Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2

Charade GTti

greg benz
Hali!

Egy kérdés: Joystick-ra nem lehet bekalibrálni az irányítást?<#fejvakaras>

valaki tudna segíteni??? az elsõ verseny után amikor kilép a menübe akkor lefagy, hang van de a kép lefagy!! valaki tud segíteni????

<#eljen><#zavart1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

berczely
Én sem csinálok szinte semmi mást csak rally pályákat!

Palesz2
A replayt valahogy ki lehet menteni? (nem frapselni...)

nekem benn volt alapból, de sztem igen be kell kapcsolni, nézd meg a beállításoknál =)

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Egy kis Buggy videó azoknak akik nem tudják sehogy sem irányítani ezeket a gépeket.
Pedig nem nehéz.<#vigyor2>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Tomika boy
Nem!
Hanem hogy a pálya mellet emberek áljanak!
Azt be kell kapcsolni vagy mi?

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

robotnyk
milyen rendszerek?
Hali!
Evil, téged kérdeznélek, hogy nekem tvkábeles netem van,sima modem, azon jön a n asztali gépre, cross kábellel rá van kötve laptopra, amin tûzfal kilõve, megy a net.
Hamachi fent, 2.0.1.66, havernál ugyan az. Neki rutere van, ott megcsinálta amit kellett. Hamchin látjuk egymást, pingelés is megy meg minden. Játékban nem látjuk egymást. szted?

köszi!
nézõket? arra gondolsz, hogy másik kameraállásból hogyan csináltam a képet? mert az a REPLAY-ban visszanézve van egy ilyen kameraállás, nyomtam egy F4-t hogy a replay menü eltûnjön és frapsal lefotóztam =)

Tomika boy
Hogy lehet a nézöket bekapcsolni???

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

robotnyk
pár helyen már le is szaladt az ékszíj <#zavart1>
Én meg Colin Mcrae Dirt 2 Rallycrossnak xD

Egy hirtelen "elõbukkanó" szikla hibája...

Totti5
😄😄😄 amúgy én csak a rally mapokra koncentráltam az elején meg az Xgamékra. Pl baja versenyeket szinte nem is csináltam, aztán bejött a trailblazer ami nagyon tetszett, ott is vannak jó kis pályák pl utah és környéke és igaz ott is ismétlõdnek, de az nagyon tetszett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
mert olyan sok az aszfaltos pálya benne, mi?

ma mindenki csucson járatja az agyát, látom 😉))

Forza.

Még nem. Lassú a netem. Még van kb 6 óra hátra.

Sikerült letöltened?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

én inkább Race Driver grid 2nek neveztem volna el😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Murder3
ha már irányítás kezdjük ott a gép csal méghozzá nem is kis mértékbe szal.
1 példa pl belerohanok 200-al de az még ki sem csúszik megy tovább gond nélkül, de pesze ha akár hozzád ér egy ellenfél akkor mi bizony már a kocsink azt sem tudja melyik oldalra tegyen egy 180-as fok leállót.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Evil
Aki lusta regelni:
http://www.megaupload.com/?d=G4N6KKN3

Rapid81
Ez már nem "Colin McRae Rally" ez "Colin McRae Dirt 2". Már a nevében sem rally, akkor miért várjátok el tõle, hogy rally legyen? <#eplus2>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Tedd már fel légyszíves megauploadra ezt a fájlt mert innen nem lehet tölteni csak regelés után ezért meg nem fogok regelni!

Next PC upgrade: 2022

miez? Colin Mcrae rally pro street?

JuanG
az új driver nekem megoldotta...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Evil
Hamachi multi:
(ja és sry a warez miatt, aki nemakarja ne olvassa)

1. Kell a játék, nekem reloded van. Sztem másal is mehet.
2. Leszeded a http://www.teknogods.com/?p=248 innen a rart.
3. Rar bol a Hamachis reg fájlt hozzáadod a reg adatbázishoz (2x kill rá majd ok)
4. DLLoad.exe t és a TeknoGods.dll t C meghajtóra simán bemásolod könyvtár minden nélkül.

Játék indítása:
1. Hamachi futtatod, tûzfal kinyomod port fowardot megcsinálod tudod pingelni a másikat a szobában stb...
2. DLLload.exe inditod, dos ablak elõjön hagyod nempiszkálod
3. Inditod a crackolt Dirt2.exe vel.
4. Multiplayer/ local hostolsz vagy quick match el csatlakozol.
5. Belépsz a társadhoz választ mapot játszod, vagypedig elindítod ha te hostoltál a Start al 😊

(ha vagyunk páran irtok ki hamachis szobát tõlem játszhatunk egyet páran 😊

Néhány kép, van egy szerkesztett, megnéztem hogy milyenek az expozíciós koordinátái és hasonlít a valós életéjéhez 😄

Üdv,

Olyan problémám lenne (bocs ha már volt korábban), hogy ha a v-sync-et bekapcsolom, akkor elkezd akadozni a játék; anélkül jól megy, csak ugye van ez a vibrálás, vagyis így elcsúszik a kép.
Mit kellene tennem hogy V-Synccel is normálisan fusson?
ATi 5850-esem van legfrissebb driverrel tehát gondolom hogy ezen jól kéne futnia (+ Win7 x64-es oprendszer)
Tessék menni Shiftezni.
Abba úgy tapadnak a kocsik mintha oda lennének technocolozva,még kanyarodni is alig akarnak.<#hehe>

ajem kisa
Tehetségtelenek vagyunk, mégcsak a mekré2-tõl nyomjuk a "sorozatot"!<#miaz><#vigyor5><#alien2>

grebber
Én nekem nem így rémlik de itt nagyon szembetûnõ és idegesítõ pláne unalmas!

