Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Neszoljatok már hozzá, ez egy gyökér!

Amugy jolessz a faq, remélem valaki rak oda a felirat mellé egy valami feltünõ jelet is, hogy holis van, mert valahogy ugyérzem, hogy ilyen emberek még igy is lesznek, akik megkérdik, hogy hányas a kabát...?!

Látod? Megint buta vagy. 21 éves vagyok, 2 éves a konfig lassan. De a beszélgetést Veled lezártam, nem erre való a fórum!!!

Meglesem akkor ezeket Breki!

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Ngeri
egy nyár alatt mindössze erre tellett?csak gratulálni tudok

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

OKés, amint rájövök, hogyan lehet megszerkeszteni ahelyett, hogy újat írnék bemásolt szöveggel akkor megcsinálom ezeket...de bárki csinálgathatja.

Mitõl vagy Te ilyen nagy ember niggeri? Nekem ott az aláírásomban a konfig amiért 1 nyarat dolgoztam, hogy megvehessem. A Te gépedrõl senki nem tud semmit ... egyszerûen buta vagy 😊 ha visszakeresel, már egy jópár képet tettem fel, többek között az UHV mod-ról is..

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Breki33
szerintem úgy hogy elmented a saját gépedre vagy regisztrálsz azt hiszem vmilyen firefox plugin is van hozzá

ezért mondtam, hogy úgy egyszerûbb ha részenként csinálsz egy ilyen oldalt és saját gépedre is mented, aztán ha módosítani kell elég azt a lapot nem kell újra az egészet.
Breki33
Igen azt késõbb láttam

Esetleg megcsinálhatod úgy is hogy raksz be linkeket témánként amik részegységeket tartalmaznak, az egésznek meg adsz vmi hátteret

Így macerásabb és több munka megcsinálni, viszont késõbb egyszerûbb módosítani bõvíteni részeket akár cserélgetni.

De ezek csak ötletek nekem jó ígyis ahogy most van tökéletesen megfelel arra amire való
Ngeri
a gépeden egyébként eldöcög egyáltalán minimumon a dirt 2?<#banplz><#fogmosas>

arty
odavaló minden 😊) autolista, OST, stb

a multis lehetõségek között elsõként a "megveszed eredetiben" lehetne 😉

Forza.

Hogyan tudom ugyanazt szerkeszteni Breki? Mert az okés, hogy "el tudom lopni" és úgy tudom, de akkor már más lesz.. <#nemtudom>

Megvan a teljes SoundTrack lista is, de nem tudom ez mennyire GYIK-be való <#conf>

JUVEfun
Bocsi , most vettem észre , hogy már benne van <#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Jó lett szerintem , de Live profil készítést ki ne hagyd , mert biztos lesz még olyan aki most veszi meg és eleinte ezt kérdezték a legtöbben

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Csak mosolyogni tudok Rajtad 😊

Breki, már kiemeltem a fõbb részeket. Videót szerintem majd csinálok, pl a grafikás részrõl, UHV mod pl. A liverie készítésrõl is csinálnék én, de nem tudok jó progit amivel a képernyõmön látható dolgot tudom vidibe lementeni és nem tudok helyet sem, ahova feltenném. Youtube nem hiszem, hogy túl jó...báár, kitudja.

Igaziból pár képet tudnék még feltenni bele, meg videót. De az oldal adott, szépet ebbõl nemigazán lehet kihozni. Nem írtam egy honlapot, csak alap fórumbeli dolgokat lehet ott is megoldani.

Niggeri várom a Te általad elkészített F.A.Q-ot elbírálásra.

Ngeri
lol akkor mér kérdezted hogy milyen?? én elmondtam a véleményem és szerintem gyatra.ennyi

Breki33
sztem jó rakassátok ki aztán késõbb is lehet még módosítani csak mentsd el saját gépedre is
Breki33
Sztem jó lesz csak kéne használni, a kiemeléseket vannak fent formázási lehetõségek tehetsz be képet videot linket szval meg lehet csinálni áttekinthetõbbra pl a témákat kiemelve.

