5222
-
RYO21 #3502 Nekem az új impreza kell original festéssel. -
#3501 Subaru Impreza STI Group N -
-
#3499 szerintem nem jó. semmivel sem törik jobban, csak a kerék minden sz.. tól kitörik. Az a gond csak hogy ez az MI-kre is vonatkozik. Örülök ha marad egy két versenyző egy RAID végére... de vicces... -
#3498 nem próbáltam egyelőre, ha te megteszed, majd számolj be róla! -
#3497 Ahogy én leveszem, ebbe na modban csak a halálozási sebességet hozták lejjebb. -
Barnus #3496 hát kipróbálom ezt a 9.12-es hotfixet, hátha... köszi:) -
TeJ2107 #3495 Ehez a fajta subaruhoz ? vagy az N group-oshoz ? azt monnyuk megköszönném , és akkor a matricákkal nem kell bajlódnom :D (amúgy sry, de most értem haza, de holnap mindenképp csinálok valamit) -
#3494 Van 9.12 hotfix is állitolag, bár nekem 2. konfigom ati vga szinén a dirt 2 alatt...mégcsak a hotfix sem kellett!
Pedig a szaggatásra sokaknak jolett a hotfix után!
-
Barnus #3493 Lehet, hogy volt már téma, én még csak most keveredtem ide. A problémám az, hogy "akadozik" a játék.
ATI 4870x2-m van, AMD X2 6000+ procival. Nem az fps-el van gondom, mert ha mindent legalacsonyabbra, 800x600-as(vagy nemttudom most így játékon kívül mi a legalacsonyabb felbontás) felbontáson is ugyanazt produkálja. Egyébként menne 40+fps-ben a játék, de vezetés közben 1-2 secenként mintha "belaggolna". Már a menüben is érezhető ez, ahogy vándorol mondjuk be a lakókocsiba, igy meg-meg ugrik a kép, pontosabban le-lelassul. Van erre tippetek, hogy mitől lehet? két gépen is néztem, a másik gépben csak egy 4850-es VGA kártya van, ugyanezt produkálja azon is. A legújabb, 9.12-es driver van fent, megpróbáltam egy valami 9.11 FIX driverrel is, amit novemberben adott ki az ATI, de mindegyikkel ugyanez a helyzet:( -
#3492 Talán egy mód, bár nem tudom mennyire módolható a játék, ehhez ti jobban értetek. -
#3491 De jó lenne ezt a Pike's Peak-et megmászni a dirt2 fizikával ... :/ -
#3490 :D
-
#3489 Climb Dance for DIRT1
-
#3488 én nyomom dirt1-et is, 1:1 ilyen megengedő a sérülésmodell
de van damage mod ... ;) -
#3487 Ha kell sima fehér template-t tudok adni azt csak át kell színezned. -
#3486 Érdekesek ezek a lámpák
-
RYO21 #3485 Úgy nézzen ki mint a képeken.
Am köszi! -
cseneles #3484 kösz -
barmi #3483 Itt le van írva az offline profil készítés !
Ehez a játékhoz már nem jó akermelyik GFW Live kulcs, csak kimondottan
ehet a játékhoz vásárolt serial! Ez van! Teházt csak offline profilt
tudsz kreálni a fenti segítség alapján!
Üdv ;) -
cseneles #3482 ????
-
cseneles #3481 ha beírom hogy létező profilt használok akkor bejelentkezik és kér cdkey-t
-
cseneles #3480 erre bevan reggelve pár játék is -
cseneles #3479 az msn azonosítóm a profil...
[email protected] -
#3478 saLYát? -
cseneles #3477 kódot kér profil készítés közben! Bár a salyát online profilom használom...
offlint hogy lehet kiválasztani? kikell húznot a net et
?
-
Zoliwrc #3476 Windows live-os offline profilt kell csinálni és menteni fog ha a törttel játszol most. -
#3475 csinálj offline profilt, home gomb... -
cseneles #3474 Tudna valki segíteni miért nemmenti el a game az állást? Vagy hol kell beálítani? tört a game!!! Van eredetiben is csak nincs kedvem a steam-en letölteni! -
kisbiro96 #3473 Sziasztok.Segítséget kérnék.Az első pálya után azaz a londoni pályánál kifagy. Kérhetnék valamit ami megoldja a problémát.Előre is köszönöm.
E-mail cím: [email protected] -
TeJ2107 #3472 Így teljesen naturba ? ha gondolod, megpróbálkozok vele. De remélem lesz még jelentkező
Rally vagy Rally-x legyen ? -Bár most el kell mennem, de estére sztem össze tudok valamit kaparni. -
#3471 Kipróbáltam, vezethetőséget már nagyjából eltalálták, kicsit kiszámíthatatlan végre, van tapadás is meg taknyon menés is, tetszik. Amin viszont rontottak az a törés és a sérülés, 2005-ben még azt is lehetett érezni ha a kocsinak meg van ülve valamelyik teloja, sőt, már maga csak az ugratás is simán rontott az autó állapotán, de ennél még a drit-ben is jobb volt. Élményre szerintem jobb ez mint az 1, de nekem a régebbi cm sorozat jött be igazából, még akkor is ha ott egy kicsit sínen mentek a kocsik. Látványra és hangra is szerintem javult egy kicsit. -
#3470 Gondolom nem bízik bennük. -
#3469 húúú, az tényleg jobb mint innen (postával) 6-ért ... :) -
RYO21 #3468 Valaki tudna ilyen skint csinálni, szürkében, vagy kék színben? -
ACE #3467 Cdgalaxis-ban 8ezer. -
#3466 Válaszolok én helyette!;)
Nekünk eredeti, vagyunk mostmár kb 10-en innen onnan Magyarok!
Live-on rákeresel Zoliwrc, vagy KisaHun-ra..aztán a többiek meg ugyis jönnek valamikor, és lehet csapatni! -
Paranoia #3465 hm kircsi!
hogyan lehetséges ezt megvalósítani? -
#3464 már mint milyen helyen? (akkor menj el a teszkoba, vedd meg ott 10ezerért) -
http://mesa.extra.hu/index.php/en/downloads/dirt2/19-subdemo.html