Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz018

JUVEfun
IGAZ ! Most néztem én is utána .... TELJESEN IGAZAD VAN.... én emlékeztem rosszul ! <#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

berczely
100% hogy nincs!

"A DiRT 2 demó során két pályát próbálhatunk ki. Az elsõ a marokkói Trailblazer, ahol is egy Eclipse GT volánja mögé pattanhatunk. A másik pálya a kaliforniai Landrush, ahol pedig nyolcfõs versenyben vehetünk rész, egy Stuka TT segítségével."

JUVEfun
Szerintem van horvát a DEMO-ba !!!!!!

Attelee
na hová tuntél?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

megvok ATE 😊
berczely
Demóban nem horvát van hanem Morocco!

Black Ghost
Illetve nem LA, Marokkó? ...hú baz nem tudom, de hogy nem London az tuti.
ConnectionOverrideTunngle.reg fájlt hozzáadni az adatbázishoz! ezt honnan tudom beszerezni??? és még vmilyen TAP adapter is telepiteni kell v mellözni?köszi elörte is 😊ATE 😊
Black Ghost
Nem, demoba LA. van meg a Horváth.
JUVEfun
Jogos , de a demoba is !

Black Ghost
Most kapcsolok a "single player" nem is a horvát pályával indul hanem London-al, te nem a demoval játszol?
oks köszike😊 csinálom😊...még annyi...h nem tudod miért van az pl.: h onilne podiums 25dik vok nyerek😊 akkor meg kiirja utána h már csak 30dik és igy tovább 😞 miért most már 97vok:S
Attelee
igen vannak!Nem olyan nehéz,10 perc alatt megvagy vele!Irj ha kész vagy,majd keressük egymást!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

szia ATe 😊 már probáltam de nem egyszerü 😞..és itt lesznek külföldiek is???😊
Attelee
Hamachi helyett: Tunngle
Letöltöd,majd regisztrálsz az oldalon,megjegyzed a jelszavad,feltelepited
belépsz a jelszavaddal,beállitásokban átváltasz magyar nyelvre!
Restart,majd közösség hálózatok keresés :dirt Itt lesz a Dirt2 is!
Ne felejtsd el a ConnectionOverrideTunngle.reg fájlt hozzáadni az adatbázishoz!

JUVEfun

rendes vagy hogy ide belinkelted a képet tényleg kösz meg minden,csak nekem az a gond hogy nem adja ki ezeket a képeket csak a bal alsót állandóan,nem tudok választani mást amik fent és jobbra vannak tõle,nem engedi,csak amin állok a bal alasó az elsõ pálya azt engedi,fura...de kösz megpróbálom máshogy...köszi
JUVEfun
Ott a többi is a -nyíllal- mehetsz a következõ országba ! Ez független a szintedtõl. Minnél jobb vagy annál több pályát ad az adott országban !!!!!!!!

JUVEfun

JUVEfun
Force feedback - Erõ visszacsatolás

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808

nálam is halálon van😞...hogy lehet külföldi szobákat kerseni? v h külföldiekkel is tudjak játszani?mert alig vannak itt a magyar szobába aki játszik neten:S😞
Attelee
másnál is meghalt a hamachi,vagy csak nálam?

Happy Happy!

:-) mert szerinted csak úgy lehet országot váltani...midig ugyanazt tudom csak kiválasztani mindig ugyanazt adja ki és mindig horváthország,ez örök körforgás már látom:-)

esetleg válts országot,ha eleget fejlödtél akkor majd több versenyt kapsz pl horvátországban is
Még mindig ugyanazt a pályát adja be állandóan: már az elsõ 3 autó mindegyikét kiválasztottam hátha azt akarja a játék hogy jobb autóval vagy mással,már a fokozatokat is prógálgattam könnyû meg nehezebben,de akárhányszor végigviszem,mindig elsõ vagyok,aztán megint akövetkezõ pálya horváthország,már vagy 5-zör végigcsináltam azt a rohadt horváthországot de mindig ugyanaz jön be megint,és 03-as a szám jobb oldalt amit elértem de félig van pirosan,03-as.Na ez hogy lehetséges?
zotya10002
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Black Ghost
mi az a force feedback?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bulba
Hasonló volt nekem is:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

