87
Fizetni kell majd a Mobil Operációs rendszerekért?
-
makker25 #47 Hát igen technikai fejlődés megállíthatatlan és ezek az új Windows mobileok pedig tényleg felérek már egy kis számítógéppel :P
és még a progik is ingyen vannak hozzá...
Egyébként a HP iPAQ 614 Businesse-el lehet a dokumentumokban változtatni vagy újat létrehozni; vagy csak megnézni lehet a dokumentumokat? -
#46 ja, hát érdekes megélni ezt a fejlődést a távközlési piacon, bele sem merek gondolni, hogy mondjuk 10 év múlva hol fog tartani ez az iparág. Addig meg ki kell használni az adott lehetőségeket maximálisan. Régebben is használtam pda-t windowsal, de az uj windows mobile-os készülékek már teljesen más kategóriát képeznek. Nekem HP iPAQ 614 Businesse-m van. Egy fullos számítógép a zsebemben:) -
vizilou #45 hát nem kell meglepődni, baromi látványosan fejlődik a mobilpiac, nemrég még az mms volt a nagy szó ma meg már tv-t nézel és msn-ezel a mobilodon -
jaggell #44 Azért elég durva, hogy pár éve még monitoroknak volt vga felbontása, most meg már kis kézi kütyükbe teszik bele ugyanezt:D -
dugipofi #43 Hát csak csodaszépek, és VGA kijelzősek, legalábbis az új HTC-k, de tekintsd meg őket a hivatalos oldalán.. Használd a Google-t.. -
labda110 #42 Miert? Mármint miért nyerő számodra tud valami plusszt? :O -
dugipofi #41 A HTC az űberel, bár én szeretem a kis Asusomat :).. Hol volt az még, mikor kiadták az enyim :p.. Most viszont a következő PDA-tellám HTC-s lesz.. Mondjuk egy HD vagy Diamond.. windowsmobile.hu oldalán miért csak ennyi készülék van? Én több windowsosat ismerek..
-
#40 Szerintem a windows mobilok közül a legjobb a HTC ! -
#39 szerintem nincs is probléma a 6-ossal nem kell túlagyalni:D -
dugipofi #38 Úgy néz ki mégiscsak megvárják a 7-es WM-et, lehet nem lesz semmi a 6.5-ből.. Nem értem akkor minek volt ez a beharangozás :S.. Mindegy, én beszélek, akinek csak most lesz PDA-ja :D? Szerintetek HTC Diamond jó választás? -
bigyokaaa #37 én is gyorsabbnak érzem, úgyhogy nem elfogultságból mondod ;) -
dugipofi #36 Gyorsabb is... Sokkal jobb a memóriakihasználása... Részben ezért is csinálták ezt a verziót.. Alapon, minden készülék esetében friss rendszernél 2-3 megával kevesebb memóriával kezd... -
#35 Frissítettem 6.1re és nekem kicsit gyorsabbnak is tűnik:D:D Bár lehet, hogy csak azért, mert nagyon beleéltem magam:D -
mirakon #34 Hű akkor megéri felfrissíteni, mert amit régen én a wifi-vel szenvedtem. Lehet, hogy én voltam a hülye hozzá, de nem nagyon ment. A böngésző frissítés is pozitív hír, nekem a régi néha fagyott, és persze a biztonsági fejlesztések sem elhanyagolhatóak, hiszen az összes levelem rajat van a kütyün. -
Accera #33 Ezt kihagytam...pedig nem elhanyagolható! -
Wattin #32 Kapott egy fejlettebb webböngészőt is. -
#31 Ami a felhasználó számára látható, az az, hogy a wi-fi kapcsolatot jobban kezeli, mint a régebbi verzió. -
Accera #30 Sok látható változás nincs rajta. Néhány biztonsági fejlesztés, egyszerűbb beállítási opciók, kicsit felhasználóbarátabb lett. -
mirakon #29 Akkor jó. És a 6.1-es az milyen főbb frissítéseket tartalmaz? Miben jobb, mint az 5ös? -
Accera #28 HTC-ket lehet frissíteni, gond nélkül, kultúr gyártók közé tartozik. Amúgy meg szerintem a MS-nek sem érné meg ez a regisztrálós frissítősdi. Ha meg mégis:) gondolom lesz okos megoldás... -
mirakon #27 HTC P3300-as készülékem van ezen a márkán van rá mód? Remélem igen, mert biztos oka van annak, hogy kiadtak egy frissebb verziót -
Accera #26 6.1- re le tudod igen nagy valószínűséggel, de függ attól milyen eszközöd van. Nem minden márkán van mód, de a legtöbbön igen. -
Wattin #25 Ja bocs, a figyelmetlenségért. Csak ahogy így hirtelen belepillantottam... -
#24 Hát a honlapjukon is 6.1-es van, tehát szerintem az a legújabb. És az első hozzászóló is azt írta, hogy így fog kijönni, tehát még nem jött ki. -
mirakon #23 Sziasztok Nekem 5.0-ás azt fel lehet frissíteni valahogy? -
Wattin #22 6.5??? Nem a 6.1 a legfrissebb ami ma megtalálható az eszközökön? -
#21 csacsa
pörögjél fel a windowsmobile.hu -ra ott talalsz infokat magáról a ks20rol is és ki is probálhatod ha mázlid van. -
labda110 #20 csao,
mint témában kezdő tudtok ajánlani valami mobilt sok jót hallottam a lg ks20-rol, valaki tudna adni par infot a telorol?