Én sem értem,miért nem tudják a Buggyt meg a terepjárókat irányítani.<#nemtudom>

arty
dehogy van elszurva! ez kicsit nehezebb játék, te pedig ügyetlen vagy 😊

Forza.

berczely
Hát egy Colin 2-ben elindítasz egy Carriert azt sztem ugyan azt a pályát nem látod 2x csak ha egyénileg single race-t mész mert az jól kivan találva!<#eljen>

arty
dirt1-ben se volt több pálya emlékeim szerint, de a rally szakaszok talán tényleg hosszabbak voltak

Forza.

berczely
1. rész szerintem is jobb volt azt vígan végig is vittem némelyik versenyt nehezebb fokozaton is!

A Buggynál meg mintha nem lenne súlya a kocsinak!Elrepülsz mindentõl meg ha rosszul adod a gázt, rosszkor akkor meg forogsz össze vissza!Irányíthatatlanná válik a kocsi... el van szúrva!

Háááááááttt nekem 863634734 szer is bejön.
De a legtöbb autós játékban sokszor elmész ugyanazon a pályán.

grebber
Ja a Buggynál figyelni kell hogy kisebb bukkanókról is hogy érkezel le mert egybõl kipördül a francba.De ha nem vagy jó ezért van Restart race.

Tehettek volna bele több pályát is.
Kb ez is Assassins Creed 1 feeling.Elsõ 1,5 óráig jó amíg mentél minden pályán.De azt utána ugyanazt csinálni még sok óráig pff.

Egyszer végigvihetõ azt megy a lecsóba!A Dirt 1 ilyen téren jobb volt!

Fehercsoki
Buggyt énis utálom,nem túl nehéz játék,énis simán elsõ vagyok,de buggyval egyenes szakaszon is simán kimegyek a pályáról.

Hi!Miert szaggat a játék a videoknál?olyan mintha 32mb-s kártyaval játszanam!a lakokocsiban is ugy szaggat,h alig lehet kivarni h milesz!Ftegyem a decemberi ati drivert?Amugy a gepem:e8400,ddr3/4gb,ati 4870 toxic/1gb!!
berczely
Én még hozzátenném hogy a Buggy-t és az ilyen off-road kocsikat én személy szerint krvára nem tudom irányítani!
Rally-s autóval vígan elsõ helyeken végzem de ezekkel a gépszörnyekkel kínszenvedés végigmenni egy kört is!

De amúgy teljes mértékben egyet érek veled!Unalom az egész!

grebber
Na így 20% környékén.

Pozitívum:

- Szép és nagyon jól optimalizált!!!!!! És ennyiben ki is merült ez a + dolog!

Negatívum:

- Nem igen erõltették meg magukat a készítõk van kb 6 pálya és ugyanazon megyünk vagy 60000000x. Szóval baszott unalmas.

MÛXIK!!! <#taps> THANX!!!
Tormiee17
Valaki elmagyarázhatná hogyan kell multizni hamachival :s

örök hála! megpróbálom
Bartn73
eddig kb 14 szer irták le visszaolvasnál látnád.. De leirom énis:A Játék bejön, közbe lenyomod Home bill.
Feljön a Game Live...
Create New account.
Ott ir egy csomó mindent angolul, de ha lejjebb görditesz akkor van olyan hogy create local account. Arra katt. A többi logikus.
Ezzel elveileg csinál egy Offline profilt, és engedi a mentést.

no hát senki nem tudja miért nem ment a játék?
ajem kisa
NAjo, azthiszem, hogy ez az irányitás vaze...azthittem szétbax az ideg, az uristennek nemlehet irányitani a verdákat, a terepjárokat nemtudom milelte, de egy kis domb itt, egy kis 180fok ott...
A subaru szintén rallycrossban egy fosch, lekell menni 4-5 kört egy csapattárssal valahol valami körversenyben, de egyszerüen miaz, hogy beakad az orra a verdának a másikba, és egyik lassitja a másikat...az AI-tól csak a verdák reakcioja szarabb!
Én a mekré 2-vel ps1-en kezdtem, de ott annyira jovolt, haverokkal meg minden, aztán volt a 3 ps2-re...4...5..dirt is fura volt...de ez nálam a látvány és a multi kivételével nagyon leszerepelt!
Igy villog, ottegy stagepass...ilyen duda, olyan illatositó...fuudejo...
Kárvolt ezért megvennem!😞