5222
-
#1981 A FlasBACK-et itt senkisem használja?
-
#1980 hardverker.hu: 46.125 Ft. Elő kell rendelni, hetente hoznak.
Viszont, ha írsz privit r4f1-nek, ő ad neked G27-et 60-ért (82 a bolti ára). -
#1979 ööö nem azért hogy rontsam az üzleted vagy ilyesmi, de szerintem ha ráklámozol akkor azt ne a rendes fórumokban tedd (hanem off/warez és hasonló topikokban) mert ha észreveszi ezt egy modi, és pl nincs épp jókedve repül a bünti :/
hardverapron feladtad már a hirdetést? ott tuti ráharapnak :) -
#1978 szia! G25-öt mennyiért tudsz szerezni?? privit légyszi.. -
#1977 Írsz egy árat privibe ? -
#1976 G25 nincs véletlenül vmi . kedvező áron ???????? -
#1975 Sziasztok!
Van 9 darab G27-es kormányom
60 ezer Ft, garanciás! Dobozban, bontatlan, zsír új. Ha valakit érdekel dobjon mailt privátban.
( a G27 mai legolcsóbb ára 80 ezer Ft)( 25% kedvezmény)
És a többi logitech oldaláról megrendelhető cuccra tudok adni 25% kedvezményt. -
#1974 kb semelyik modern kis/küzepes kocsiból se látszik :) -
#1973 Jéé.. és nem látszik a motorháztető -
Szabi1991 #1972 off, de nagyon komoly :D
-
xxxpaulxxx #1971 gondolom azon csodálkozik, hogy az 1. nagyobb, mint a 2 -
#1970 És biztos eredeti neki mindkettő!! -
tmisi #1969 Most ezen mit kéne nézni? Azonkívül, hogy neked mindkét játék fenn van. :D -
#1968 Ezt a trükköt valaki már kipróbálta, akinek lefagy az első verseny után.
I have the same problem and i figured it out in the most stupid way. I have an intel i5 and i was checking my temps. then i checked that only 1 core was enabled and thats why it freezed in the menu. :x how did i enabled only one core?
Start->execute->msconfig->Startup tab->advanced options button-> Nº processors = 4.
And the game started normally ;D
-
#1967 -
manutd #1966 jaa bocs elixir egy másik oldalon kérdezett -
manutd #1965 elixir!Amikor kiírja a sok hablatyot,görgess lejjebb,ott lesz egy kék kiemelt szöveg,az az offline profil,ami ingyenes...
nemtudja valaki mikorra várható az 1.patch?ugyanis ez az 1. verseny utáni fagyás dolog miatt nagyon sokan nem tudnunk gamelni:S -
#1964 Igen az elején rögtön, okés köszi a gyors választ:D -
#1963 Mármint az elején? Töltsd le a legújabb ati drájvert -
#1962 Sziasztok, olyan problémám van a játékkal hogy elindítom és már ott nagyon szaggat ahol a LIVE profilt kellene létrehozni mi lehet a baj?A gépem alul látható. -
#1961 Nem!:) -
#1960 Sajnos nagyon elrontották ezt hogy 1x órán át kb 8 pályán kell menni.
27%-nál lehetek van még hátra kurva sok futam ,de sajnos már nincs semmi motiváció mert kurva unalmas.Azt még megfejelik ráadásként 8 körössel is.
-
xxxpaulxxx #1959 A two cups one girl nevű achit már láttátok?XD -
The Fugitive #1958 Igazad van, járt PS-ben is, de csak addig, amíg BMP-ből JPG-t csináltam :D -
#1957 KAMU hazucc. látom rajta hogy PS -
atiwrc #1956 Lenne egy vállalkozó szellemü emberke aki megpróbálna nekem kivenni egy autó modelt a gameből? -
The Fugitive #1955 Na mégegyszer, remélem most jó lesz...
-
The Fugitive #1954
-
#1953 Ez pedig egyesek mentési problémájára lehet megoldás
klikk -
#1952 "Stupid thing in this game, it stock view some of the toys aren't even visible most of the time"
hűdefontos -
#1951 Na akiknek nem tetszik a belső nézet lehet a kamerát módosítgatni
link -
#1950 Nah, este csak rájöttünk, és elvileg annyit kellett csak csinálni, mikor ugye keresed nyomsz F12-t és amikor beléptek hozzám ,akkor még1szer lenyomták, ezzel lezárva vagy megállítva ezt a cuccot, és így ne mfagyott ki. :) -
ProEvoFan #1949 milyen a játék multija? van olyan király mint a GRID?:) -
#1948 sztem a Trailblazer a legjobb az egész játékban :) amit rühellek az az összes verseny malájziában. a többi nem vészes. még talán a rally cross ami borzalmas. főleg a 8 körös domination -
The Fugitive #1947 Nálam is ez a helyzet, vagy csak túl gyorsan megyünk?
Egyébként meg nem sok pálya van, azon mész oda-vissza, tehát azért könnyen megjegyezhető. (szerencsére)
De azt utálom, hogy Trailblazernél meg még csak navigátor sincs, aztán 200 fölött repesztel, még nézd azt a tücsökpöcsnyi térképet is, hogy most majd épp mi következik... -
#1946 aham -
Szabi1991 #1945 durva, ezeket a jobboldali kártyákkal adja ? :D
(kép) -
#1944 A navigátor szerintem megint soxor nemelég hamar osztja az észt szerintem!
Főleg Baján volt többször, hogy megprobáltam ráhivatkozni, de mikor benyögi, hogy "....dob..vigyázz, víz..aluljáró..(beérsz az aluljáróba)..éééés hajtű bal..."
Kösz baze, kicsit késő!:s
A dirt 1-ben is még a hun verzioban is gáz volt ez!:s
Azota megprobálok fentről olvasni, de nemlehet a navigátor dolgát is csinálni egyszerre! -
HUN BECSEHELY #1943 Ha adnak ki hozzá javítást,"mert manapság nem szokás 100 megás javítást kiadni"abban reméljük lesznek pályák verdák. -
#1942 Nekem egy dolog hiányzik a játékból, mégpedig a jó kis havas pályák, mekkora lenne már hogy a hópihéket törölgetné az ablaktörlő :)