köszi -
#19 Nekem Yakumo Alpha GPS van (régimár, de jo:))
MSN ezni gépről szoktam. -
#18 Valamit félreértelmeztek srácok. Honnan van egyáltalán az ötlet hogy fizetősség akarják tenni? Valami cikketek van?
Arról szól a fáma, hogy a WinMo eddig is fizetős volt, a gyártók fizettek azért hogy rátehessék a telóikra. 8-15 dodó egy ilyen ára ha jól rémlik. Ez eddig is benne volt a telefon árában, nem új dolog, nemkell külön fizetni és aktiválgatni. Nemrég volt szerintem egy cikk róla Mobilarénán.
Android-ot ingyenesen licencelhetik a gyártók, ennek kapcsán volt valami.
Lényeg: nincs ok az aggodalomra. Windows sosem volt, és sosem lesz ingyen. -
zvere #17 Állítólag aktivációssá akarják tenni.. Tehát elő lesz telepítve a készüléken, mint mindig, csak 30 napig működő verzával.. És ha nem aktiválod, akkor egy csomó funkciót lekapcsol.. Aktiválni egy telefonos PDA-n nem is mondom milyen egyszerű lesz.. Ezért is gondolkodnak a dolgon.. A frissítés is sokkal nehezebb lesz hamarosan.. -
zvere #16 Még jó, hogy vannak olyan lelkes fórumozók, akik forrasztanak minden készülékhez jobb és jobb ROM-okat.. Nekem sem az eredeti van fent, és ha megjelenik az új, biztosan találnak rá megoldást, hogy "zavartalan" legyen a váltás.. -
loál #15 Én is így hallottam hogy majd csak második félévben kerül rá sor de még az sem biztos. Nekem szimpatikus a WM és nem bánom, hogy kaparniuk kell, hogy előrébb jussanak. Ez csak használ a minőségnek. -
#14 thx!
a fizetőssé tételről most hallok először itt a topikban,tehát semmit sem tudok,hogy milyen formában lesz ez a fizetés. Sejtem,hogy hasonlóan mint az asztali windowsok esetében, hogy megveszed,feltelepíted és használod.Erről viszont az a véleményem,hogy aki nem akar fizetni érte,az úgyis megtalálja a módját, hogy használhassa. Az én PDA-mon se az eredeti ROM van rajta már,valszeg ezt az új WM-t is elkészítik a HP-mre. -
zsirol #13 Ez csak ijesztgetés, pletyka, ahogy tetszik.. Sasold meg a Windows Mobile honlapját, szó nincs róla.. Csak egy két helyen van megírva, hogy emelni fogják a készülék árakat 1-2 ezressel.. Ami az OP rendszer díja.. De véleményem szerint akármi lehet.. Ilyen erővel bármit mondhatnak.. Ez nem a Windows Mobile hibája.. -
zvere #12 Állítólag még lesz egy 6-os foltozás, az lesz a WM6.5.. WM7 majd csak jövő év vége fele fog megjelenni, az biztos, hogy nem év elején.. És neked mi a véleményed a Windows Mobile fizetőssé tételéről? -
#11 jövő év elején nem a wm7 fog megjelenni? wm6,5-ről nem is hallottam... -
jagooo23 #10 Ez szezon fazon keverés szerintem :).. CsGery, neked milyen készüléked van? Min nyomod az MSN-t? :) -
#9 Ja, értem:) -
jagooo23 #8 Találtam egy talán valós képet róla.. Egész jól megvan oldva az ujjbegyes kezelés.. Itt egy remek kép a kaptár-technológiáról :D..