5222
-
#2301 a Subaruk kapták az ívet tegnap
-
atiwrc #2300 Most miért nem lehet skinezgetni, a dirt1es módszerrel nem megoldható?
Én a dirt1be a celicat és a sub555öt buheráltam. A subi jó volt de a celica kifagyott ha hozzányultam.... -
#2299 nem csak a mentésed kell elvinni, hanem a Games For Live rendszer profilfájljait is!
amit googlizz ki, hogy hol van ;) -
#2298 Hát állítsd be a játék profiljában ugyanígy driverben.
Mi az a kocsi hátulján? -
#2297 A játék várható magyarországi megjelenése: 2009. december 11. Mán meg ez van írva a CD Galaxisnál.. -
HUN BECSEHELY #2296 Online csak eredetivel tudsz,viszont Hamachi-val lehet játszani.Kicsit olvass vissza,és ott van minden. -
#2295 Sziasztok!
Online hogy lehet játszani?
Kell valami prg? -
#2294 ez a GFWL-os trükk most akkor egyáltalán nem működik a dirt2-vel, hogy más eredeti játék kulcsát adod meg? -
Zoliwrc #2293 Ranglista PC-re:
KATT -
#2292 Vettem észre...bár nem úgy értettem hogy nem lépek be egyáltalán,hanem úgy,hogy csak offline profilba lépek be.
Viszont,kikapcsoltam az össze letöltést és felvettem a VGA fan speedet 25%-ról 40%-ra és hopp az öszzes kínom megoldódott!Ha 100%-osra állítom,annyira hangos,hogy nem lakótársam felébredt rá és mondta,hogy azt hitte elszállt a gépem:)! -
Richardix #2291 no live, no game... -
#2290 Sziasztok!
Már egyszer irtam,hogy egy kicsit zavar,hogy sleppel a játék nálam,na most ezt nem tudom hogy miért van...!egy kicsit lelassul,aztan visszagyorsul,szóval nem akad,hanem olyan mintha laggolnék!Nem tudom hogy ez a VGA-m miatt van,nem birja?Vegyem le a grafot,vagy már azon is gondolkodtam,hogy lehe ha nem lépek fel live-ra,akkor jobb lesz? -
Richardix #2289 tökéletes LENNE, ha a játék nem csalna a részidőkkel. egyik rallin 3. checkpointon meek át: 5 mp-re vok az elsőtől, a mögöttem levő 25 mp-re. aztán egy kanyarszegény utolsó szakasz után már utolsó vagyok. O.o
namármost a 3. részidőnél azt a 25 mp-et hozzáadom az idejéhez több jön ki, mint a végén... wtf?!
Meg még az a gondom h a Savage és az Extreme között egy elég nagy szakadék van, a Savage-ben alig van kihívás, az extreme meg már a lehetetlenhez tart (főleg a rallik) -
#2288 A hokotroval esélyük nincs ellened! ;)
-
#2287 Na várj csak. :p
Majd ha lesznek jobb autóim és fejlődök is, akkor ütőképesebb leszek.
Remélem. :D
Sose ralliztam még, sose tetszett, de ez most nagyon ütős!!! Szerintem tökéletesen eltalálták a sim vs arcade egyensúlyt. :)
Viszont a rallicross meg az olyanok amibe egymást lehet püfölni az egy nagy rakás kaki! Hozzáérek a másikhoz, oszt falhoz baxodók.:S Erre remélem csinálnak egy peccset, mert ez így játszhatatlan...
De a ralli az tökéletes. :) -
#2286 Trailbraizerben 5 verseny, csak az utolsón kaptam ki. Első két versenyen még volt csapattársam. :)
-
Laci82 #2285 Tanárbácsi tudja ezt?
Iskolában nem szabad Dirt 2-őzni mert ha vírusos letörli a z ekszcelt meg a vördöt a gépről -
#2284 én most 31-es vagyok van 3.500.000€-m:D -
Sanya2007 #2283 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a suliba Dirt2-őzök és hazahoztam a mentést az itthoni gépemre. Az elhozott fájlokat (Dokumantumok\My games - mappa) bemásoltam az itteni gépemen lévő Dokumentumokba és felülírtam a régi Mentéseket.
Elindítom a játékot, és azt írja nem talál mentett fájlokat a játék.
Mitől van ez?
Van valakinek valami ötlete, hogy tudnám használni a suliból hozott mentéseket itthon? -
#2282 Jaja, bár mostanában kollégium miatt nem sűrűn:D Most beteg voltam a héten azért tudtam játszani:D Norbi0517 a nevem -
Richardix #2281 ezt enm hiszem el.. újrarakoma gamet de csak kilépdes a rohadéK! :( -
#2280 en meg nem jottem ra hogy lehet elkolteni minden lovet :D -
Richardix #2279 akkor mért nem mész újra vmelyik versenyen? O.o -
bruna #2278 jaa :):),és van valakinek olyan 80 vagy 100% os mentése ahol van még pénz 100$ fölött pénz ? mert nekem nagyon csínyán kevés lett... :P -
#2277 doglott :P -
bruna #2276 senkinek sem jön be az F.A.Q. ha rámegy ,vagy csak nekem ? -
CamelX #2275
Ezen sikítottam :D -
carloelsa #2274 Online tolod a TéDéÚt? :D -
#2273 -
Szabi1991 #2272 -
#2271 Én 4 éve MOMO-val játszom szerintem semmi baj nincs vele:D Bár én nem versenyzek rendszeresen 1 évet f1-eztem de máskor csak játszogatok(TDU,Dirt2,stb) arra tökéletes:) -
#2270 Mi van összebeszéltetek arty-val? -
#2269 -
#2268 -
#2267 -
#2266 1 elbeszélünk egymás mellett, a kormány szóba se került (autosra nyilván jobb)
2 a momo egy szar, nekem meg az volt ;) -
#2265 Valaki belinkel jó cracket??? HELP!!! -
#2264 basszus nem tudom miert lep ki folyton hibaval...
tegnap semmi baja nem volt -
Szabi1991 #2263 ám a Pajero kereke csak nálam nem fordul ? :O -
RYO21 #2262 Monitoron kelene állítgetni az RGB-t. Akkor talán szép lenne.