Aztán csak az szarozza le aki helyette megcsinálja szebbre, mert FAQ-nál tényleg az a lényeg, hogy minél szebb legyen :-)
Nem nagyon izgat az ilyen típusú hsz. 😊

No, szerintem készen van. Más egyenlõre nem nagyon jutott eszembe, de ha valami kell még, vagy szerkeszteni akarja valaki, akkor bátran 😊

Végleges F.A.Q.

arty
Gondolom azért nagy a pofád, mert a tiéd jobb. Linket!

Forza.

Ngeri
siralmasan szar...<#levele>

Okés, igazad van 😊

No elkezdtem egy F.A.Q.-t ahogy Breki ajánlotta, tessék meglesni 😊

F.A.Q.

Breki33
és bemásolná a megfelelõ slotba kérdezés nélkül felülírva a veled játszók ott lévõ eredetijét?

Sztem kizárt, a többség nemis örülne ennek, max úgy lehetne hogy egy társaság megbeszéli kinek milyen legyen és azt felrakja, vagy egy móddal.

Hogy elkezd-e majd a többség elmondja én csak az ötletet adtam, ha így egyszerûbb neked sztem nem lesz kifogásunk.
Abszolút komolyan kérdeztem. Nem hiszem, hogy nagy dolog lenne feltöltenie verseny közbe pluszba az egyéni liveriet - végülis csak 1 képrõl van szó. 😊

Elkezdjek akkor egy FAQ-t így?

Breki33
FAQ-val kapcsolatban egy ötlet

Van egy http://tinypaste.com/ nevû oldal oda simán bemásolhatsz szöveget megformázod majd kirakhatod így egy linkbe

pl csináltam egy példát onnline profil mentés visszaállítás

http://tinypaste.com/df46b

Ez bármikor módosítható hozzáírható változtatható tök egyszerûen és gyorsan.

Akit meg zavarnak a sponsor linkek felül ígyis nézheti

klikk

Azután már csak a linket kell rakni a bannerba és kész
jó lenne ha vki már tényleg segitene a tunngle-ba..hogy hogy kell beállitani!!mert nekem mindig azt irja ki a multis részre ha rámenek h no found network!!!!(telepitéskor feltettem az adaptert is,és most a hálozati kapcsoltaokba kettö tunngle-t látok az egyikhez az van irva h nincs bedugva az adapter,a másik meg jó,ez igy jó amugy???) mit kell csinálni h jó legyen már!! mert a hama-val alig játszik vki!!!!persze azzal meg jó minden nem ir ki ilyent!!!köszi elöre is vkinek😊
Breki33
ugye ezt most nem komolyan kérdezed?
ajem kisa
Jólenne ha megtudnád csinálni, mert minden héten ugyanazt eljátszuk az újakkal!
Legalább kihalna a topik!<#idiota>

Ha szeretnétek én szívesen megcsinálom a F.A.Q-t...legalábbis segítek a szövegeket megírni. A liverie készítést is leírhatom magyarul, hátha valakinek segítünk ezzel. Pályákat is, miket lehet elérni. Offline profil, stb.

Ha csinálok skin-t a kocsimra (egyedit) azt ha neten játszom más is látja?

Breki33
nincs most bocsi

én most olyan jó 2010-es cuccokat szereztem a RBR Rally-hoz , hogy ha tehetem azt nyomom fantasztikus így, másra sajnálom az idõt gép elõtt

Akit érdekel a jó Rally érdemes benézni a fórumába új fizikával grafikával fantasztikus, rakok is fel képeket.
ajem kisa
Ok!
Épp ebbõl adódóan nincs kedved megcsinálni egy FAQ-t?<#ravasz1>
Én sajnos nemértek hozzá!<#szomoru1>

Breki33
ezt most úgy általánosságban írtam mivel láthatóan sokan nem használják
DarkSector
sajnos nem tudod, mert még ha kreálsz egy ugyanolyan névvel rendelkezõ profilt, akkor se veszi be tudtommal, nemrég haveromnak adtam oda a mentésemet
a dirt 2 mappa kellett, meg az az offline profil, amivel lementettem.

