13
-
Zoliz #13 Mi van ha azok a szélsőségesek akik internetfüggők és azok a normális emberi lények akik nem teszik tönkre a szemüket, az inhűvelyüket és földet művelnek ahelyett, hogy xarakodnának a gép előtt? Valljuk be mi vagyunk a szélsőségesek! -
Rexhawk #12 hogy érthasz egyet az 5össel és 6ossal is egyszerre hisz egyik diktatúráról beszél a másik meg liberalizmusról? :D -
Tomasz Man #11 A web2.0 nem más az én olvasatomban, mint az internetes szolgáltatások fejlődése. Nem több és nem kevesebb-szerintem. Jelentsen ez bármit is. -
#10 -
#9 A kettesnek is kijár az egyetértés.
#2 -
#8 #5 #6 -
#7 web 2.0 az bullshit. Olyan mint amit a mánágerek mondanak a fájnensöl, buzinessz mítingeken. Szóval jól hangzó, idegen szavakkal teletűzdelt szöveg, melynek értelme kb ennyi: íííííűűűűűűűűűű!!! -
halgatyó #6 Csak azt nem tudtam meg a cikkből, hogy mi az a web 2.0
Az egész úgy tűnik, a normális értékrendű emberek szólási szabadságábak a korlátozásáról szól...
Ordító hányingert kaptam
Ez a fejreállított értékrendű világ -- ahol a becsületes, szorgalmas, tervezgető dolgozó ember a kapcarongy kategóriába esik -- már nagyon megérett egy alapos rendrakásra -
#5 Számomra egy gyúrcsány féle szélsőliberális kormányzás maximálisan kimeríti a szélsőségesség fogalmát, de ugyan ezt tudnám elmondani, amikor "férfiak" idétlenkednek tangabugyiban az utcán meleg büszkeség címszóval, na az aztán tényleg szélsőséges. -
kjasfhasdfasd #4 Ja igen, a szlovákok szerint is nácik vagyunk. Akkor most nácik vagyunk? -
#3 idevagó naggyon poénű (és mellesleg nagyon igaz is)
Ja egyébként ahogy itt is látható, a kormány szerint mindenki szélsőséges aki nem ért velük egyet, és ha még fel is emeli a hangját, akkor náci. -
kjasfhasdfasd #2 Azt bezzeg sosem vizsgálják, hogy miért jönnek létre a szélsőségek. A politikusok egész más világban élnek mint az emberek... Arról nem is beszélve, hogy mindig az uralkodó réteg nevez el valamit szélsőségnek.
Magyarországon például mindenki náci, legalábbis a miniszterelnökünk szerint.
Szerintem ha Gyurcsány nem lenne, kuruc.info sem lenne.
Az egytelen megoldásuk egy "szélsőséggel" hogy odacsapnak nekik egy jó nagyot, emiatt persze mégtöbb híve lesz a szélsőségnek. Néha meg kéne vizsgálni, hogy miért... és meg kéne nézni, hogy lehetne megoldani a problémát és utána odacsapni, ha már biztos, hogy nem jogos egyes emberek "felháborodádása" akik mellesleg "szélsőségesek" -
Rexhawk #1 mondja ezt a kurucz barát amerika