11
-
winnie #11 igen? ha a becsapott jó murinak gondolja és engedélyezi az adást, akkor miért hiszed ezt? ő csak jobban tudja. -
nickwearby #10 ez izléstelen. -
winnie #9 benne van, hogy az ötlet angol. volt már ilyen. az is jópofa volt. -
bippo #8 Most vagy volt már ilyen, vagy évekkel ezelőtt is akartak már ilyet csinálni, de jópár éve olvastam tök ilyenről. -
isthun #7 Képzelem,milyen komoly bűnözők lesznek átverve! -
kukacS3K #6 haha igen ez hasonlít azokra az amerikai filmekre amikben ilyen durva valóságshowkat rendeznek a jövőben például a halálfutam -
A1274815 #5 Ezek betegek vagy életuntak?
Végig gondolták ezt rendesen?
Nem hiiném. Egy bűnözővel ilyet csinálnak 80% eséllyel minimum akkora pofont kap lendületből, hogy kirepűl a fél fogsora, 10% eséllyel pedig számíthat arra, hogy valamikor bosszút fognak rajta állni, valamilyen módon. -
Vardar #4 Pedig ez tök egyszerű!:D -
#3 Hogy is lesz ez???
Keresett bűnözőket fognak a letartóztatásuk előtt megszopatni? Magyarán a rendőrség megmondja, hogy "srácok, John Doe lesz a köv. letartóztatandó arc, minden este a Didi bárban találjátok" és ekkor a tv-sek odamennek, megszopatják, leforgatják amit le kell aztán pár óra múlva jön a rendőrség?????
Valahogy nem tudom ezt elképzelni -
JungleGeorge #2 Ez durva lesz, mikor a musorvezeto elougrik, hogy: "ha` ha` le vagy tartoztatva" rogton kap egy kest a vesejebe. -
gumibéka #1 Azután, ha erre sem lesz már kereslet jöhet a Menekülő ember.