JUVEfun

The Protector
HAli.Imádom ezeknek a kocsiknak a hangját.
vki nem tud vmi jó videót vagy stb ahol normális minõségben van felvéve motor túráztatás hangja.Mint pl mikor kiírja h press start.És akkor felbõdül a motor,na akkor majdnem a nadrágomba élvezek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Oké,akkor legyen Horváthország,lényegen nem változtat,már az elsõ 3 autó mindegyikét kiválasztottam hátha azt akarja a játék hogy jobb autóval vagy mással,már a fokozatokat is prógálgattam könnyû meg nehezebben,de akárhányszor végigviszem,mindig elsõ vagyok,aztán megint akövetkezõ pálya horváthország,már vagy 5-zör végigcsináltam azt a rohadt horváthországot de mindig ugyanaz jön be megint,és 03-as a szám jobb oldalt amit elértem de félig van pirosan,03-as.Na ez hogy lehetséges?
Vagy inkább Hrvatska.

Black Ghost
Te vagy egy ellentmondás, itt szinte kivétel nélkül mindenkinek mûködik a játék, vagy ha (warez-)gondja van azt 1-2 hsz-el megoldják és az illetõ megérti, te meg oldalakon keresztül írogatsz pitiáner hülyeségeket utána meg értetlenkedsz.
Azt javaslom szólj a jézuskának hozza el neked eredetibe, meglátod minden gondot megszûnik.

Amúgy a "Croatia" helyett írjuk már hogy Horvátország.
Nos meg is van a gyógyír!
Ha valaki ugyanebbe a galibába esik akkor a következõt kell tenni:
A kormány szoftveres beállításán ki kell választani a következõt:
"COMBINED(single axis - used for most games)"

arty
visszaolvasol és csinálsz offline profilt

Forza.

profilt kell létrehoznod a "Games for Windows Live-ba! 😉
indításkor nyomj egy F12-õt és mehet is a regisztrálás.
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban akkor itt az SG.HU-n van is egy ezzel foglalkozó topik😄

NValaki nem tud segíteni hogy mért nem ment a játék magától mert megcsináltam csomó pályát és kiléptem és késõbb akartam folytatni már megint az elejérõl kezte hogyan kell beállítani hogy mencsen nem neten akarok játszani
Heló mindenkinek!

nagyon pofás kis játék lett😄
csak 1 gond csorbítja az élvezetet, mégpedig az, hogy ha be szeretném állítani a kormányomat, valamiért a pedálok átváltanak inverz-re!!!:S
Vagyis ha gázt nyomok, úgy érzékeli, mintha együtt nyomnám a fékpedállal és csak fojtja a motort. a Fékpedál benyomásakor szintúgy...
Mit gondoltok lehet hogy a win7 alatt problémázik így?

Beszállnék majd multiba is hozzátok😄

19:30kor ilnul egy game hamacsin keresztül lehet jönni rá és utána is még megy hajnalokig😊 gl hf
szoba:dirt2lanon
pw:dirt2lanon
*hamacsin keresztül
nem tudna valaki abban segíteni h miert nem lehet jó a dirt 2 multim nem mond semmit mikor megnyomom az f12tõt? lehet h azárt mert fent van a gta és az is live-os?aki ez a problémát megoldotta irja már le elõre is köszi
Csinálj egy screenshot-ot, hogy melyikeket választva jön ki ugyanaz.

steam, origin: ACE_hun

-irod a pálya ugynaz,de ellentmondás hogy más az útvonal,tehát mégis más,ami meg nálam van,az hogy 3-szorra is elsõ voltam végigmentem a croátián és mind a 3-szor UGYANAZ a pálya egy az egyben jött elõ,lehet hogy bugos játékom....:-( de azért köszi szépen!
A Croatia-n belül a maga a pálya ugyanaz, csak a karakterisztikája más, más az útvonal, amin menni kell. Egyébként a grafix ugyanaz.

steam, origin: ACE_hun