5222
dirt2_newbanner.jpg
  • pxxl
    a Subaruk kapták az ívet tegnap
  • atiwrc
    Most miért nem lehet skinezgetni, a dirt1es módszerrel nem megoldható?

Én a dirt1be a celicat és a sub555öt buheráltam. A subi jó volt de a celica kifagyott ha hozzányultam....
  • arty
    nem csak a mentésed kell elvinni, hanem a Games For Live rendszer profilfájljait is!

amit googlizz ki, hogy hol van ;)
  • Breki33
    Hát állítsd be a játék profiljában ugyanígy driverben.

Mi az a kocsi hátulján?
  • RiCSi1234
    A játék várható magyarországi megjelenése: 2009. december 11. Mán meg ez van írva a CD Galaxisnál..
  • HUN BECSEHELY
    Online csak eredetivel tudsz,viszont Hamachi-val lehet játszani.Kicsit olvass vissza,és ott van minden.
  • Maldini
    Sziasztok!
    Online hogy lehet játszani?
    Kell valami prg?
  • RatBaG #2294
    ez a GFWL-os trükk most akkor egyáltalán nem működik a dirt2-vel, hogy más eredeti játék kulcsát adod meg?
  • Zoliwrc
    Ranglista PC-re:
    KATT
  • Zan
    Vettem észre...bár nem úgy értettem hogy nem lépek be egyáltalán,hanem úgy,hogy csak offline profilba lépek be.

Viszont,kikapcsoltam az össze letöltést és felvettem a VGA fan speedet 25%-ról 40%-ra és hopp az öszzes kínom megoldódott!Ha 100%-osra állítom,annyira hangos,hogy nem lakótársam felébredt rá és mondta,hogy azt hitte elszállt a gépem:)!
  • Richardix
    no live, no game...
  • Zan
    Sziasztok!

Már egyszer irtam,hogy egy kicsit zavar,hogy sleppel a játék nálam,na most ezt nem tudom hogy miért van...!egy kicsit lelassul,aztan visszagyorsul,szóval nem akad,hanem olyan mintha laggolnék!Nem tudom hogy ez a VGA-m miatt van,nem birja?Vegyem le a grafot,vagy már azon is gondolkodtam,hogy lehe ha nem lépek fel live-ra,akkor jobb lesz?
  • Richardix
    tökéletes LENNE, ha a játék nem csalna a részidőkkel. egyik rallin 3. checkpointon meek át: 5 mp-re vok az elsőtől, a mögöttem levő 25 mp-re. aztán egy kanyarszegény utolsó szakasz után már utolsó vagyok. O.o
    namármost a 3. részidőnél azt a 25 mp-et hozzáadom az idejéhez több jön ki, mint a végén... wtf?!
    Meg még az a gondom h a Savage és az Extreme között egy elég nagy szakadék van, a Savage-ben alig van kihívás, az extreme meg már a lehetetlenhez tart (főleg a rallik)
  • ajem kisa
    A hokotroval esélyük nincs ellened! ;)
  • NIBI
    Na várj csak. :p
    Majd ha lesznek jobb autóim és fejlődök is, akkor ütőképesebb leszek.
    Remélem. :D

Sose ralliztam még, sose tetszett, de ez most nagyon ütős!!! Szerintem tökéletesen eltalálták a sim vs arcade egyensúlyt. :)
    Viszont a rallicross meg az olyanok amibe egymást lehet püfölni az egy nagy rakás kaki! Hozzáérek a másikhoz, oszt falhoz baxodók.:S Erre remélem csinálnak egy peccset, mert ez így játszhatatlan...
    De a ralli az tökéletes. :)
  • Fec papa
    Trailbraizerben 5 verseny, csak az utolsón kaptam ki. Első két versenyen még volt csapattársam. :)
  • Laci82
    Tanárbácsi tudja ezt?
    Iskolában nem szabad Dirt 2-őzni mert ha vírusos letörli a z ekszcelt meg a vördöt a gépről
  • norbi56
    én most 31-es vagyok van 3.500.000€-m:D
  • Sanya2007
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy a suliba Dirt2-őzök és hazahoztam a mentést az itthoni gépemre. Az elhozott fájlokat (Dokumantumok\My games - mappa) bemásoltam az itteni gépemen lévő Dokumentumokba és felülírtam a régi Mentéseket.

Elindítom a játékot, és azt írja nem talál mentett fájlokat a játék.
    Mitől van ez?

Van valakinek valami ötlete, hogy tudnám használni a suliból hozott mentéseket itthon?
  • norbi56
    Jaja, bár mostanában kollégium miatt nem sűrűn:D Most beteg voltam a héten azért tudtam játszani:D Norbi0517 a nevem
  • Richardix
    ezt enm hiszem el.. újrarakoma gamet de csak kilépdes a rohadéK! :(
  • PeeTeR
    en meg nem jottem ra hogy lehet elkolteni minden lovet :D
  • Richardix
    akkor mért nem mész újra vmelyik versenyen? O.o
  • bruna #2278
    jaa :):),és van valakinek olyan 80 vagy 100% os mentése ahol van még pénz 100$ fölött pénz ? mert nekem nagyon csínyán kevés lett... :P
  • PeeTeR
    doglott :P
  • bruna #2276
    senkinek sem jön be az F.A.Q. ha rámegy ,vagy csak nekem ?
  • CamelX

Ezen sikítottam :D
  • carloelsa
    Online tolod a TéDéÚt? :D
  • berczely
  • Szabi1991
  • norbi56
    Én 4 éve MOMO-val játszom szerintem semmi baj nincs vele:D Bár én nem versenyzek rendszeresen 1 évet f1-eztem de máskor csak játszogatok(TDU,Dirt2,stb) arra tökéletes:)
  • berczely
    Mi van összebeszéltetek arty-val?
  • PeeTeR
  • arty
  • berczely
  • arty
    1 elbeszélünk egymás mellett, a kormány szóba se került (autosra nyilván jobb)
    2 a momo egy szar, nekem meg az volt ;)
  • Krisz018
    Valaki belinkel jó cracket??? HELP!!!
  • PeeTeR
    basszus nem tudom miert lep ki folyton hibaval...
    tegnap semmi baja nem volt
  • Szabi1991
    ám a Pajero kereke csak nálam nem fordul ? :O
  • RYO21
    Monitoron kelene állítgetni az RGB-t. Akkor talán szép lenne.