A web 2.0 esély a szélsőségesek és ellenzőik számára is

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi van ha azok a szélsõségesek akik internetfüggõk és azok a normális emberi lények akik nem teszik tönkre a szemüket, az inhûvelyüket és földet mûvelnek ahelyett, hogy xarakodnának a gép elõtt? Valljuk be mi vagyunk a szélsõségesek!
hogy érthasz egyet az 5össel és 6ossal is egyszerre hisz egyik diktatúráról beszél a másik meg liberalizmusról? 😄

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

A web2.0 nem más az én olvasatomban, mint az internetes szolgáltatások fejlõdése. Nem több és nem kevesebb-szerintem. Jelentsen ez bármit is.
immovable
<#wink><#eljen>
ziipp
A kettesnek is kijár az egyetértés. <#wink>

#2<#eljen>

immovable
#5 #6 <#eljen>
Sanyix
web 2.0 az bullshit. Olyan mint amit a mánágerek mondanak a fájnensöl, buzinessz mítingeken. Szóval jól hangzó, idegen szavakkal teletûzdelt szöveg, melynek értelme kb ennyi: íííííûûûûûûûûûû!!!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Csak azt nem tudtam meg a cikkbõl, hogy mi az a web 2.0
Az egész úgy tûnik, a normális értékrendû emberek szólási szabadságábak a korlátozásáról szól...
Ordító hányingert kaptam
Ez a fejreállított értékrendû világ -- ahol a becsületes, szorgalmas, tervezgetõ dolgozó ember a kapcarongy kategóriába esik -- már nagyon megérett egy alapos rendrakásra
Axon
Számomra egy gyúrcsány féle szélsõliberális kormányzás maximálisan kimeríti a szélsõségesség fogalmát, de ugyan ezt tudnám elmondani, amikor "férfiak" idétlenkednek tangabugyiban az utcán meleg büszkeség címszóval, na az aztán tényleg szélsõséges.

Ja igen, a szlovákok szerint is nácik vagyunk. Akkor most nácik vagyunk?
Sanyix
idevagó naggyon poénû (és mellesleg nagyon igaz is)

Ja egyébként ahogy itt is látható, a kormány szerint mindenki szélsõséges aki nem ért velük egyet, és ha még fel is emeli a hangját, akkor náci.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Azt bezzeg sosem vizsgálják, hogy miért jönnek létre a szélsõségek. A politikusok egész más világban élnek mint az emberek... Arról nem is beszélve, hogy mindig az uralkodó réteg nevez el valamit szélsõségnek.
Magyarországon például mindenki náci, legalábbis a miniszterelnökünk szerint.
Szerintem ha Gyurcsány nem lenne, kuruc.info sem lenne.
Az egytelen megoldásuk egy "szélsõséggel" hogy odacsapnak nekik egy jó nagyot, emiatt persze mégtöbb híve lesz a szélsõségnek. Néha meg kéne vizsgálni, hogy miért... és meg kéne nézni, hogy lehetne megoldani a problémát és utána odacsapni, ha már biztos, hogy nem jogos egyes emberek "felháborodádása" akik mellesleg "szélsõségesek"
mondja ezt a kurucz barát amerika<#zavart2><#idiota><#confused><#ticking><#nevetes1><#nezze><#csodalk><#taps>

Just avoid to falling into the hands of terrorists.