodák csodája, csak olyanok írnak, hogy neki is hogy tetszett, meg milyen jó is volt.
kezdem kicsithiányolni a divatfikázókat, hol vannak? máshol fikáznak épp? -
#5 hol van ebbe légifelvétel? -
lama king19 #4 nagyon kíváncsi vagyok, hogy h sikerült. az első non jó volt de ami mostanában van a magyar filmiparban... az elkeserítő. remélem ez a film rácáfol majd :) -
CaptainRumi #3 még erről sem mondhatom el, hogy itt láttam először xDDD
egy órája néztem meg kb a youtube-on :D
Jónak igérkezik....
arra vagyok kiváncsi, hogy az amcsis légifelvételeket melyik filmből vették ki :D -
Mister #2 3 jóbarát?
tesók, nem? -
#1 jó lesz szerintem :)
Az első rész isnagyon jó volt, tök sok jó poénnal, legjobb mai magyar film szerintem :)