10
-
AbyssLord #10 Hupsz. Azaz tegnap előtt volt 10 éves. -
AbyssLord #9 Megjegyezném itt, hogy ma van a Halflife 10. szülinapja.
Ennek örömére a Steamen kb 200 forintért osztják a játékot.
Na ezt übereljék mások! -
krajcsovszkig #8 Ebbe csak a dobozban eladott Half-Life és a külön dobozban eladott (nem HL-hez csomagolt) CS-epizódok számítanak bele, de sem a steames eladások, sem az egyéb játékok (portal, TF2, stb.) nem. És mivel elég sokan vettek steamen HL2-t, és orange boxot, EP1-et meg gyakorlatilag szinte mindenki, így én a végleges számot olyan 50-60 milkára lőném be :D (persze szintén csak CS-re és HL-ra vonatkoztatva :9)
Amúgy meg boldog szülinapot a Half-Lifenak! (tegnap volt 10 éves :) -
#7 Szerintem a Steam-es "másnak megveszem a játékot ajándékba" dologra gondolt... Bár az meg egyértelműen benne van a cikkben, hogy ezekben nincs benne a Steames eladási stat... -
#6 igen, bele.
mert amíg neked kell egy half life, de csak úgy tudod megvenni, hogy még négy dolgot melléraknak (ám mégsem drága), akkor te ajándéknak hívod, ők meg 5 eladott játéknak. -
#5 >>eladás<<
szerinted beleszámít az ajándék? -
kicsizoz #4 Szép eredmény!
Bár tegyük hozzá, hogy sok akciójuk volt, ahol ingyen oszogattág a progikat!
Kérdés, hogy ez beleszámít a 30 millába, vagy nem!?
Mondjuk én is többet megvettem a felsoroltak közül...
A Portal messze a lejobb szórakozás volt, nem győzöm hangsúlyozni!!
(mondjuk a CS után) -
#3 Steamen is tuti rengetegen vették mivel ott olcsób és ugyanúgy kiírható lemezre a játék. -
gumibéka #2 És majd (ha végre) kijön a HL2 Episode 3 -, aztán egy collectors xy nevű - színű
box, valamint nem fogok meglepődni egy portal 2-őn, na ezek biztos rádobnak még 7 - 8 -at. Mármint milliót. -
#1 Nameg az Orange box gondolom.