5222
-
Zoliwrc #2541 Működik, Én azzal tolom -
Neoncsoves #2540 jól mondod. Rallyba nem kell finom fékezés... tökig gáz, kézifék, padlófék, stb... -
#2539 Akkor te valamit nem tudsz a Ralliról. :D -
Gabor_(HSF) #2538 "ha a játék igényli a finom gáz/fék és kormánymozdulatokat "
Ne röhögtesd már ki magad..mert mégha pályaautozásról beszélnél,ami tényleg a precíz fékpontokról és a kigyorsitásokról szól,,De ez! és eleve a rally,a folyamatos ellenkormányzásról,a kézifékről és még vélenlenűl sem a finom fékezésről,ez a játék meg abszolúlt,egyszerübb mint egy pont... -
Kinetic #2537 hibáéa megyek rá a creat local profilra kilép hogy a dirt 2 game exe hibát észlelt ezért leáll :S -
#2536 BugFix
Meg egy kis vidijó.
Hibátlan futam Moroccó-ban. -
#2535 kinetic: mentés: olvass vissza
zsozo29: használható a játékban kb minden kormány. a kevésbé ismerteket konfigolni kell játékban, ennyi
krisz018: nem menti el a visszajátszásokat -
#2534 Sziasztok!!! Azt szeretném megkérdezni hogy hol találom a replay videókat?
Előre is köszi. -
Kinetic #2533 jah meg nem engedi hogy rámenjek a mentésre.......egyéb ötlet? :D -
Kinetic #2532 t nemtudok mert nincs CD kulcsom mert tört :D -
#2531 hiába árkád, ha a játék igényli a finom gáz/fék és kormánymozdulatokat ! a billentyüzet fullfék, fulljobbra kombináciokat tud, az azért édeskevés ...
nagyon élvezet kormánnyal menni -
zsozso29 #2530 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy Logitech MOMO Racing Force kormánnyal működik-e a játék? Vagy játszik valaki ilyennel? -
#2529 Csinálj az Opciókban! -
#2528 Autós progikba CSAK(!) a kormány jöhet szóba, ez nem is lehetne kérdés... -
Kinetic #2527 Ha nem csináltam online nevet magamnak akkor hogy tudom elmenteni a játékot?Mert nem engedi az opciókba :S
Please valakI!!!!!!!! -
#2526 Mindenképpen kormánnyal próbáld! -
Kinetic #2525 ezt a bugfix-et betudod tenni valahova?Mert azon az oldalon már nincs :S
Please!!!!!!
Vagy valaki a bugfixet :) -
#2524 nah 17 acsi megvan a 47-ből!!!
:D -
#2523 elfogyott a C meghajtón a hely (2 giga kell a replayoknak) -
#2522 Nem tudja valaki, hogy mitől függ a visszajátszás a verseny végén? Tegnap nézegettem a visszajátszásokat minden verseny után, ma meg egyik utén sincs. Ennyire nem lehetek vak. Vagy az egy másik játéknál volt? -
#2521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dirt 2 hamachin keresztül:
Leírás + szükséges fájlok + pár szerver
http://rapidshare.com/files/320307691/Dirt2_hamachi_lan.rar.html
http://www.2shared.com/file/9954049/c34d4ebb/Dirt2_hamachi_lan.html -
#2520 Én meg amondó vagyok, hogy ez egy Arcade játék, és billel jobb, lehet kormánnyal is élvezetes, de a kormány maradjon a simulátoroknál, ne az arcade játékoknál!! Nekem is volt kormányom, szóval tán értem miről hablaszolok!! De kinek a pap, kinek a papné! -
Szabi1991 #2519 Legacy a Dirt2ben :O
link -
#2518 Csak úgy suhan ez az X
-
#2517 Szerény véleményem szerint 1értelmű a kormány.....persze nem ez a mérvadó! -
Rainbow15 #2516 Sziasztok!
Érdemes kormánnyal játszani, vagy bill-el élvezetesebb? -
Bmx01 #2515 kösssz -
#2514 Egyedileg keszitett cockpit camera es beallitasok,leszedheto innen:DIRT2 NEW COCKPIT CAMERAS -
#2513 Offline profilt kell létrehozni "HOME" gonbot megnyomod. -
Beraktam pár képet, vagy nem szabad?
Amúgy meg XGames Asia :) -
#2511 Bocsáss meg, kedves fórumtársam, de ezzel mit szeretnél mondani?
Mindenki készítsen a játékáról 4-500 képet és illessze be a fórumba?
Vagy esetleg valami építő jellegű kritikát szeretnél kifejteni, mert akkor
(annak ellenére, hogy nem csap ki a seggemből a kék láng, még ostoba
nem vagyok) nem értem. -
emilkee #2510 Telepitettem a játékot,de inditáskor ezt írja ki:
a D3DCompiler_42.dll nem található.Segitsetek kérlek mi lehet a gond? -
emilkee #2509 Telepitettem a játékot,de inditáskor ezt írja ki:
a D3DCompiler_42.dll nem található.Segitsetek mi lehet a gond? -
Bmx01 #2508 nem ment a játék hol tudom bekapcsolni hogy ne kelljen minden belépésnél előröl kezdeni ?? -
#2507 Attól függ kinek éri meg én már leírtam nekem biztos nem! -
#2506 comic sans, lol :D -
-
#2504 http://prohardver.hu/tema/colin_mcrae_dirt_2/hsz_1460-1460.html -
Szabi1991 #2503 amúgy nálam csak úgy behalt a multy.. tegnap még spectatornak tudtam csatizni, de versenyen ledobott.. ma már lobbyba se nagyon akar beengedni o.0 -
barmi #2502 Köszi mesterek!
Igaz hogy ezek közül egyik sem eredeti PC cover(x360-ból kreálták őket)
de legalább jó minőségüek!
THX ! ; ]