5222
-
flashka #2421 Sziasztok
Akinek megakadt az első pálya után annak ITT a megoldás. -
#2420 Hamachi szobák:
név: dirt2lanhun
jelszo: dirt2lanhun
név: DIRT2-SG
jelszo: 123
név: DIRT2-SG2
jelszo: 123 -
krisz1004 #2419 hozzáadtam igen:D..és meg iscsini mindent a winbe nem tudok rácsatlakozni mert nemlát senkkit tudom h annak kéne kinnt lennie:( de hiába:( -
#2418 A Windowsban is mindent igy állitottál be?Hozzáadtad a regkulcsot az adatbázishoz?A játékban nem látsz senkit,vagy csak nem tudsz csatlakozni?
Costum-ra menj ott pedig Find,és ha talál valakit akkor F12 utánna csatlakozz,majd ha bentvagy megint F12.Csak akkor mukodik ha a Játékon belul a Home gombbal bejövö menuben a settingsben a Networ informationnál a Hamachit irja! -
krisz1004 #2417 igycsináltam..ATE -
IIIsixIII #2416 Az a baj hogy ha elrontom, hiába nyomkodom az F1-et, ESC-et, nem reagál rá, végig kell nézni ahogy gurul a kocsi és beadja a flashback-et. Becsapódás előtt meg azért nem szeretem nyomkodni, mert van mikor csak nekivágódik a falnak a verda egy kicsit, és ugyanúgy megy tovább. Jó tudom, ez nem roncsderbi, de akkoris.... :P -
#2415 -
krisz1004 #2414 itt nem látok semmit ATTELEE
-
cumfu #2413 2404-re senki? -
krisz1004 #2412 nem észleli a játékba a hamachit :(..akár mit csinálok:( -
#2411 Hamachi beállitaása
-
krisz1004 #2410 azvan fenn de hiába :( -
#2409 A legujabb hamachit rakd fel!! -
#2408 Okosan kell gazdálkodni vele és rögtön F1-wt nyomni akkor simán visszatekerhető persze szintől függően gondolom. -
#2407 ne várd meg amíg beadja a flashbacket, ha elrontod egyből kezd el spammelni. -
#2406 Én pont fordítva látom, most szedtem le a Dirt demoját hátha azis ilyen jó.
És pont most akartam kérdezni, hogy létezik, hogy abban annyival szarabb az irányítás? -
IIIsixIII #2405 Fú, na engem ez tud igazán felkúrni...
Nekivágódok valaminek a kanyarban, elvörösödik a kép, elkezd gurulni a kocsi, és beadja a Flashback-et vagy mit. Ez mind oké is lenne, HA nem a becsapódás elejére lehetne csak visszatekerni. Szal az egész replay azzal megy el, hogy becsapódik + gurul a kocsi. Így cseszhetem az egész versenyt és nyomhatok restartot :/ Ezt leszámítva iszonyat jó game :D -
cumfu #2404 Sziasztok! Kaptam kölcsön egy Logitech Rumblepad 2-t (rezgőset). Van valami trükk, hogy normálisan rezegjen, ne folyamatosan? Elég idegesítő. Nem tudom hogy kéne viselkednie, de arra gondoltam, hogy ha ütközök akkor rezeg, nem mindig mint az őrült. Mit kellene állítani? Tudnátok segíteni? Köszi előre is. -
#2403 Pedig éppaz, hogy a rally-s gyorsok nagyon jok, az az egyetlen nekem ebben a játékban, ami ténylegesen megfog!
Igaz, hiányzik a hó, az aszfalt (valami rally vb), de multiban, a rally isten! -
#2402 XD.Te vadbarom. -
#2401 Nekem is pont ez a véleményem, túl arcade a dolog. a CMR Dirt nekem sokkal jobban tetszett. Az irányítás is jobb volt, meg egyáltalán a pályák is. -
Rodman6 #2400 Véleményem a game-ről:
-Szép a grafika, de mégsem élethű. Az élénk színek miatt már azt hittem hogy a Serious Sam 2-vel játszok.
-Egy idő után monoton és unalmas pályák. Beletesznek egykét pocsolyát és ennyi benne a Dirt.
-Nincsen megszokott Rally hangulata (tipikus erdei versenyek, nincs kidolgozott váltakozó időjárás, időjárási viszonyok) igaz a címben sem szerepel a rally szó.
-Nagyon Arcade az egész. A játékmenet is, és a játék stílusa is. (Pilóták közti bájcsevej, stb..)
-Nagyon NFS utánzatnak tűnik de legalább jól van optimalizálva.
Erős 80% :)
-
#2399 felrakom az 1.0.3.0 hamachit és simán jó lesz?
Mondjatok hostot légyszi! -
krisz1004 #2398 kösz nem akarom megvenni -
#2397 Itt a megoldás! -
krisz1004 #2396 sziasztok! vki tudna nekem seginteni? az lenne a bajom h nem tudok neten nyomni pedig letöltöttem mindent hozzá..hamachi 2.0.160 meg a teknogods-t is és megcsináltam asszem midnent ahogy kell de nem látok senkit a játékba meg megnyomom a HOME bill.rámenek a ott opciok és nem a hamachit irja ki net hálozatnak hanem a rendest :S :( h kell megcsinálni:$ help!!!!!!!!!h jó legyen???????!!!!!!!!!! -
#2395 Attelehun csinált szervert, de nekem ezt írja rá, meg előbb Stevoéra is, pedig tegnap játszottam 3 órát -
eLiXir #2394 na elvileg bemasoltam a helyukre a menteseim, de ugyanugy elolrok kezdi minden egyes jatek inditasnal, valakinek van erre megoldasa? -
#2393 Van vlaki hamacsin, hogy kipróbálhassam, minden oké, mert a test nyakig van. -
#2392 Hamachi-s szobánál ezt miért írhatja ki szerver csatlakozás előtt?
-
#2391 Leköteleztél.
Kösz, Laci. -
#2390 Akkor ne játssz vele, ha nem tetszik! Tény, h havas pálya jó lett volna bele, de ettől még egy nagyon jó játék. Sokan így látják, de hát nincs olyan játék, ami mindenkinek bejön. -
RYO21 #2389 Nyertem...
-
Szabi1991 #2388 nekem win7nél egy restart megoldotta :D -
Szabi1991 #2387 nemtom te mivel játszottál akkor...
-
#2386 1.0.3.0 a trükk
http://download.chip.eu/hu/Hamachi-1.0.2.1_123914.html -
Rodman6 #2385 Maga a játék egy kalap szar. Se téli pálya, sem eső, sem csúszós út. Ideje lenne már abbahagyni ezt a sivatagosdit. -
#2384 Hali!
Van vlmi trükkje, hogyan kell telepíteni a Hamachit?
Már ettem is exe fájlt, de ez feldob egy dosablakot, 'oszt kussba van.
Védelem ideiglenesen kikapcsolva.
Ja, meg többször is letöltöttem, hátha szar a töltőcském. :-) -
eLiXir #2383 hova kell bemasolnom a menteseket, ha ujraraktam a gepet es szeretnem folytatni a jatekot? -
Szabi1991 #2382