Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eZ A MAGYAR VÁLTOZAT VMIVEL "OLCSÓBB"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
ha egy 8küllös felni modelre felraksz egy 6küllõs textúrát az nagyon szép lesz.. 😄
Jól néz ki , csak marha drága / 399euró - G25-el 600/
köszi ez sikerült, de arra még mindig nem találok megoldást hogy miért nem akarja inditani cd nélkül.
W7 64bit redszeren probálkozok .
W7 64bit redszeren probálkozok .
na guberáltam lámpát is 😄

Linkelted ezt a nagy pilótaülést azt hittem ilyennel tolod én meg jövök itt a szarommal <#idiota>#idiota>
Na akkor próbálkozok valamit állítgatni de eddig szinte semmi eredmény!
Na akkor próbálkozok valamit állítgatni de eddig szinte semmi eredmény!
Üdv, nekem simán megy...
Na jó annyira azért nem volt egyszerû beállítani, de jácc el a bállításokkal. Ott ahot a funkciókat lehet gombokhoz rendelni, onnan nyílik egy almenü ahol be lehet állítani, na azt próbálgasd.
Nekem Logitech Formula Force EX van és nagyon jól megy vele a játék.
Majd írd meg hogy mire jutottál...
Na jó annyira azért nem volt egyszerû beállítani, de jácc el a bállításokkal. Ott ahot a funkciókat lehet gombokhoz rendelni, onnan nyílik egy almenü ahol be lehet állítani, na azt próbálgasd.
Nekem Logitech Formula Force EX van és nagyon jól megy vele a játék.
Majd írd meg hogy mire jutottál...
Én játszok, az advanced settingsben eléggé be kellett lõni , de mostmár nagyjából jó kezd egyre jobban menni
Esetleg az autók beállításaival is érdemes eljátszani korábban raktam be hozzá guide-t
Esetleg az autók beállításaival is érdemes eljátszani korábban raktam be hozzá guide-t
milyen kormány ?
nálam rfbe minden effekt kikapcsolva logitech profilerben, de ennél mindent vissza kell kapcsolni 😄
nálam rfbe minden effekt kikapcsolva logitech profilerben, de ennél mindent vissza kell kapcsolni 😄
Valaki játszik kormánnyal?
Nekem sehogy sem megy benne a vezetés!Nagyon csúszkálok furcsa az egész!Nem úgy reagál a kormány ahogy kéne!Nem akarok más játékot felhozni de más játékban simán tudok vezetni ebben meg nem!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Valakinek ötlete mit kéne babrálni hogy jó legyen?
Nekem sehogy sem megy benne a vezetés!Nagyon csúszkálok furcsa az egész!Nem úgy reagál a kormány ahogy kéne!Nem akarok más játékot felhozni de más játékban simán tudok vezetni ebben meg nem!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Valakinek ötlete mit kéne babrálni hogy jó legyen?
offline profil, ott nem kéri a kódot
deha a keresõt használod és beírod egy csomó találatot kapsz erre
deha a keresõt használod és beírod egy csomó találatot kapsz erre
menûbe így néz ki
játékban így

