Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok. Van olyan oldal, ahol meglehet nézni a legjobb szakaszidõket?
Fõleg Utahba a trailblazer érdekelne.
Fõleg Utahba a trailblazer érdekelne.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
van a játékhoz hivatalos carlist?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
vegyé vissza, minnyá utolérsz 😄 am tegnap én is megnyitottam már ezt, de lusta volta (és fáradt) képet csinálni 😊 egyik world tour után adja.
All hail the double x!
Valaki ha tud irja le mi lehet a probléma ha az autókat nem tölti be.......Akarok venni és semmi!Az a menü részem nem mûködik rendesen mi lehet a gond!!!
Na,van benne egy másik régebbi autó is. Mitsubishi Pajesz Dakar.
Szórakozásnak jó a játék,viszont nagy kár,hogy fossárga a kép színe. Meg a pályák kurva unalmasak...-.-
Szórakozásnak jó a játék,viszont nagy kár,hogy fossárga a kép színe. Meg a pályák kurva unalmasak...-.-
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ehh, mivel mind versenyautó.. xD
shiftben is ugyanolyan miden (verseny tuningos) verda belseje..
shiftben is ugyanolyan miden (verseny tuningos) verda belseje..
az autómatán van, ha csináltál offline profilt a gémzforvindózlájf-ban. vagy mi a neve 😊
All hail the double x!
Eskü nem is figyeltem még <#idiota>#idiota>
Különben meg kit érdekel?Én még a kocsit sem figyelem mert az utat nézem...
Különben meg kit érdekel?Én még a kocsit sem figyelem mert az utat nézem...
Szerintem azért mert látni mi van az ablakon túl és nem csak egy nagy mosott pacahalmaz az egész
mert tök egyforma az összes autó mûszerfala? <#fejvakaras>#fejvakaras><#miaz>#miaz>
All hail the double x!
ami realitás van a játékban: vizvelcsapódástól alig látsz, és sötétben nem olyan mintha nappal autóznál, na neked ez a 2 dolog nem tetszik 😄
nekem bejön a belsõ nézet. kívülrõl látszik a doboz fizika, többi kamera állás meg mégszarabb.
All hail the double x!
Nem rossz gamma, de nem is jó! A belsõ nézet szar (az NFS Shift-ben nagyon jó), az állandó víz felcsapódástól tépem a hajam, esti pályákon nem látni semmit. A városi rallys részeken tépem a kormányt az idegességtõl. Mintha jégen korcsolyázna az autó...
#1663-ra tudja a választ valaki?Vagy még nem született rá megoldás? :S
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
jóvan vazze, csak eszembejutott ez a vidi, azt gondoltam hátha megnézné más is 😊
ám az emberkék nagyrésze értelmes (tényleg rallizik) név, szal gondolom a többi is 😄
ám az emberkék nagyrésze értelmes (tényleg rallizik) név, szal gondolom a többi is 😄
vágom vazze, csak fura volt a sok idétlen név között végre értelmes embereket is látni 😄
All hail the double x!
azt néztem colin mcrae verseny alatt, hogy ilyen h valentino rossi, david coulthard, meg iylen nevek voltak 😄 lol
All hail the double x!
az én kedvencem Mohamed az f1 császára 😄D
ja! hát még a c64en a pit stop! az volt az igazi, mert még 3d sem volt, meg semmi ilyen felesleges hülyeség!
(lol'd)
(lol'd)
<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
én már legenda vagyok a szemében 😄 szval szar kis csíra kenblokk...<#mf1>#mf1> lenyomtam mint a bélyeget
én már legenda vagyok a szemében 😄 szval szar kis csíra kenblokk...<#mf1>#mf1> lenyomtam mint a bélyeget
All hail the double x!
tudom elég baj ez nekem😄.ja még valami a cmr4-ben nem akart Ken block a barátom lenni <#idiota>#idiota>
és még sem.
ott legalább meg volt a teljes szezon.az összes addigi fontos rally autó,kategóriánként.
az rbr is jó de annak is voltak bosszantó hibái.
ott legalább meg volt a teljes szezon.az összes addigi fontos rally autó,kategóriánként.
az rbr is jó de annak is voltak bosszantó hibái.
hát jah inkább a rally. trailblazer állat, de a többi :S fõleg a rallycross-tól kapok idegbajt. pláne a 8 körös domination vagy mi. az halál volt :S
All hail the double x!
tudom hogy van.sõt biztos vagyok benne hogy a z4-es is létezik rallyban.de ezek akkor sem sorolhatók egy kategóriába mondjuk egy wrc-vel
nem azzal van bajom hogy árkád.a griddel pl nem volt bajom😊 COlin Mcrae rally-ból a 4. rész volt az utolsó amivel el tudtam lenni,pedig az is árkád.
hát az elég gáz igen, hogy rövidek a pályák, ráadásul kb 3 van egy országban, abból 1 hosszú, 2 meg a hosszú felezve :/
All hail the double x!
Nem azzal van a baj hogy arcade, hanem hogy ez nem rally!! 2-perces szakaszok.... A Colin2 is arcade volt mégis lehetett rajta jóizüen jáccani. Azt csinálta a kocsi amit akartam. Ehez képest a dirt1 nagyon szar volt (próbáltam billel meg kormánnyal is). Még a 2 õt nem próbáltam amint lesz idõm rá kipróbálom. De túl sokat nem várok tõle.
kemszi!
Z4est még nem láttam, de 350zvel rally-znak pl belgiumban is többen. Ha a z4 hátsókerekesnek van írva a játékba és ugy viselkedik mint az impreza, akkor nagyszerû lehet megint a fizika.......
kemszi!
Z4est még nem láttam, de 350zvel rally-znak pl belgiumban is többen. Ha a z4 hátsókerekesnek van írva a játékba és ugy viselkedik mint az impreza, akkor nagyszerû lehet megint a fizika.......
Nem is beszélve a tüzijátékról.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem errõl a dizájnról - menü, meg utána, a betûk, színek minden - a ProStreet jut az eszembe. Sõt még a tömeg is kint meg a lufik, az is azt idézi.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem errõl a dizájnról - menü, meg utána, a betûk, színek minden - a ProStreet jut az eszembe. Sõt még a tömeg is kint meg a lufik, az is azt idézi.
ez egy árkád játék, a colin mcmae mindig is az volt...ha szim kell akkor richard burns rally. hajrá 😊
All hail the double x!
hát emberek,ez egy szar játék😊 az irányítás mintha csak madzaggal rángatnám az autót.nem lehet kicsit korrigálni. a grafika mint a cukrozott takony 😊 no meg az ésszerû autó kategorizálás és tulajdonságok csodásak.eleve hogy lehet impreza lancer,z4-el és 350zvel együtt?és a z4-es irányíthatósága egyenlõ egy 4wd-s imprezaval terepen.sajnálom hogy abszolút semmi köze sincs a rallyhoz.jöhetne már egy igazi rally-val foglalkozó játék.ahol nem "kapukat" kell törni ,hogy elsõk legyünk.de cserébe van konfetti esõ minden ugratónál,mert az kell.
hali. xboxon is kicsit arcade-os az irányitás mint ahogy pc-n?
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,