10
  • AbyssLord
    Hupsz. Azaz tegnap előtt volt 10 éves.
  • AbyssLord
    Megjegyezném itt, hogy ma van a Halflife 10. szülinapja.
    Ennek örömére a Steamen kb 200 forintért osztják a játékot.
    Na ezt übereljék mások!
  • krajcsovszkig
    Ebbe csak a dobozban eladott Half-Life és a külön dobozban eladott (nem HL-hez csomagolt) CS-epizódok számítanak bele, de sem a steames eladások, sem az egyéb játékok (portal, TF2, stb.) nem. És mivel elég sokan vettek steamen HL2-t, és orange boxot, EP1-et meg gyakorlatilag szinte mindenki, így én a végleges számot olyan 50-60 milkára lőném be :D (persze szintén csak CS-re és HL-ra vonatkoztatva :9)
    Amúgy meg boldog szülinapot a Half-Lifenak! (tegnap volt 10 éves :)
  • dronkZero
    Szerintem a Steam-es "másnak megveszem a játékot ajándékba" dologra gondolt... Bár az meg egyértelműen benne van a cikkben, hogy ezekben nincs benne a Steames eladási stat...
  • kozik
    igen, bele.
    mert amíg neked kell egy half life, de csak úgy tudod megvenni, hogy még négy dolgot melléraknak (ám mégsem drága), akkor te ajándéknak hívod, ők meg 5 eladott játéknak.
  • Frosty01
    >>eladás<<

szerinted beleszámít az ajándék?
  • kicsizoz
    Szép eredmény!
    Bár tegyük hozzá, hogy sok akciójuk volt, ahol ingyen oszogattág a progikat!
    Kérdés, hogy ez beleszámít a 30 millába, vagy nem!?
    Mondjuk én is többet megvettem a felsoroltak közül...
    A Portal messze a lejobb szórakozás volt, nem győzöm hangsúlyozni!!
    (mondjuk a CS után)
  • Narxis
    Steamen is tuti rengetegen vették mivel ott olcsób és ugyanúgy kiírható lemezre a játék.
  • gumibéka
    És majd (ha végre) kijön a HL2 Episode 3 -, aztán egy collectors xy nevű - színű
    box, valamint nem fogok meglepődni egy portal 2-őn, na ezek biztos rádobnak még 7 - 8 -at. Mármint milliót.
  • Balumann
    Nameg az Orange box gondolom.