játékban így

oké oké
Csak az a probléma hogy se FAQ se semmi segítség nincs itt
Lehet másnak elmondtad 60 szor de nekem nem és nem tudom hogy egyáltalán mit keressek
Kódot e vagy nem tudom
Ugy hogy légyszi írd le 601 szerre
Csak az a probléma hogy se FAQ se semmi segítség nincs itt
Lehet másnak elmondtad 60 szor de nekem nem és nem tudom hogy egyáltalán mit keressek
Kódot e vagy nem tudom
Ugy hogy légyszi írd le 601 szerre
Costumize/Livery/ katt -kiválaszt 01 v. 02. ..stb / amelyiket felülírtad/ és majd ha már mutatja,hogy RACE , ott már látod az új festést !!!
Érthetõ , remélem . <#nemtudom>#nemtudom>
Érthetõ , remélem . <#nemtudom>#nemtudom>
Tudod értelmezni, amit írtam? Kétlem!
de ott ugyanaz a festésû gépek állnak ami idáig is
de ott ugyanaz a festésû gépek állnak ami idáig is
What about the forests?
hát igen, A Subaru fénykorában.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a costumize menüben nem változik meg az auto kinézete, csak maga a festés 😄
Srácok!
Én idáig csak játszottam a játékkal, egy bivaly nagy tévén meg kormány ahogy azt kell 😄D
De valaki árulja már el, hogy hogyan lesznek ilyen kinézetûek az autók, mert én nem találom, pedig a cars mappába felülírtam a dolgokat, gondoltam majd a customize menüben ki tudom választani, hogy nézzen ki a gép, de ott ugyanaz a festésû gépek állnak ami idáig is, jah és ezzel a cam pack-al mit kell csinálni?
Elõre is kösz
Jó lenne, ha a FAQ mûködne....
Én idáig csak játszottam a játékkal, egy bivaly nagy tévén meg kormány ahogy azt kell 😄D
De valaki árulja már el, hogy hogyan lesznek ilyen kinézetûek az autók, mert én nem találom, pedig a cars mappába felülírtam a dolgokat, gondoltam majd a customize menüben ki tudom választani, hogy nézzen ki a gép, de ott ugyanaz a festésû gépek állnak ami idáig is, jah és ezzel a cam pack-al mit kell csinálni?
Elõre is kösz
Jó lenne, ha a FAQ mûködne....
What about the forests?
megköszönném, ha a szám direkt olyan elég a szin kékesebbre
vagyha kirakod a textúrát megcsinálom én
vagyha kirakod a textúrát megcsinálom én
még 1-2 igazítás, meg lámpák azt jó is 😄
direkt lett olyan mert úgy tetszik.. de ha gondolod megcsinálhatom "rendesen" is..
azt szolok a srácnak hogy javítsa az oldalán is..
azt szolok a srácnak hogy javítsa az oldalán is..

A faq nem müxik és warez topikot sem találtam, ugy hogy elöre is bocsi.
Miért csak a dvd autorunos inditojárol indul el a játék ha a relodes no-dvd fixed exéve használom hiába kattintok rá bármelyik exére mindegyiknél kiirja hogy futtassam a dirt2launchert.
A másik problémám hogy a live részben nem tudok profilt gyártani.beirom neki a nevet jelszot emilcimet , de utána kér egy 25karakteres game product keyt.
Ezen hogyan tudok továbbmenni hogy elmentse az állást mert mentés nélkül mindig kezdhetem elörol .
köszi és bocs.
Miért csak a dvd autorunos inditojárol indul el a játék ha a relodes no-dvd fixed exéve használom hiába kattintok rá bármelyik exére mindegyiknél kiirja hogy futtassam a dirt2launchert.
A másik problémám hogy a live részben nem tudok profilt gyártani.beirom neki a nevet jelszot emilcimet , de utána kér egy 25karakteres game product keyt.
Ezen hogyan tudok továbbmenni hogy elmentse az állást mert mentés nélkül mindig kezdhetem elörol .
köszi és bocs.
image: 820 x 513, tehát le van kicsinyítve azért ( hacsak nem dx11 ), akkor mindegy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Öcsém.Te is csak irogatni jársz ide.A Kurva életbe,600-szor le lett irva.Kicsit olvass már vissza.Ekkora Láma nem lehetsz.<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
<#falbav>#falbav>
steam, origin: ACE_hun
De itt meg kéri a kódot
Honnan szedtetek kódot?
Megvettétek eredetibe?
Honnan szedtetek kódot?
Megvettétek eredetibe?
hello nem tudom letölteni a rapisharérõl a cam packot met prémiumban kéne freeban azt írja 10000000 töltik és terhelt a szerver próbálkozzak késõbb...
máshol nincs fennt a cam pack??
kösz!
máshol nincs fennt a cam pack??
kösz!
Sziasztok
Ez a játék elment saját magát vagy valahol el kell menteni??
Mert mikor belépek a profilba a beállításoknál nem tudok rámenni hogy save profile
Ez a játék elment saját magát vagy valahol el kell menteni??
Mert mikor belépek a profilba a beállításoknál nem tudok rámenni hogy save profile
Csináltam helyet hamachin!
DIRT2-SG2
jelszo 123
DIRT2-SG2
jelszo 123
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller