5222
dirt2_newbanner.jpg
  • flashka
    Sziasztok

Akinek megakadt az első pálya után annak ITT a megoldás.
  • Attelee
    Hamachi szobák:
    név: dirt2lanhun
    jelszo: dirt2lanhun

név: DIRT2-SG
    jelszo: 123

név: DIRT2-SG2
    jelszo: 123
  • krisz1004
    hozzáadtam igen:D..és meg iscsini mindent a winbe nem tudok rácsatlakozni mert nemlát senkkit tudom h annak kéne kinnt lennie:( de hiába:(
  • Attelee
    A Windowsban is mindent igy állitottál be?Hozzáadtad a regkulcsot az adatbázishoz?A játékban nem látsz senkit,vagy csak nem tudsz csatlakozni?
    Costum-ra menj ott pedig Find,és ha talál valakit akkor F12 utánna csatlakozz,majd ha bentvagy megint F12.Csak akkor mukodik ha a Játékon belul a Home gombbal bejövö menuben a settingsben a Networ informationnál a Hamachit irja!
  • krisz1004
    igycsináltam..ATE
  • IIIsixIII
    Az a baj hogy ha elrontom, hiába nyomkodom az F1-et, ESC-et, nem reagál rá, végig kell nézni ahogy gurul a kocsi és beadja a flashback-et. Becsapódás előtt meg azért nem szeretem nyomkodni, mert van mikor csak nekivágódik a falnak a verda egy kicsit, és ugyanúgy megy tovább. Jó tudom, ez nem roncsderbi, de akkoris.... :P
  • Attelee
  • krisz1004
    itt nem látok semmit ATTELEE
  • cumfu
    2404-re senki?
  • krisz1004
    nem észleli a játékba a hamachit :(..akár mit csinálok:(
  • Attelee
    Hamachi beállitaása

• krisz1004
    azvan fenn de hiába :(
  • Attelee
    A legujabb hamachit rakd fel!!
  • Breki33
    Okosan kell gazdálkodni vele és rögtön F1-wt nyomni akkor simán visszatekerhető persze szintől függően gondolom.
  • Lazarus
    ne várd meg amíg beadja a flashbacket, ha elrontod egyből kezd el spammelni.
  • Breki33
    Én pont fordítva látom, most szedtem le a Dirt demoját hátha azis ilyen jó.

És pont most akartam kérdezni, hogy létezik, hogy abban annyival szarabb az irányítás?
  • IIIsixIII
    Fú, na engem ez tud igazán felkúrni...

Nekivágódok valaminek a kanyarban, elvörösödik a kép, elkezd gurulni a kocsi, és beadja a Flashback-et vagy mit. Ez mind oké is lenne, HA nem a becsapódás elejére lehetne csak visszatekerni. Szal az egész replay azzal megy el, hogy becsapódik + gurul a kocsi. Így cseszhetem az egész versenyt és nyomhatok restartot :/ Ezt leszámítva iszonyat jó game :D
  • cumfu
    Sziasztok! Kaptam kölcsön egy Logitech Rumblepad 2-t (rezgőset). Van valami trükk, hogy normálisan rezegjen, ne folyamatosan? Elég idegesítő. Nem tudom hogy kéne viselkednie, de arra gondoltam, hogy ha ütközök akkor rezeg, nem mindig mint az őrült. Mit kellene állítani? Tudnátok segíteni? Köszi előre is.
  • ajem kisa
    Pedig éppaz, hogy a rally-s gyorsok nagyon jok, az az egyetlen nekem ebben a játékban, ami ténylegesen megfog!
    Igaz, hiányzik a hó, az aszfalt (valami rally vb), de multiban, a rally isten!
  • The Protector
    XD.Te vadbarom.
  • Yulcsa
    Nekem is pont ez a véleményem, túl arcade a dolog. a CMR Dirt nekem sokkal jobban tetszett. Az irányítás is jobb volt, meg egyáltalán a pályák is.
  • Rodman6
    Véleményem a game-ről:

-Szép a grafika, de mégsem élethű. Az élénk színek miatt már azt hittem hogy a Serious Sam 2-vel játszok.
    -Egy idő után monoton és unalmas pályák. Beletesznek egykét pocsolyát és ennyi benne a Dirt.
    -Nincsen megszokott Rally hangulata (tipikus erdei versenyek, nincs kidolgozott váltakozó időjárás, időjárási viszonyok) igaz a címben sem szerepel a rally szó.
    -Nagyon Arcade az egész. A játékmenet is, és a játék stílusa is. (Pilóták közti bájcsevej, stb..)
    -Nagyon NFS utánzatnak tűnik de legalább jól van optimalizálva.
    Erős 80% :)
  • GhostR1der
    felrakom az 1.0.3.0 hamachit és simán jó lesz?
    Mondjatok hostot légyszi!
  • krisz1004
    kösz nem akarom megvenni
  • gameplusz
    Itt a megoldás!
  • krisz1004
    sziasztok! vki tudna nekem seginteni? az lenne a bajom h nem tudok neten nyomni pedig letöltöttem mindent hozzá..hamachi 2.0.160 meg a teknogods-t is és megcsináltam asszem midnent ahogy kell de nem látok senkit a játékba meg megnyomom a HOME bill.rámenek a ott opciok és nem a hamachit irja ki net hálozatnak hanem a rendest :S :( h kell megcsinálni:$ help!!!!!!!!!h jó legyen???????!!!!!!!!!!
  • tobias88
    Attelehun csinált szervert, de nekem ezt írja rá, meg előbb Stevoéra is, pedig tegnap játszottam 3 órát
  • eLiXir
    na elvileg bemasoltam a helyukre a menteseim, de ugyanugy elolrok kezdi minden egyes jatek inditasnal, valakinek van erre megoldasa?
  • Batmanci
    Van vlaki hamacsin, hogy kipróbálhassam, minden oké, mert a test nyakig van.
  • tobias88
    Hamachi-s szobánál ezt miért írhatja ki szerver csatlakozás előtt?

• Batmanci
    Leköteleztél.
    Kösz, Laci.
  • Lacee86
    Akkor ne játssz vele, ha nem tetszik! Tény, h havas pálya jó lett volna bele, de ettől még egy nagyon jó játék. Sokan így látják, de hát nincs olyan játék, ami mindenkinek bejön.
  • RYO21
    Nyertem...

• Szabi1991
    nekem win7nél egy restart megoldotta :D
  • Szabi1991
    nemtom te mivel játszottál akkor...

• tobias88
    1.0.3.0 a trükk

http://download.chip.eu/hu/Hamachi-1.0.2.1_123914.html
  • Rodman6
    Maga a játék egy kalap szar. Se téli pálya, sem eső, sem csúszós út. Ideje lenne már abbahagyni ezt a sivatagosdit.
  • Batmanci
    Hali!
    Van vlmi trükkje, hogyan kell telepíteni a Hamachit?
    Már ettem is exe fájlt, de ez feldob egy dosablakot, 'oszt kussba van.
    Védelem ideiglenesen kikapcsolva.
    Ja, meg többször is letöltöttem, hátha szar a töltőcském. :-)
  • eLiXir
    hova kell bemasolnom a menteseket, ha ujraraktam a gepet es szeretnem folytatni a jatekot?
  • Szabi1991