196
Need For Speed garázs
-
ASDER123456 #196 valaki jön játszani online?
-
#195 Játszik valaki online? -
#194 Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni?
A kihívássorozatban hogyan lehet elnyerni a főnöki autócsomagot? -
RYO21 #193 mind1 úgy sincs konzolom, de kössz az infót. -
#192 Egyszerű! EA Nationre megcsinálod az accodat, utána csinálsz egy fotót és azt már fel is lehet tölteni oda. Netről meg elérhető. -
RYO21 #191 hogy birtál ps3ról printscreenelni? -
#190 Még 2 kép róla, de ezek sem jobbak :S
-
#189 hát ja, szar az egész, mert sötét, a színek nyomába sem lépnek az eredetinek (HD), és kicsik is a képek... EA tehet mindenről :D -
#188 Kicsi... :D Alig tudtam kivenni egyáltalán milyen autó van rajta... :D -
RYO21 #187 nagyon király hátulról! -
#186 Most lőttem, kicsit sőtét. (PS3)
-
ibiza87 #185 hello! nemrég játszok vele. szereztem egy rakás pénzt. de kocsit nem tudok venni mert azt irja ki, hogy még nem fedeztem fel a garázst. valaki tudna segíteni? merre találom -
RYO21 #184 nem. csak lehalkítod a játék zenéjét és beraksz valami zenét a háttérbe. -
karipapa #183 hali all!a játékba lehet betenni saját zenét?help -
#182 köszi srácok ;) -
RYO21 #181 sztem is -
#180 nekem az a tapasztalatom a ProStreet-ben is h Svédcsepp marhajó autókat dob össze grat! -
RYO21 #179 az ujÍtás az benne hogy van benne terlingula -
T4sY #178 Valaki eltudná nekem mondani, hogy mi az újítás az UC-ben egy kibaszott szar történeten kívül? A vége felé járok és igy semmi extra: túl könnyű (leszámítva persze a rendőrös részeket :P), alig lehet tuningolni a vasakat, alig van alkatrész/elem hozzájuk, a matricák viszont pofásak. -
#177 Igazán köszi -
RYO21 #176 kurvajónézki -
#175 Hoztam én is 1 lambót
A mocitetőt nem pont ilyenre akartam,de sajnos nekem bugos a játék és bármilyen matricát próbáltam, csak tükrözéssel engedett oda feltenni :S
-
#174 Betolok én is 2 szekeret ;)
-
#173 Csodálatos autó, undorító tuning. -
#172 Hi! Nem nez ki rosszul a gep. Tetszik a festes. Hogy csinaltad, hogy ilyen sokszinu legyen? benne van alapbol a festesek kozott? vagy trukkozni kell vele? -
Dencreye #171 csö all. egy kérdés, mi lenne az ideális videokártya ahhoz hogy az Undercover szépen elfusson a gépemen? Lehetöleg AGP. a proci meg ram böven elég csak a régi videokarim beszart azért szeretnék valami erőset. -
tmisi #170 Lambó különlegesség.
-
#169 A rohadt suhancok nekem is összepisálták a kocsimat
-
RYO21 #168 szivesen -
Alphin24 #167 De az audi se rossz -
Alphin24 #166 Összes autó szuperül néz ki! De a legjobb a Skyline lett. -
Alphin24 #165 Thx Ryo -
#164 Egyszerűbb lenne ha leírnád a configod. Amúgy szépek lettek a lenti autók. -
RYO21 #163 simán el fog menni mediumon az uc -
#162 Kifejezetten szépek! -
Mathiasse #161 nem csúnyák!:) -
#160 Hoztam még 2 vasat
-
Alphin24 #159 A CPU-m pont 2.8 Ghz-es ami súrolja a minimális gépigényt az Undcovernél.
A vidikártya jobb
A ram elegendő
és a többi is megvan bőven -
Alphin24 #158 HI all!
arra lennék kíváncsi hogy a ProStreet demója a gépemen kb a a közepes és az alacsony grafika között egy kicsit laggolva ment, és hogy az Undercover legalacsonyabb grafon hogy megy a gépemen? -
#157 Remek!:)
Igazi TRIBAL, törzsi vadászgépek:D
Nekem elnyerte a tetszésemet, mindkettő.