16
-
MiZo81 #16 2,5 milla autó, na. Csak kicsit felqrtam magam, és félreírtam.
"még nem tart ott a sorozat" Ja, egy hangyafasznyi választja el. :) -
MiZo81 #15 5 százalékpont az eltérés, vaze!!! Ugyanott tart, mint a fogkrémek!
Ha egy 10 millás kocsi fogkrém lenne: 8 milla reklám, 2 milla autó.
Ha egy 10 millás kocsi a "Fűrész 5 lenne: 7,5 milla reklám, 2,5 milla "Fűrész".
-
kalapos01 #14 Mennyi bölcs ember. Sorozat. Folytatás. Persze, hogy az. Ha nem lenne az, nem lenne folytatás. Még szerencse, hogy van. -
kalapos01 #13 Kiszámoltad azt, amit a hírben is kiszámoltak - hogy még nem tart ott. Még nem. Erre miért vagy büszke? Épp azért van felhozva, mert már nagyon közelít. -
bmw #12 Rokabor szitu semmi mas.... -
Szilvi79 #11 Nekem is bejött a Fürész sorozat, pontosabban az első három rész. A negyediknél már kicsit húztam a számat, de ettől függetlenül megsasolom majd az ötödiket is. :P
Én kedvelem azokat a filmeket, amelyekben van rejtély, van izgalom és sikerük kulcsát nem pusztán a forgatás alatt elhasznált művér mennyiségével mérik, és a Fürész - egyelőre - ebbe a kategóriába tökéletesen beleillik. -
WoodrowWilson #10 És az összes olyané akinek nem tetszett és nem regisztrált. Ennyi. -
moRtiZ #9 Hát lehet hogy pénzben sokat hozott, de akkor is vacak sorozat marad. Bármelyik klasszikus slasher horrorsorozat odabasz neki. -
god25 #8 Én nem láttam a reklám(oka)t. Nekem bejött az összes rész. Főleg a 4-5. Már várom a folytatást. (Apropó. Kik szavaznak az IMDB-n? Én nem. Tehát hiányzik minden olyan ember szavazata, akinek tetszett és nem regisztrált. Ennyi -
MiZo81 #7 Ja, még valami, ha a fogkrém árába beleszámít a reklám is, akkor így gondolkodva a Fűrész 5 gyártási költsége 10 milla, marketing 30 milla, azaz összesen 40 millába került a film.
Vazze, akkor a film "árának" 75%-a volt a marketing. Az majdnem 80 %!!! Na hol is tart a Fűrész-széria???? Nem sokkal marad el a fogrémtől, nem? Akkor miről is beszélsz, kedves cikkíró?
:) -
MiZo81 #6 Hacsak nem Amerikában élsz, akkor nem, nem vagy benne:
"átlendült a 300 milliomodik, Amerikában beszedett dolláron is" -
berserk87 #5 Nekem nagyon tetszett az első rész, nem vártam sokat tőle és végül teljesen meglepett, hogy milyen jó lett. Ezután már vártam a második részt, ami szintén tetszett, próbálták megőrizni a film eredetiségét a jó ötleteikkel.
És jött a három, ami olyan szinten volt szar, hogy hihetetlen. A történet közel sem volt olyan érdekes, mint az előző részekben, csak kaszabolás volt és semmi más. Annyira nagy csalódás volt nekem, hogy a továbbiakban én már nem nézek több Fűrészt. Már nem hiszem, hogy valaha is fognak jó Fűrész részt csinálni. -
Reg5 #4 A Fűrész 4-nél azt mondtam: ennél gyatrább folytatást csinálni nem lehet; nos az 5. rész csúnyán rácáfolt erre... Már tényleg semmiről nem szólt, csak szenvedés volt az egész.
Azt viszont nem vágom, hogy az 1. részre kapott 1,2 millából igazi mozifilmet hoztak össze, míg az pl az 5. rész 10 millájából egy szarkupacot(fan vagyok, de ez akkor is trágyalé) csináltak. Ez tényleg művészet... -
winnie #3 szegény max payne már most csak 5.9/10, durva a fűrész 5.
tipikus mozis törvény - a bevétel is kábé hasonlóan csökken, azonban még az 5. része is simán veri a legtöbb kortárs horrort, valamint a legtöbb film 5. részét minőségben. az imdb szerint. elég durva. -
#2 "Minden idők legsikeresebb horrorsorozata a Fűrész"
IMDB felhasználói értékelés (LINK):
Fűrész 1: 7.7 / 10
Fűrész 2: 6.8 / 10
Fűrész 3: 6.4 / 10
Fűrész 4: 6.1 / 10
Fűrész 5: 5.9 / 10
ez a lista sokat elárul.... -
diablo1336 #1 abba a 300 mill dollárba benne vagyok én is olyan 3000-4000 ft-tel :D csak kár h ilyen későn jön Mo.-ra a fűrész 5 :S[#boxer