DE érdekességképpen mondom, ha monnyuk több profilod van a live mappába, akkor ki tudod szedegetni a profilokat.

az ....Xlive\Content mappában, a 0000000000000000 mappát kivéve a többi mappa, 1-1 profil, ezeket lehet küldözgetni, áthelyezni kiszedni stb....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ajem kisa
Nemkellett a keresõt használnom, mert akkor amikor irtad, akkor kimentettem a fájlok elérhetõségét, mert tudtam, hogy hamarosan uj rendszer lesz a gépen!

Mikrofonhead lehet, mert ati 5770+win7 az csak dx11 nem?<#idiota>

Breki33
de azt ugye tudjátok, hogy a keresõ tökéletesen mûködik ismét?
Kisa ez a másik driver miatt is lehet , vagy mondjuk ha olyan a pc-d akkor dx10-11 stb..

ajem kisa
Nemtom már sajnos, de hiszek neked, akkor big tenx forlyú bádi!<#idiota>

arty
tehát pár év mulva lesz 10 accountod + a warezos gyüjtõ? 😮

kényelmes lehet 😄

Forza.

Breki33
vagy másik driver

amúgy én linkeltem , csak hogy ne mindig valaki legyen P
ajem kisa
Én ma raktam fel a win7et az xp után, és elmentettem az összes olyan fasságot, amit valaki belinkelt már jorégen ide, szoval most bemásoltam a helyére azokat, és jolett, pedig paráztam attol, hogy kezdhetem ujra, hogy a verdákat megszerezzem!
Amugy szerintem a win7-en szebb valamivel a játék, nemolyan homályos, és mintha emiatt több szin is lenne benne!
De lehethogy csak bebeszélem magamnak!<#idiota>

tenkenorman
köszi szépen.

http://www.tenke.hu

Nálam az eredeti játékok mind külön acc.-on vannak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a warez játékok pedig 1 külön úgynevezett gyûjtõacc.-on pihennek

Eladás szempontjábol sem árt ha külön van mindegyik.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Balumann
Ha nem mentettem le a live akármiket, csak a dokumentumokból a Dirt 2 mentéseit, esélytelen hogy visszatudjam hozni a mentéseket, mi? 😞 Annyira tököm kivan ezekkel a baromságokkal, mi a f*szért nem lehet megcsinálni, hogy egy helyre ment, ha azokat visszamásolom akkor be lehessen tölteni? Az elsõ részbe is elkurták a mentést, patch nélkül ok nélkül is elveszett, ebbe miért nem lehetett egyszerû megoldást választani... komolyan nem hiszem el már, direkt csesztetik a játékosokat ezekkel a hülyeségeikkel?

DarkSector
ez elég jo oldal
hol lehet megbizonyosodni a postaköltségrõl?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HA csinálok saját liverie-t akkor azt ha neten játszom mások is látják?

Nekem 1 db játékom van, de ha lenne még egy, és tudom, hogy ezt, ami már megvan kezdem unni és túl akarok adni rajta késõbb, akkor a következõt új acc-ra rakom...

steam, origin: ACE_hun

Nekem egy acc-on van az 1 db. játékom, de ha célomban lenne azt eladni, akkor egy következõ játékot másikra regisztrálnék...

arty
neked külön accon vannak a játékaid? 😉 (nekem sem 😉 )

Forza.

Kevés értelmes embert ismersz 😄

arty
ismersz ilyen embert, aki minden játékhoz külön accot használ?

én sem 😉

Forza.

ha volt esze minden játékot más acc-ra mentette...

arty
amire nyilván több másik játék szériaszáma is rá van linkelve? nem hinném

Forza.