5222
-
krisz1004 #3702 TechGods inditt...ezt mire érted ???mit indtisak el ezen?nemvágom -
krisz1004 #3701 aha én is csinálom mégsem jó !!!! -
HUN BECSEHELY #3700 3668 -
#3699 Erre gondolok!!Itt a legjobb beállítás mi lenne joy-al? -
krisz1004 #3698 kb hol talizom :) -
HUN BECSEHELY #3697 már leirtam sokszor.Ha irni tudsz,akkor olvasni is. -
krisz1004 #3696 akor kérlek ird le h hogyan kell mert én amikor beállitom kirja h nem tud csatizni (tunngle) -
HUN BECSEHELY #3695 Tunngle-val jobb. -
#3694 lehet, hamachin -
krisz1004 #3693 tunngle-val vki tudja nyomni??mert nekem eddig nem siekrült:( vki segithetne..mert hamaval nem igen akar senki játszani!!!!!!!!! -
HUN BECSEHELY #3692 nekem is Warez van.Sokan nem szeretik ha ide ilyet irok,de sajna sokan vannak akik nem vették meg. -
luigi007 #3691 Warez verzioval is lehet igy multizni vagy csak eredetivel? -
#3690 Szia!!Bocs én az irányítás beállításra gondolok!!A joy már be van lőve!A billentyűzetre is más az irányítás beállítás! -
#3689 hello én 97 % vagyok és 95. szinten -
#3688 Akkor nemtudom, megvan az összes autod? Nemtom a listát fejből, guggli kidobja, vagy ha visszakeresel, akkor megtalálod ittis, mert valaki bemásolta!
Más ötletem nincs! -
#3687 pedig megcsináltam mindent, az x gameseket is meg másik oldalt a world tourokat,meg a colinos versenyt is, ,és a térképen minden verseny szürke már
ezen kivül van még vhol verseny? -
#3686 Milyen beállitást szeretnél?
Ha jollátom az egy ps2 karféleség pc-re?
Asszem ps2-re a gáz volt az X, a fék a 0, a kézifék a négyzet, a kamera meg a háromszög!
A váltok pedig a mutatoujjra esnek!
Az irány pedig adott!;)
Az X360 karon a gáz-fék az a jobb-bal ravasz, de ott analog a gomb, tudsz vele adagolni... -
#3685 Akkor biztos, hogy nem, nézz át minden cimkét (ha rozsaszin, akkor az még "szűz"!), meg a falon is van futam, és a stagepass-ok oldalt, meg a Mcrae verseny is lent...
-
#3684 hali
hogy lehet elvinni 100%ig a gémet?mer már minden versenyt megnyertem és azt irja h 90%nál vok -
norbishiro #3683 kösz öreg sokat segítettél :) -
krisz1004 #3682 szoba:DIRT2hun
jelszó:123
gyeretk mert senki nem nyomja::S:D -
#3681 Helló!Esetleg valaki segítene!?#3663 hozzászólásomnál -
#3680 bump -
unlimited94 #3679 de nem tölt be szervert:S -
HUN BECSEHELY #3678 F12-t akkor kell nyomni amikor belépsz a Multiba,és látod a Szervereket. -
#3677 visszaolvasol -
#3676 bemész, és mikor kijön a sok szöveg, a live kliensbe, akkor gördítsd lejjjebb a csúszkát, és kék szövegre nyomj, hogy locale profil vagy mi.
énis ezen baszakodtam, mert régen másképpen volt.
aszittem először hogy kiszedték. -
#3675 semmi gond, vedd meg -
norbishiro #3674 és hogy lehet offline profilt csinálni, mert nem tom elmenteni és az úgy szívás
-
unlimited94 #3673 de nemjó.. -
unlimited94 #3672 na valami sikerült ezzel a techgods al meg hozzáadtam meg ddl load de nyomom az F12 t de semmi -
#3671 Nemkell serial, ha kell, akkor nincs más dolgod...megveszed!
Lehet offline profilt is csinálni, olvass vissza...annyira azért nincsenek itt, hogy odaadják a serialjukat akik megvették! LOL -
norbishiro #3670 akkor most bejelentkezési kóddal is dobjatok már meg lécci -
unlimited94 #3669 addig megy h leteszem a tálcára utána nemtudom mit hol hova mivel kell hozzáadni:S -
HUN BECSEHELY #3668 Letöltöd a Progit.Beregelsz.Az Options-nál átlövöd Hun-ra.Ujraindittod.
Közösség.Hállozatok.Beirod hogy DIRT,ott megfogod találni a Dirt2-is.Csatlakozol.Elindittod a DIRT2-t.Multiplayer,leteszed tálcára.
TechGods inditt.Hozzáadod az adatbázishoz a Tunngle-t.DLLLoad inditt.Vissza DIRT2-be Multi.Create.F12 2-szer.És Gó!!!
Én igy csinálom.Próbáld meg -
HUN BECSEHELY #3667 mit nem értesz benne?Egyszerű,mint egy pofon -
unlimited94 #3666 hello
valaki tudna segiteni ebben a tunngle ben??tudom h már 1000x levolt irva de nemértem. -
norbishiro #3665 csá figyu tudnál adni products keyt a bejelentkezéshez?
-
#3664 van ebben a játékban max szint?
megcsináltam az összes versenyt, world tourt, xgamest. mi okom lenne még a single playert tovább tolni? -
#3663 Sziasztok!!Van egy nem nagy szám joy-om!!Ehhez írna valaki egy jó irányítás beállítást??Köszi